Blog

A műanyag ételtároló doboz oldalunkon is nagyon keresett termék. Ennek oka, hogy a legtöbb csomagolási kérdésre ideális megoldást képes nyújtani. A műanyagok ráadásul nagyon sokfélék, ezáltal minden egyes ételfajtára található olyan edény, ami megfelelő lesz. Akár hideg, akár meleg ételről van szó, folyékony vagy darabos állagról, ezek a dobozok megállják a helyüket minden helyzetben.

A natúr csomagolópapírt senkinek sem kell bemutatni, hiszen évtizedek óta szolgálja hűen a háztartásokat és a vállalkozásokat. Nagyon sokféle feladathoz ideális megoldás, ezért mindig érdemes belőle tartani. Azoknál pedig, akik folyamatosan használják, gondoskodni kell arról, hogy soha ne fogyjanak ki belőle. Cikkünkben górcső alá vesszük ezt a terméket és tippeket is adunk, mire lehet használni.

A műanyagmentes pohár előnye, hogy egyáltalán nem tartalmaz műanyagot, mivel a cseppállóságot ebben az esetben egy speciális technológia biztosítja.

A FlamoBox doboz egy olyan papírból készült tésztásdoboz család, amely a főételek szállítására készült.

A fagylaltot soha nem lehet megunni ezért a fagyis poharak az idén is folyamatos beszerzést igényelnek.

A lebomló csomagolás iránti érdeklődés igen élénk, ez pedig a vendéglátó vállalkozások környezettudatos hozzáállásának köszönhető.

+2 évet kaptak a műanyag poharak!

A műanyag poharak és tetők az új rendelet szerint* 2026. június 30-ig forgalmazhatók. *Magyar Közlöny, 2024 évi, 64. szám

A latexmentes kesztyű egy kiváló alternatíva a gumikesztyűre, mivel megvan benne a gumikesztyű minden előnye, azonban még ennél is többet tud: mindenki nyugodtan viselheti, mivel nem okoz allergiás reakciókat.

A műanyag doboz átlátszó változatainak előnye, hogy a benne tárolt étel egyetlen szempillantás alatt beazonosítható, ezáltal nincs szükség arra, hogy kibontsuk, levegyük a fedelét.

Ha valami kiborul, már nyúlunk is a papír törlőkendő után.

A szemeteszsák 80 l űrtartalommal kiemelkedő szerepet tölt be a vendéglátóhelyek mindennapjaiban.

A vendéglátóipari vállalkozások egyik alapvető eszköze, aminek soha nem szabad hiányozni, az a gumikesztyű.

A felmosófej tűnhet egy mellékes dolognak, azonban erről igazi véleményt az tud alkotni, aki kínlódott már silány minőségű, kevés anyagot tartalmazó termékkel.

Az elmosogatható evőeszköz egy olyan alternatíva a vállalkozásod számára, ami a napjainkban oly fontos fenntarthatósági törekvés egyik eszköze lehet.

Tudtad, hogy május 8-a a fagyi napja, a fagyispoharak pedig elérhetővé teszik azok számára is ezt a csodás hideg édességet, akik nem kedvelik a tölcsért?

Újra itt a jó idő, ezért a shaker 300 és 500 ml-es pohár újra csúcsra járathatja a koktélok eladási számait!

A street food egy olyan különleges étkezési lehetőség, ahol találkoznak az ízek, a kultúrák és jelen van a közösségi élmény is.

Számtalan étel elfogyasztásához szükség van műanyag kiskanálra, ebből a terméktípusból pedig többféle változatot is kínálunk a számodra.

A hamburger papír kiváló választás mind a street foodot kínáló üzletek számára, mind pedig az éttermek részére, mivel mutatós és trendi kinézetű.

Tudjuk, hogy az adagolós kéztörlő, szalvéta mennyire fontos a vendéglátóiparban, hiszen olyan higiéniai megoldást nyújt, amit más termékek nem képesek.

