Eldobható tányérok, tálcák

A legtöbb vendéglátóhelynek szüksége van eldobható tányérokra és tálcákra, akár elviteles rendelésről, akár tálalásról van szó. Habár a törvényi szabályozások betiltották a műanyag tányérok forgalmazását, rengeteg alternatívát tudunk ajánlani helyettük. Kínálatunkban megtalálod a klasszikus papírtányérokat és papírtálcákat, illetve a street food árusok által használt tálcákat is. Ha alumínium tálcára, habtálcára vagy hidegtálas tálcára van szükséged, abban is tudunk segíteni. Néhány eldobható tányér/tálca saját emblémával, logózva is elérhető. Érdeklődj elérhetőségeinken! Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

A legnépszerűbb eldobható tányérok és tálcák papírból, cukornádból, alumíniumból vagy műanyagból készülnek. Nagyon hasznos eszközei a gyorsbüféknek, különböző vendéglátóegységeknek. Emellett a kisebb-nagyobb rendezvények elengedhetetlen kellékei.

A kínálatunkban kapható eldobható tányérok és tálcák

  • Papírtányér: A papírtányérok és tálcák a street food jellegű éttermek és büfék legkedveltebb eszközei. Ezek terítékek környezetbarátak és újrahasznosíthatók. Ár-érték arányuk nagyon jó és emellett nagyon esztétikusak is. Használatuk praktikus, hiszen az ételek elfogyasztása után nem kell a mosogatással foglalkozni.
  • Papírtálca: A papírtányérokhoz hasonlóan a papír tálcák is megújuló alapanyagokból készülnek és komposztálhatók.
  • Alumínium tálca: Az alumínium tálca remekül alkalmas a meleg, főtt ételek tálalásának, tárolásának esetében, hiszen abban az elkészített étel tovább meleg marad. Anyagának köszönhetően a sütőbe is behelyezhető, így az ételt akár abban is el lehet készíteni, vagy meg lehet melegíteni. Megmunkálása könnyű, ennek köszönhetően könnyen formázható. Súlya nagyon kicsi, így a szállítási költsége sem magas. Az alumínium tálcák szintén újrahasznosítható termékek.
  • Húsos és gyümölcsös habtálca: Súlyuk rendkívül alacsony, hőszigetelő képességük pedig rendkívül magas. Olyan anyagokból készülnek, amelyek nem károsak az egészségre, így kiválóan alkalmasak élelmiszerek tárolására.
  • Hidegtálas tálca: A hidegtálas tálca a legjobb megoldás lehet a különböző rendezvényekre szállított ételek, sültestálak tárolására. Használatukkal megspórolhatjuk a mosogatást.
  • Street food tálca, hamburgertálca: A street food és hamburger tálcák a street food éttermek és büfék elengedhetetlen kellékei. Esztétikusak, emellett környezetbarátak, újrahasznosíthatók és jó az ár-érték arányuk is.

Kiváló minőségű eldobható tányérok és tálcák az indepack.hu kínálatában

Az eldobható tányérokat különböző méretekben és színekben forgalmazzuk. Nézd át a választékunkat, és válogasd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van! Ajánljuk azt, hogy kérj egyedi grafikát is rájuk, ezzel is erősítve saját márkádat. Figyelj arra, hogy időben indítsd el az utánrendelést, hogy soha ne fogyj ki az eldobható tányérokból és tálcákból.