Blog
indepack
2022.11.28 11:20

Flamobox, amibe a teljes menü becsomagolható

Flamobox, amibe a teljes menü becsomagolható

Az éttermi és a kiszállítós csomagolás egy nagyon fontos kérdés, hiszen az elkészített étel nem mindegy, hogyan ér célba.

A különböző méretű Flamobox dobozok alkalmasak arra, hogy szinte bármilyen ételt beletegyünk, az előételtől a desszertekig, a frissensültek csomagolására pedig az extra zsírzáró rétege miatt különösen ajánlott.

 

A Flamobox egy nagyszerű csomagolás, hiszen környezetbarát és használat után lebomlik. Ezzel óvja a környezetet és csökkenti földünk műanyagterhelését.

 

Miért válassz papírcsomagolást?

 

Korábban sokan ódzkodtak a papír csomagolóeszközök használatától, mivel attól tartottak, hogy ez a csomagolóanyag nem olyan tartós, és könnyen átázik a benne szállított ételtől. Ma már viszont elmondhatjuk azt, hogy ez az alapanyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen a korszerű gyártástechnológiának köszönhetően a papír olyan anyaggal lett bevonva, ami megakadályozza az átázást és a zsír kicsorgását.

 

A papír az öko csomagolások közé tartozik, mert mind előállítása, mind pedig lebomlása során kicsi a természetre gyakorolt ökológiai terhelése. Fenntartható állományból származik, komposztálható és természetes körülmények között is maradéktalanul lebomlik.

 

Milyen ételeket csomagolhatsz Flamoboxba?

 

Egyszerűbb azt leírni, hogy mit nem! A levesek és a főzelékek csomagolásához inkább a Food to Go leveses papírpoharat ajánljuk, de minden mást gond nélkül beletehetsz.

 

Előételek csomagolása

 

Az előételek, sajttálak, saláták csomagolásához kiváló egy kisebb papírdoboz, például a 750 ml-es Flamobox. Amennyiben az előétel vagy például egy coleslaw kissé zsírosabb, szószosabb, akkor válaszd ugyanezen termék prémium változatát, ami nem csak sima zsírzáró réteggel, hanem extra zsírzáró réteggel van ellátva, így biztos lehetsz benne, hogy bírni fogja a strapát.

 

Főételek csomagolása

 

A Flamobox tökéletes szinte bármilyen egytálétel, tészta, frissensült és a köretek tárolására. Itt már egy nagyobb dobozra lesz szükséged, de mivel ez a termék széles méretválasztékban kapható, így rendelhetsz az 1000 ml, 1200 ml, 1500 ml, 1600 ml és az 1950 ml-es dobozok közül.

 

Természetesen itt is kétféle változatot kínálunk, a normál és a prémium fajtát. Ha az étel zsíros, például egy frissensült vagy egy szaftos pörkölt, akkor az utóbbi típust ajánljuk. Az olasz tésztaételek, az ázsiai konyha remekei, vagy a magyaros fogások is remekül mutatnak benne, és kibontva könnyen és ízlésesen elfogyaszthatóak belőle.

 

Desszertek minden mennyiségben

 

Az étkezés befejező része nem is lehet más, mint egy finom desszert. Mákos guba, túró gombóc, máglyarakás, Gundel-palacsinta vagy szalagos fánk? Nyugodtan tedd csak egy Flamoboxba! Az 1000 ml-es tökéletes méretű lesz!

 

Flamobox a teljes menühöz

 

Látható, hogy a Flamobox komplex megoldást kínál a teljes ételsor becsomagolására. Modern, környezetbarát és nem utolsó sorban “trendi”. A környezettudatosabb vendégek nagyon kedvelik, bárhol és bármikor szívesen fogyasztják belőle az ebédjüket.

 

Ha tehát ételeidnek egy felkapott, népszerű csomagolást szeretnél, aminek a megjelenése is ütős és könnyen felvállalható, akkor válaszd a Flamoboxot!

 

Ezt a dobozt is saját arculatodra tudjuk logózni, ami nagyszerű lehetőség arra, hogy márkádat népszerűsítsd. Ne hagyd ki ezt az alternatívát se, hiszen a brand erősítésére érdemes minden alkalmat megragadni.


Ha bármilyen további kérdésed merült fel a Flamoboxszal vagy más termékünkkel kapcsolatban, akkor nyugodtan keress bennünket elérhetőségeinken és szívesen segítünk!