A reggeli kávé a legtöbb ember számára alap, a presszókávés pohár segítségével pedig könnyen magukkal is vihetik a vásárlók az általad készített jó erős feketét.

Egy finom meleg ital számára a hóember mintás papírpohár tökéletes választás lesz, gyorsan rendeld meg, hiszen még tart a téli szezon!

Az ételszállítás elengedhetetlen csomagolóanyaga az ételtároló doboz tetővel, hiszen ennek segítségével tudod a megrendelőhöz elküldeni az elkészített ételt.

Az ételt az elkészítése után minél hamarabb el kell juttatni a fogyasztóhoz, hiszen a finomság élvezeti értéke frissen a legjobb, a hőtartó doboz pedig segít ennek a feladatnak a megvalósításában.

A papírtálca egy olyan széleskörűen felhasználható csomagolóeszköz, ami számtalan helyzetben kiválóan megállja a helyét.

Az elviteles dobozok egyik praktikus fajtája, az egybefedeles savanyúságnak is megfelel, hiszen mind a mérete, mind az alakja lehetővé teszi azt, hogy ezt az ételtípust rakjuk bele.

Ha egy olyan terméket keresel, ami környezetbarát, többféle méretben kapható, hideg, valamint meleg italok szervírozására is tökéletes, akkor a fehér papírpohár papír tetővel ideális választás lesz számodra.

A vendéglátó egységek higiéniája egy kiemelt terület, nem csupán azért, mert szigorú törvényi előírások szabályozzák, hanem azért is, mert a vendégek benyomásait is meghatározza, azonban a hajtogatott kéztörlő használatával pozitív élményt okozhatsz a vásárlóid számára.

Ma már rendkívül fontos feladat az, hogy kitűnjünk a többi cég közül, a logózható termékek pedig segítségünkre lehetnek a marketingtervünk végrehajtásában.

A party poharak minden olyan rendezvényen használhatók, ahol fontos az, hogy az italokat magas színvonalú, mutatós pohárban kínáljuk, ezért az év végi céges rendezvényekről ezek a termékek nem maradhatnak el!

Az év egyik legizgalmasabb időszaka a karácsony, a Marrone a karácsonyi vásárok desszertjeinek csomagolásához tökéletes választás lesz számodra.

A karácsony nagyon fontos időszak az emberek életében, ilyenkor a családtagok összegyűlnek, hogy együtt legyenek, megajándékozzák egymást, közösen étkeznek, a karácsonyi hidegtálak pedig az egyik legpraktikusabb fogásnak számítanak.

Fenntartható csomagolás nélkül Földünk nehéz helyzetbe kerülne. A környezettudatosság ugyanis rendkívül fontos hozzáállás, és ezt érdemes minden szinten gyakorolni.

A téli ünnepek közeledtével érdemes beszerezni a tematikus csomagolásokat, a karácsonyi pohár pedig garantáltan fel fogja dobni a vásárlók kedvét!

A férfiak részére a leggyakoribb ajándék egy minőségi alkoholos ital, mely a megajándékozottól függően lehet valamilyen elsőrendű bor vagy értékes töményital, ezt pedig italtáska segítségével tudjuk legelegánsabban átadni.

Többféle összetevőből álló főétel esetében az osztott ételtároló doboz ideális csomagolás, mivel ezekben a dobozokban külön részbe tudod szervírozni az étel egyes alkotórészeit.

A nitril kesztyű az élelmiszeripar egyik legfontosabb védőeszköze, mivel számos előnnyel rendelkezik.

Amikor a dobozgyártás kerül szóba, akkor sokféle dologra gondolhatunk, hiszen ez a termék egy nagyon fontos csomagolóanyag.

Tudtad, hogy termékeinket rendszeresen bevizsgálja a Nébih? Tudtad, hogy minden termékünk rendelkezik gyártói, minőségi igazolással?

A sütőpapír nagyban megkönnyíti a szakácsok, a cukrászok és a háziasszonyok életét, ezért minden konyhában ott van a helye!

