Blog

A pizzadoboz az egyik legfontosabb dolog, amit be kell szerezned, ha pizzériát üzemeltetsz.

A papírtáska kiváló alternatívája a műanyag szatyornak, hiszen az elmúlt években a környezetvédelem egyre fontosabbá vált, és az emberek tudatosan keresik a környezetbarát megoldásokat.

A Pro szögletes tál egy remek elviteles doboz, ezért mindenképpen azt ajánljuk, hogy tégy vele egy próbát.

A levesestálak úgy lettek megalkotva, hogy ellenálljanak a folyadékoknak, illetve a zsíros ételeknek.

Imádjuk a nyári programokat, várnak ránk a fesztiválok, újrapohár gyűjteményünk pedig ezáltal újabb tagokkal bővülhet.

Nyári élményeink egyik csúcspontja, amikor kezünkben vannak a strandkaják papírtálcán és melléjük pedig ott van egy szuper jegesital.

A söröspoharak sörrel teli látványa minden sörkedvelő számára álmaik netovábbja.

A svédtálak többféle méretben kaphatók, ezáltal mindenképpen érdemes őket beszerezni, hiszen az ételszállítás során akár a teljes ételkínálatodat lefedheted vele.

Ha egy olyan ételcsomagolást keresel, amelyet szinte minden ételféleséghez fel tudsz használni, akkor a fekete gulyástál tökéletes választás lesz.

A talpas pálinkáspohár készlet egy kiváló, minőségi, exkluzív termék, amellyel sikert fogsz aratni minden olyan rendezvényen, amelyen valamilyen oknál fogva nem lehet üvegpoharakat használni.

Nem vitás, hogy a műanyag termékek, csomagolóanyagok az ételszállító cégek kedvencei.

Ha egy remek jeges shake-et szeretnél kínálni a vendégek számára, akkor a shaker 300 ml a legjobb választás, amiben átnyújthatod számukra ezt a finomságot.

Akár tetszik, akár nem, a papír, biomassza szívószálak szuper és népszerű termékek, amit a vásárlók imádnak.

A pizza az egyik legnépszerűbb rendelős étel, hiszen gyorsan elkészül, a legtöbb helyen elérhető, ha pedig az Enjoy pizzadoboz különféle típusaiból választhatsz, akkor egy vagány és fiatalos dizájnt kaphatsz a termékeid csomagolására.

A főételek mellé nagyon sok esetben kell szószokat, önteteket vagy savanyúságot kínálnod, melyhez az öntetestálka 50 ml, 80 ml-es térfogatban tökéletes választás, ezért mindenképpen szerezd be, akár tetővel együtt is!

Napjainkban már nehéz elképzelni az életünket mosogatógép és mosogatógép tabletta nélkül, hiszen ez a találmány igencsak megkönnyítette a mindennapjainkat.

A hamburger tálca papír egy nagyon fontos és hasznos kiegészítő csomagolóanyag, a tálcák aljába való.

Az eldobható csomagolás ma reneszánszát éli, ezáltal szükség van eldobható evőeszközökre, azonban ma már a kanál, a kés és a villa fa, valamint egyéb környezetbarát anyagból készül.

A csomagolóanyagok napjaink nagyon fontos részei, hiszen az étkezésünk teljesen átalakult.

Már alig várjuk a nyarat, hiszen ez az évszak a kirándulások, a nyaralások, a grillezés, a szabadtéri programok időszaka, valamint végre itt a fagyiszezon, amelyhez a fagyisdoboz elengedhetetlen kellék lesz.

Az egyedi logózás a brandépítés egyik mérföldköve, elengedhetetlen ahhoz, hogy meg tudják cégedet különböztetni a piacon lévő, hasonló szolgáltatást nyújtó vállalkozásoktól.

Vendéglátósként mindenki várja a nyári szezont, hiszen az idegenforgalom döntő része ezekben a hónapokban zajlik, így a PLA shaker pohár időszaka is hamarosan elérkezik.

