Műanyag pohár

Az eldobható műanyag pohár, az egyszer használatos műanyag pohár már évtizedek óta a mindennapjaink részei. A műanyag poharak főként átlátszó (natúr) vagy fehér színben vásárolhatók, de színes alapanyagból is készülhetnek. Jellemző alapanyag a polipropilén. Az alapanyag miatt ezek a poharak jól bírják a forró italokat, de a hűtést vagy fagyasztást is kiválóan viselik. Ide tartozik a 0,8dl-es röviditalos pohár, az 1dl-es műanyag kávéspohár és kóstoltató pohár, az 1,5dl-es cappuccinos pohár, a 2dl-es vizes pohár, melyek automatás változatban is léteznek, az üdítős poharak, a 3dl-es sörös pohár és 4dl-es és 5dl-es (fél literes) műanyag sörös korsó. Ha olcsó műanyag poharat keresel, esetleg logózni is szeretnéd, akkor jó helyen jársz! Nézz szét az Eldobható poharak kategória, Műanyag pohár, műanyag poharak kínálatban! Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


30termék
 

A papír és egyéb megoldások kezdik egyre inkább háttérbe szorítani a műanyag poharakat, de még mindig nagyon sokan döntenek mellettük, mivel sokoldalúan használható termékek. A műanyagpoharak szelektíven gyűjthetők, nem kell attól tartanunk, hogy használatukkal extrém módon szennyezzük a környezetet.

A műanyag pohár használatának előnyei

 • Használatuk kényelmes.
 • Leegyszerűsítik a rendezvények lefolyását, amikor egyszerre sok ember számára kell italt biztosítanunk.
 • Vannak egyszerhasználatos és újrahasználható darabok is.
 • Az egyszerhasználatos műanyag poharak higiénikusak, mivel használat után kidobjuk őket.
 • Beszerzésük nagyon költséghatékony.
 • Széles választékban elérhető, például választhatunk különböző kiszerelésű, típusú és színű műanyag poharakat.
 • Megspórolhatjuk vele a mosogatást.
 • Tartós és jól bírja a hideg és meleg italokat is.
 • Súlya nagyon könnyű, így a szállítási költsége is kevesebb, illetve magunkkal vinni is sokkal egyszerűbb.

Miből készülnek a műanyag poharak?

Korábban a műanyag poharak fő alapanyaga a PS (polisztirol) volt, de ma már főként PP-ből, azaz polipropilénből készülnek. Az anyagának köszönhetően a PP műanyag poharak tiszták és fényesek. Emellett ellenállnak a gázzal és aromákkal szemben. Egy másik alapanyag, amiből még készülhetnek eldobható műanyag poharak, a PET, azaz polietilén-tereftalát.  A PET egy ütésálló, könnyen formálható, nyomtatható és mikrohullámú sütőben is használható anyag. Ezek a tulajdonságok jelentősen megnövelik a felhasználhatóságukat. A PET poharakról elmondható, hogy prémium megjelenést kölcsönöznek az italoknak.

A kínálatunkban megtalálható eldobható műanyag poharak

 • Kínálatunkban elérhetők különböző színű műanyag poharak: fehér, víztiszta, barna-fehér.
 • Különböző kiszerelésben érhetők el: vannak 0, 8 dl-es, 1 dl-es, 1,5 dl-es, 1,8 dl-es, 2 dl-es, 2,5 dl-es, 3 dl-es, 4 dl-es és 5 dl-es űrtartalmú darabok.
 • A legtöbb műanyag poharunk logózva is kérhető, amellyel egyedivé teheted poharaidat.

Kiváló minőségű műanyag poharak az indepack.hu kínálatában

Az műanyag poharakat különböző méretekben és színekben forgalmazzuk. Nézd át a választékunkat a Műanyag pohár tetővel kategóriában is, és válogasd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van! Ajánljuk azt, hogy kérj egyedi grafikát is rájuk, ezzel is erősítve saját márkádat. Figyelj arra, hogy időben indítsd el az utánrendelést, hogy soha ne fogyj ki a poharakból. Add le műanyag pohár rendelésedet még ma!