A meteorológiai ősz megérkezett, azonban az időjárás erről nem hajlandó tudomást venni, ezért még mindig aktuális sláger a fagyispohár az indián nyár egyik legfinomabb édességéhez.

A pizzadoboz az egyik legfontosabb dolog, amit be kell szerezned, ha pizzériát üzemeltetsz.

A papírtáska kiváló alternatívája a műanyag szatyornak, hiszen az elmúlt években a környezetvédelem egyre fontosabbá vált, és az emberek tudatosan keresik a környezetbarát megoldásokat.

A Pro szögletes tál egy remek elviteles doboz, ezért mindenképpen azt ajánljuk, hogy tégy vele egy próbát.

A levesestálak úgy lettek megalkotva, hogy ellenálljanak a folyadékoknak, illetve a zsíros ételeknek.

Imádjuk a nyári programokat, várnak ránk a fesztiválok, újrapohár gyűjteményünk pedig ezáltal újabb tagokkal bővülhet.

Nyári élményeink egyik csúcspontja, amikor kezünkben vannak a strandkaják papírtálcán és melléjük pedig ott van egy szuper jegesital.

A söröspoharak sörrel teli látványa minden sörkedvelő számára álmaik netovábbja.

A svédtálak többféle méretben kaphatók, ezáltal mindenképpen érdemes őket beszerezni, hiszen az ételszállítás során akár a teljes ételkínálatodat lefedheted vele.

Ha egy olyan ételcsomagolást keresel, amelyet szinte minden ételféleséghez fel tudsz használni, akkor a fekete gulyástál tökéletes választás lesz.

A talpas pálinkáspohár készlet egy kiváló, minőségi, exkluzív termék, amellyel sikert fogsz aratni minden olyan rendezvényen, amelyen valamilyen oknál fogva nem lehet üvegpoharakat használni.

Nem vitás, hogy a műanyag termékek, csomagolóanyagok az ételszállító cégek kedvencei.

Ha egy remek jeges shake-et szeretnél kínálni a vendégek számára, akkor a shaker 300 ml a legjobb választás, amiben átnyújthatod számukra ezt a finomságot.

Akár tetszik, akár nem, a papír, biomassza szívószálak szuper és népszerű termékek, amit a vásárlók imádnak.

A pizza az egyik legnépszerűbb rendelős étel, hiszen gyorsan elkészül, a legtöbb helyen elérhető, ha pedig az Enjoy pizzadoboz különféle típusaiból választhatsz, akkor egy vagány és fiatalos dizájnt kaphatsz a termékeid csomagolására.

A főételek mellé nagyon sok esetben kell szószokat, önteteket vagy savanyúságot kínálnod, melyhez az öntetestálka 50 ml, 80 ml-es térfogatban tökéletes választás, ezért mindenképpen szerezd be, akár tetővel együtt is!

Napjainkban már nehéz elképzelni az életünket mosogatógép és mosogatógép tabletta nélkül, hiszen ez a találmány igencsak megkönnyítette a mindennapjainkat.

A hamburger tálca papír egy nagyon fontos és hasznos kiegészítő csomagolóanyag, a tálcák aljába való.

Az eldobható csomagolás ma reneszánszát éli, ezáltal szükség van eldobható evőeszközökre, azonban ma már a kanál, a kés és a villa fa, valamint egyéb környezetbarát anyagból készül.

A csomagolóanyagok napjaink nagyon fontos részei, hiszen az étkezésünk teljesen átalakult.

Már alig várjuk a nyarat, hiszen ez az évszak a kirándulások, a nyaralások, a grillezés, a szabadtéri programok időszaka, valamint végre itt a fagyiszezon, amelyhez a fagyisdoboz elengedhetetlen kellék lesz.

Az egyedi logózás a brandépítés egyik mérföldköve, elengedhetetlen ahhoz, hogy meg tudják cégedet különböztetni a piacon lévő, hasonló szolgáltatást nyújtó vállalkozásoktól.