Földünk műanyagterhelésének csökkentése érdekében a műanyagot kiváltani képes alapanyagok bevezetésére volt szükség a csomagolóiparban is, és a biomassza (Crann) evőeszközök erre tökéletesen alkalmasak.

A vendéglátás rengeteg alapanyagot igényel, azonban kevés olyan multifunkcionális termék van, mint az alufólia.

A kávé egy olyan ital, amit szinte mindenki kedvel, sőt, sokan el sem tudják képzelni az életüket nélküle.

A hosszú tél, a borús időjárás, a nagykabát után végre örömmel érezhetjük bőrünkön a tavaszi napsütést, a lenge szellőt, és élvezhetjük az egyre hosszabb nappalokat.

A vendéglátóhelyiségek és egyéb üzlethelyiségek tisztán tartása folyamatos feladat, melyhez napi tisztítószerek szükségesek.

Miután elkészíted az ételeket, el kell juttatnod a fogyasztóid számára, amihez az eldobható ételes doboz különböző fajtáit ajánljuk.

A fedeles műanyag doboz egy olyan praktikus ételcsomagolás, amelynél nem kell tető után keresgélned, nem kell azon aggódnod, hogy elfogyott a fedél, sem pedig a többféle méretű tető közül próbálgatással kitalálni, hogy melyik illik a dobozra.

Végre elérkezett a báli időszak, és mi sem illik jobban egy farsangi bulihoz, mint a finom, porcukorral szórt és baracklekvártól roskadozó farsangi fánk, amihez a papírtálca egy ideális választás.

Nagyon trendi napjainkban a hamburger, és a vendéglátóhelyek igyekeznek saját speciális változataikat kialakítani vendégeik számára.

A környezetvédelem rendkívül hangsúlyos szerepet kap napjainkban, ehhez egy kicsi, de fontos lépés a PLA szatyrok használata.

A torta mindig az esemény fénypontja, így nagyon fontos, hogy sértetlenül jusson el a rendezvény helyszínére.

Ma már teljesen általános szokás, hogy a vendég által félig elfogyasztott étel esetében az étterem felajánlja az elcsomagolási lehetőséget.

Az ételcsomagolás alapvető követelmény napjainkban.

A vendéglátás során nagyon sokféle kiegészítő termékről kell gondoskodni, és ide tartoznak a különféle papíráruk is.

Itt az ideje a céges partiknak, mindenki elengedi az óévet és megújult erővel kezd bele az újba.

Mindenki kedvencei a sós és édes aprósütemények, melyekből karácsony és újév táján szinte korlátlan mennyiséget gyártunk.

Vitathatatlan, hogy a télnek is megvan a maga meghitt hangulata, főként, ha egy forró ital társaságában töltjük, amihez a legjobb választás a Hot To Go papírpohár.

Az éttermi és a kiszállítós csomagolás egy nagyon fontos kérdés, hiszen az elkészített étel nem mindegy, hogyan ér célba.

A nyári, könnyű fogásokat felváltják a kiadós őszi egytálételek, amelyek jólesően melengetik gyomrunkat egy szeles, esős délutánon.

Az őszi, hűvös idő beköszöntével nyári ruhatárunkat elpakoljuk és elővesszük a meleg kardigánokat, az esőkabátot, de lassan már akár a sapka és a sál is előkerülhet.

Számtalan cég van a vendéglátóipari piacon, akik versenyeznek azért, hogy a vevők őket válasszák.

Egy csomagolóeszközöket forgalmazó cég kínálatában sokféle ételtároló doboz van.

Az egyik legnépszerűbb csomagolóeszköz a műanyag doboz tetővel, hiszen felhasználási területe széles, nem ázik át és cseppmentes csomagolást biztosít.

Az ökoszemlélet előretörésével a hagyományos műanyag szatyrok visszaszorultak, és helyettük a papírból vagy újrahasznosított, illetve lebomló anyagból készült csomagolások terjedtek el.

