Blog
indepack
2024.03.26 10:40

Tökéletes lesz a fagyiélmény a műanyag kiskanál használatával

Tökéletes lesz a fagyiélmény a műanyag kiskanál használatával

Számtalan étel elfogyasztásához szükség van műanyag kiskanálra, ebből a terméktípusból pedig többféle változatot is kínálunk a számodra.

Választhatsz fából, sőt biomasszából készült kiskanalat is, de akkor sem kell aggódnod, ha a műanyag mellett teszed le a voksodat. Ezek a kanalak ugyanis többször használhatóak, és széles körben alkalmazhatod őket többféle étel- és italtípus esetében is.

 

A forró italok megkeverése

 

Egy finom forró, gőzölgő kávé vagy egy gyümölcsös zöld tea? Ezek az italok a vásárlók kedvencei! Az italokat azonban meg is kell keverni, hiszen ízesíteni lehet őket mézzel vagy cukorral, esetleg cukorpótlóval, a teák esetében pedig jöhet a hűsítő citrom!

 

Keverésre alkalmas eszközt tehát mindenképpen adnod kell mellé, ha pedig nem szeretnél fém evőeszközöket használni, akkor válaszd az eldobható evőeszközöket, ahol lehetőséged lesz arra is, hogy használat után egyszerűen a szelektív gyűjtőbe tedd a kanalat, de arra is, hogy mosogatás után újra fel tudd használni.

 

A keveréshez természetesen keverőpálca is használható, ez is remek megoldás, mivel fából készült és használat után könnyedén eldobható, azonban, ha egy elegánsabb megoldást szeretnél nyújtani a vevők számára, akkor azt ajánljuk, dönts inkább a kanál mellett!

 

Mindjárt itt a fagyiszezon, a sétálókehelyhez is műanyag kiskanál dukál!

 

Amint megérkeznek a tavaszi napsugarak és megpezsdül az emberek szíve, a kávézók kínálatában azonnal meg kell jelenítenünk a csodás hideg édességet, vagyis a fagyit. Ehhez tölcsér mellett sétálókelyhet és tálkát is biztosítani kell, hiszen nem mindenki szereti azt, ha a tölcsérből csurog-csöpög a fagylalt.

 

A kisgyerekek, idősebbek kifejezetten tálkából szeretik elfogyasztani ezt az édességet, de gondolni kell a gluténérzékenyekre is, akik nem ehetnek gluténtartalmú ostyatölcsért. A tálkához is kínálj fehér műanyag kiskanalat, ezzel ugyanis kényelmesen elfogyaszthatja a vendég a fagyit. Ráadásul nincs helyhez kötve, nyugodtan elsétálhat és nézelődhet, elviheti magával ezt a finomságot.

 

Gondolj az édességekre is!

 

Minden cukrászdában foglalt helye van a gesztenyepürének és somlói galuskának. Olyan ikonikus édességek ezek, melyek elfogyasztásához a műanyag kiskanál ideális választás.

 

Az emberek szeretik a pohárkrémeket is, főleg, ha ízletes és színes gyümölcsökkel és könnyed textúrájú, rétegezett krémekkel bolondítod meg. Ezekből nyugodtan készíts egyedi variációkat, azonban emellett érdemes a megszokott ízeket is becsempészned a hűtőpultba, úgy, mint a tiramisu vagy a créme brulée.

 

A műanyag kiskanál ezek elfogyasztásához is tökéletes lesz, ezért szerezd be az oldalunkon ezt a terméket! Ezeket a desszerteket sziromkehelybe, natúr kehelybe, esetleg Hagner edénybe is teheted, ezek a tálak ugyanis víztiszták, így remekül érvényesül bennük az elkészített édesség.

 

A műanyag kiskanál előnyei

 

A többször használható műanyag kiskanál nagyon mutatós, mivel tartós, minőségi, jó a fogása és exkluzív megjelenésű. Polipropilénből készült, ami egy hőálló műanyagfajta, ezért nyugodtan adhatod bármilyen forró ital mellé, de a hideg ételekhez, édességekhez is ideális.

 

Használható éttermekben, büfékben, kávézókban, cukrászdákban vagy bármilyen vendéglátóhelyen, ráadásul többször is használható, ezért segíti a fenntartható üzletmenetet. A termék könnyen tisztítható, ezért használat után kézzel vagy mosogatógéppel tisztára mosható.


Nézz körül a weboldalunkon, hiszen komplett megoldást kínálunk az összes csomagolási kérdésedre. Árucikkeink folyamatosan bővülnek, ezért, ha bármire szükséged van, akkor keress bennünket!