Vendéglátósként mindenki várja a nyári szezont, hiszen az idegenforgalom döntő része ezekben a hónapokban zajlik, így a PLA shaker pohár időszaka is hamarosan elérkezik.

Földünk műanyagterhelésének csökkentése érdekében a műanyagot kiváltani képes alapanyagok bevezetésére volt szükség a csomagolóiparban is, és a biomassza (Crann) evőeszközök erre tökéletesen alkalmasak.

A vendéglátás rengeteg alapanyagot igényel, azonban kevés olyan multifunkcionális termék van, mint az alufólia.

A kávé egy olyan ital, amit szinte mindenki kedvel, sőt, sokan el sem tudják képzelni az életüket nélküle.

A hosszú tél, a borús időjárás, a nagykabát után végre örömmel érezhetjük bőrünkön a tavaszi napsütést, a lenge szellőt, és élvezhetjük az egyre hosszabb nappalokat.

A vendéglátóhelyiségek és egyéb üzlethelyiségek tisztán tartása folyamatos feladat, melyhez napi tisztítószerek szükségesek.

Miután elkészíted az ételeket, el kell juttatnod a fogyasztóid számára, amihez az eldobható ételes doboz különböző fajtáit ajánljuk.

A fedeles műanyag doboz egy olyan praktikus ételcsomagolás, amelynél nem kell tető után keresgélned, nem kell azon aggódnod, hogy elfogyott a fedél, sem pedig a többféle méretű tető közül próbálgatással kitalálni, hogy melyik illik a dobozra.

Végre elérkezett a báli időszak, és mi sem illik jobban egy farsangi bulihoz, mint a finom, porcukorral szórt és baracklekvártól roskadozó farsangi fánk, amihez a papírtálca egy ideális választás.

Nagyon trendi napjainkban a hamburger, és a vendéglátóhelyek igyekeznek saját speciális változataikat kialakítani vendégeik számára.

A környezetvédelem rendkívül hangsúlyos szerepet kap napjainkban, ehhez egy kicsi, de fontos lépés a PLA szatyrok használata.

A torta mindig az esemény fénypontja, így nagyon fontos, hogy sértetlenül jusson el a rendezvény helyszínére.

Ma már teljesen általános szokás, hogy a vendég által félig elfogyasztott étel esetében az étterem felajánlja az elcsomagolási lehetőséget.

Az ételcsomagolás alapvető követelmény napjainkban.

A vendéglátás során nagyon sokféle kiegészítő termékről kell gondoskodni, és ide tartoznak a különféle papíráruk is.

Itt az ideje a céges partiknak, mindenki elengedi az óévet és megújult erővel kezd bele az újba.

Mindenki kedvencei a sós és édes aprósütemények, melyekből karácsony és újév táján szinte korlátlan mennyiséget gyártunk.

Vitathatatlan, hogy a télnek is megvan a maga meghitt hangulata, főként, ha egy forró ital társaságában töltjük, amihez a legjobb választás a Hot To Go papírpohár.

Az éttermi és a kiszállítós csomagolás egy nagyon fontos kérdés, hiszen az elkészített étel nem mindegy, hogyan ér célba.

A nyári, könnyű fogásokat felváltják a kiadós őszi egytálételek, amelyek jólesően melengetik gyomrunkat egy szeles, esős délutánon.

Az őszi, hűvös idő beköszöntével nyári ruhatárunkat elpakoljuk és elővesszük a meleg kardigánokat, az esőkabátot, de lassan már akár a sapka és a sál is előkerülhet.

Számtalan cég van a vendéglátóipari piacon, akik versenyeznek azért, hogy a vevők őket válasszák.

Egy csomagolóeszközöket forgalmazó cég kínálatában sokféle ételtároló doboz van.

Az egyik legnépszerűbb csomagolóeszköz a műanyag doboz tetővel, hiszen felhasználási területe széles, nem ázik át és cseppmentes csomagolást biztosít.