Ebben a bejegyzésben a levesestálka kerül a középpontba.

Az utóbbi időben többféle új vírus, baktérium ütötte fel a fejét a világban.

Az elmúlt években egyre jobban előtérbe kerül a környezetbarát csomagolás mind hazánkban, mind pedig világszerte.

Azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a kéztörlő papír remek találmány.

Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért lehet szükséged egyedi doboz gyártásra, ha vendéglátással foglalkozol vagy kereskedő vagy.

Gondoltad volna, hogy a catering története egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza?

Lehet, hogy sokat gondolkodtál azon, milyen vállalkozásba kezdj, de az is lehet, hogy mindig is tudtad, vendéglátással fogsz foglalkozni.

A környezetbarát zacskó nagyságrendekkel jobb megoldás, mint a fokozatosan kivezetésre kerülő, egyszer használatos műanyag.

A 21. század többek között arról is ismert, hogy elképesztőbbnél elképesztőbb csomagolóanyagok, csomagolási formák, dekorációk, logók jelentek meg.

A gulyásos tányér az elviteles műanyag edényválaszték egyik fontos tagja, mert méretéből és alakjából kifolyólag jól kihasználható.

Mindannyian találkoztunk már azzal a helyzettel, amikor elviteles kávét kértünk, a barista pedig udvariasan felhívja a figyelmünket a pohárra húzható, rendszerint kartonból készült gyűrűre. De vajon jó megoldás-e ez egy létező problémára? Nem lenne-e fogyasztóbarátabb a duplafalú pohár használata?

A pizza dobozok ma már túlmutatnak korábbi funkciójukon. A csomagolás nem csak az ételt védi és segíti a szállítást, de márkaépítő hatása is van. Talán ezért látjuk mi is azt, hogy a pizzériák nagyobb része keres bennünket olcsó és egyedi pizza doboz megvalósítására vonatkozó tervekkel.

Manapság fontos, hogy óvjuk környezetünket, ezért új biopolimer termékekkel bővítettük kínálatunkat.

Az éttermi és vendéglátóipari csomagolás terén partnereink általában csak forma és űrméret alapján szoktak választani (például fél literes kerek leveses edény, 270ml-es savanyús doboz), ugyanakkor a megfelelő csomagolás kiválasztásánál rendkívül fontos a megfelelő anyagfajta megválasztása is.

Ha most indítja kávázóját, talán segítségére lehet az alábbi néhány információ a kávéfajták és a pohár űrméretek viszonyáról.

Az Európa Parlament műanyag termékek 2021-ig történő betiltását kimondó határozata óta egyre többen keresik a műanyag alternatíváit, illetve a megoldást a műanyag termékek teljes elhagyására.

Bár az elmúlt időszak nem volt könnyű a vendéglátóipari cégek számára, az Indepack Kft. idei kérdőívének válaszai szerint, nem hagytak alább a környezetvédelem megóvását célzó törekvések.

Manapság, főleg a pandémia és az azt követő kiegyensúlyozatlan piaci helyzet, valamint a kötelező érvényű szabályok bevezetésének késése miatt túlnyomórészt különféle műanyagokba csomagolódnak a kiszállított ételek. Van-e azonban kevésbé környezetterhelő alternatíva?

A szelektív hulladékgyűjtésre szigorú szabályok vonatkoznak.

Az utóbbi időben a vendéglátóipar és az emberek többsége már tudatosan igyekszik kerülni az eldobható műanyagok használatát.

Megszokott dolog mindennapi életünkben, hogy kibontunk egy terméket, majd a csomagolását elegáns mozdulattal a kukába dobjuk.

A fenti kérdés évek óta foglalkoztat bennünket, legfőképpen azért, mert az interneten rengeteg, egymásnak ellentmondó vélemény olvasható ezzel kapcsolatban.