Műanyag pohár

Az eldobható műanyag pohár, az egyszer használatos műanyag pohár már évtizedek óta a mindennapjaink részei. A műanyag poharak főként átlátszó (natúr) vagy fehér színben vásárolhatók, de színes alapanyagból is készülhetnek. Jellemző alapanyag a polipropilén. Az alapanyag miatt ezek a poharak jól bírják a forró italokat, de a hűtést vagy fagyasztást is kiválóan viselik. Ide tartozik a 0,8dl-es röviditalos pohár, az 1dl-es műanyag kávéspohár és kóstoltató pohár, az 1,5dl-es cappuccinos pohár, a 2dl-es vizes pohár, melyek automatás változatban is léteznek, az üdítős poharak, a 3dl-es sörös pohár és 4dl-es és 5dl-es (fél literes) műanyag sörös korsó. Ha olcsó műanyag poharat keresel, esetleg logózni is szeretnéd, akkor jó helyen jársz! Nézz szét a Műanyag pohár, műanyag poharak kínálatban! Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

31termék
 

A papír és egyéb megoldások kezdik egyre inkább háttérbe szorítani a műanyag poharakat, de még mindig nagyon sokan döntenek mellettük, mivel sokoldalúan használható termékek. A műanyagpoharak szelektíven gyűjthetők, nem kell attól tartanunk, hogy használatukkal extrém módon szennyezzük a környezetet.

A műanyag pohár használatának előnyei

 • Használatuk kényelmes.
 • Leegyszerűsítik a rendezvények lefolyását, amikor egyszerre sok ember számára kell italt biztosítanunk.
 • Vannak egyszerhasználatos és újrahasználható darabok is.
 • Az egyszerhasználatos műanyag poharak higiénikusak, mivel használat után kidobjuk őket.
 • Beszerzésük nagyon költséghatékony.
 • Széles választékban elérhető, például választhatunk különböző kiszerelésű, típusú és színű műanyag poharakat.
 • Megspórolhatjuk vele a mosogatást.
 • Tartós és jól bírja a hideg és meleg italokat is.
 • Súlya nagyon könnyű, így a szállítási költsége is kevesebb, illetve magunkkal vinni is sokkal egyszerűbb.

Miből készülnek a műanyag poharak?

Korábban a műanyag poharak fő alapanyaga a PS (polisztirol) volt, de ma már főként PP-ből, azaz polipropilénből készülnek. Az anyagának köszönhetően a PP műanyag poharak tiszták és fényesek. Emellett ellenállnak a gázzal és aromákkal szemben. Egy másik alapanyag, amiből még készülhetnek eldobható műanyag poharak, a PET, azaz polietilén-tereftalát.  A PET egy ütésálló, könnyen formálható, nyomtatható és mikrohullámú sütőben is használható anyag. Ezek a tulajdonságok jelentősen megnövelik a felhasználhatóságukat. A PET poharakról elmondható, hogy prémium megjelenést kölcsönöznek az italoknak.

A kínálatunkban megtalálható eldobható műanyag poharak

 • Kínálatunkban elérhetők különböző színű műanyag poharak: fehér, víztiszta, barna-fehér.
 • Különböző kiszerelésben érhetők el: vannak 0, 8 dl-es, 1 dl-es, 1,5 dl-es, 1,8 dl-es, 2 dl-es, 2,5 dl-es, 3 dl-es, 4 dl-es és 5 dl-es űrtartalmú darabok.
 • A legtöbb műanyag poharunk logózva is kérhető, amellyel egyedivé teheted poharaidat.

Kiváló minőségű műanyag poharak az indepack.hu kínálatában

Az műanyag poharakat különböző méretekben és színekben forgalmazzuk. Nézd át a választékunkat, és válogasd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van! Ajánljuk azt, hogy kérj egyedi grafikát is rájuk, ezzel is erősítve saját márkádat. Figyelj arra, hogy időben indítsd el az utánrendelést, hogy soha ne fogyj ki a poharakból. Add le műanyag pohár rendelésedet még ma!