Az ökoszemlélet előretörésével a hagyományos műanyag szatyrok visszaszorultak, és helyettük a papírból vagy újrahasznosított, illetve lebomló anyagból készült csomagolások terjedtek el.

Ebben a bejegyzésben a levesestálka kerül a középpontba.

Az utóbbi időben többféle új vírus, baktérium ütötte fel a fejét a világban.

Az elmúlt években egyre jobban előtérbe kerül a környezetbarát csomagolás mind hazánkban, mind pedig világszerte.

Azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a kéztörlő papír remek találmány.

Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért lehet szükséged egyedi doboz gyártásra, ha vendéglátással foglalkozol vagy kereskedő vagy.

Gondoltad volna, hogy a catering története egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza?

Lehet, hogy sokat gondolkodtál azon, milyen vállalkozásba kezdj, de az is lehet, hogy mindig is tudtad, vendéglátással fogsz foglalkozni.

A környezetbarát zacskó nagyságrendekkel jobb megoldás, mint a fokozatosan kivezetésre kerülő, egyszer használatos műanyag.

A 21. század többek között arról is ismert, hogy elképesztőbbnél elképesztőbb csomagolóanyagok, csomagolási formák, dekorációk, logók jelentek meg.

A gulyásos tányér az elviteles műanyag edényválaszték egyik fontos tagja, mert méretéből és alakjából kifolyólag jól kihasználható.

Mindannyian találkoztunk már azzal a helyzettel, amikor elviteles kávét kértünk, a barista pedig udvariasan felhívja a figyelmünket a pohárra húzható, rendszerint kartonból készült gyűrűre. De vajon jó megoldás-e ez egy létező problémára? Nem lenne-e fogyasztóbarátabb a duplafalú pohár használata?

A pizza dobozok ma már túlmutatnak korábbi funkciójukon. A csomagolás nem csak az ételt védi és segíti a szállítást, de márkaépítő hatása is van. Talán ezért látjuk mi is azt, hogy a pizzériák nagyobb része keres bennünket olcsó és egyedi pizza doboz megvalósítására vonatkozó tervekkel.

Manapság fontos, hogy óvjuk környezetünket, ezért új biopolimer termékekkel bővítettük kínálatunkat.

Az éttermi és vendéglátóipari csomagolás terén partnereink általában csak forma és űrméret alapján szoktak választani (például fél literes kerek leveses edény, 270ml-es savanyús doboz), ugyanakkor a megfelelő csomagolás kiválasztásánál rendkívül fontos a megfelelő anyagfajta megválasztása is.

Ha most indítja kávázóját, talán segítségére lehet az alábbi néhány információ a kávéfajták és a pohár űrméretek viszonyáról.

Az Európa Parlament műanyag termékek 2021-ig történő betiltását kimondó határozata óta egyre többen keresik a műanyag alternatíváit, illetve a megoldást a műanyag termékek teljes elhagyására.

Bár az elmúlt időszak nem volt könnyű a vendéglátóipari cégek számára, az Indepack Kft. idei kérdőívének válaszai szerint, nem hagytak alább a környezetvédelem megóvását célzó törekvések.

Manapság, főleg a pandémia és az azt követő kiegyensúlyozatlan piaci helyzet, valamint a kötelező érvényű szabályok bevezetésének késése miatt túlnyomórészt különféle műanyagokba csomagolódnak a kiszállított ételek. Van-e azonban kevésbé környezetterhelő alternatíva?

A szelektív hulladékgyűjtésre szigorú szabályok vonatkoznak.

Az utóbbi időben a vendéglátóipar és az emberek többsége már tudatosan igyekszik kerülni az eldobható műanyagok használatát.

Megszokott dolog mindennapi életünkben, hogy kibontunk egy terméket, majd a csomagolását elegáns mozdulattal a kukába dobjuk.

A fenti kérdés évek óta foglalkoztat bennünket, legfőképpen azért, mert az interneten rengeteg, egymásnak ellentmondó vélemény olvasható ezzel kapcsolatban.