Blog
indepack
2024.04.16 10:20

Május 8-a a fagyi napja, fagyispoharak segítenek abban, hogy különleges akciókkal ünnepeld meg!

Május 8-a a fagyi napja, fagyispoharak segítenek abban, hogy különleges akciókkal ünnepeld meg!

Tudtad, hogy május 8-a a fagyi napja, a fagyispoharak pedig elérhetővé teszik azok számára is ezt a csodás hideg édességet, akik nem kedvelik a tölcsért?

Ez a desszert ugyanis a világ minden táját meghódította, így ez az ünnep mindenhol összehozza az embereket, ne maradj ki belőle te sem, ha megtalálható a kínálatodban.

 

A fagylalt eredete

 

A fagyi története hosszú évszázadokra nyúlik vissza, számos kultúrában és országban alakultak ki különböző változatai. Az első fagyikat hóból és tejből készítették, ezt pedig különféle gyümölcsökkel ízesítették.

 

A kezdetekben kerámiatálban kínálták, magát a tölcsért csak az 1900-as években találták ki. A fagylaltkészítés technológiája az évszázadok során sokat módosult, a XIX. századtól pedig megjelent a legnépszerűbb szakácskönyvekben is. 

 

Világnap a fagyinak? Naná!

 

Ma már szemünk sem rebben, amikor meghalljuk, hogy ennek vagy annak világnapja van. Éppen ezért a fagylalt világnapját teljes mértékben jogosnak tartjuk, hiszen kevés olyan dolog van, amelyben ennyire egységes véleményen lennének az emberek, mint a fagyi szeretete. A világnapját pedig azért hozták létre, hogy megünnepeljék ezt a csodás desszertet, és egy napra kiemeljék a többi édesség közül.

 

Május 8-a a fagyi napja, fagyispoharak és tölcsérek arzenáljával várd a vásárlókat!

 

A világnap kiváló apropó arra, hogy összehozza a családokat, ezért készülj kiemelt akciókkal erre a napra! Az, hogy milyen különleges kedvezményt találsz ki, legyen a te titkod, a lényeg az, hogy nagyot durranjon és megnövelje a vásárlóid számát. Aki ezen a napon megkóstolja az általad kínált finomságot, a jövőben törzsvásárlóvá is válhat, így promózd be előre ezt a kivételes alkalmat!

 

Miből kínáld a fagyit?

 

Szerezz be többféle tölcsért, emellett mindenképpen álljon a rendelkezésedre fagyis papírpohár és elviteles tégely! Oldalunkon számos változatot megtalálhatsz, az egyszerű fehér színű pohártól kezdve a színes, mintás, vidám fagyispoharakig. Az, hogy melyiket választod csak rajtad áll.

 

Ha az üzleted dizájnjához a pasztellszínek illenek, akkor a 130 ml-es Classic fagylaltos papírpoharat ajánljuk. Ezeket a poharakat 8-féle mintával kínáljuk, ezeket vegyesen fogod megtalálni a megrendelt csomagban.

 

Milyen fagyispoharakat kínálunk még?

 

A fehér “Velence” fagyispohár előnye, hogy fedelezhető, a tető víztiszta PET-ből készült. További előnye az, hogy 2 színnel meg is tudjuk nyomni, ezáltal az egyedi logódat is elhelyezheted rajta.

 

Már 500 darabtól logózunk, 10.000 darabtól pedig a pohár teljes külső felületét egyedivé tudjuk tenni. Többféle színes fagyispoharat is találsz nálunk, válaszd azt, ami a legjobban tetszik!

 

Gondolj az elviteles vásárlókra is!

 

Az Aréna fagylaltos habdoboz különböző méretekben kapható. Ez a doboz kiválóan tartja a hideget, ezért nem fog elolvadni a termék addig, ameddig a vásárló hazaér. Tetővel is rendelkezik a termék, ezt nem kell külön megrendelned, mivel együtt kínáljuk. Az XPS előnye, hogy merev, nem fog összenyomódni és hőtartó, így a fagyi számára ideális szállítóbox.

 

A fagyi világnapja összehozza a fiatalokat és az időseket, közös családi programot ígér és arra ösztönzi az embereket, hogy megünnepeljék ezt a kiváló édességet. Ez az esemény alkalmat ad arra, hogy valami új ízt vess be, kóstoltatással dobd fel a napot, vagy minden gömb mellé adj egy ajándékgombócot!


Május 8-a a fagyi napja, a fagyispoharakról már gondoskodtunk, csak tedd őket a kosárba, rendeld meg, és már küldjük is! Látogass el az oldalunkra minden alkalommal, amikor valamilyen csomagolási megoldást keresel, nálunk biztosan meg fogod találni!