Blog
indepack
2023.06.28 11:00

A shaker 300 ml pohár igényes megjelenést biztosít jeges italod számára

A shaker 300 ml pohár igényes megjelenést biztosít jeges italod számára

Ha egy remek jeges shake-et szeretnél kínálni a vendégek számára, akkor a shaker 300 ml a legjobb választás, amiben átnyújthatod számukra ezt a finomságot.

Nyáron sokkal több program várja a látogatókat, mint télen. Tombol a koncertszezon, nyitva vannak a strandok, rengeteg szabadtéri programot szerveznek a munkában megfáradt emberek számára, akik örömmel engedik ki a gőzt, és hűsítik magukat közben valami hideg itallal.

 

Blogunkban bemutatjuk azokat a poharakat, amelyekben hideg italokat kínálhatsz, mégpedig olyan termékeket ajánlunk, melyek minőségi, igényes megjelenést biztosítanak az italod számára.

 

Hogyan néz ki egy igényes jeges italnak való pohár?

 

Tudjuk, hogy a minőségi italok nem olcsók. Éppen ezért soha ne használj hozzájuk olyan poharat, amelyek olcsó hatást nyújtanak. Ahhoz, hogy a pohár nívós megjelenésű legyen, mindenképpen víztisztának és erősnek kell lennie, ehhez pedig vastag fallal kell rendelkeznie, valamint sok esetben elengedhetetlen a szívószállyukkal ellátott tető.

 

Milyen alternatívákat találsz oldalunkon?

 

Alapvetően kétféle terméktípus elérhető nálunk, az egyik a környezetbarát lebomló shaker, a másik pedig a műanyag változat. Mindkettő az eldobható poharak kategóriában található és rajtad áll, hogy melyiket részesíted előnyben.

 

Előzetesen azonban elmondhatjuk, hogy bármelyiket is választod, tökéletesen meg leszel velük elégedve, ugyanis mind megjelenésükben, mind pedig felhasználhatóságukban teljesen megfelelnek a célnak.

 

Sőt, külsőleg a két különféle pohártípus akár össze is téveszthető, ezért, ha a környezetbarát PLA pohár mellett döntesz, akkor hívd fel a vásárlók figyelmét arra, hogy ne dobják a műanyag hulladék közé, hanem a kommunális kukában van a helye. Később azt is elmondjuk, hogy miért.

 

Mire való a shaker pohár?

 

Szervírozhatsz benne frissen préselt gyümölcsleveket, színes koktélokat, hideg smoothe-t, shake-et, de remek választás jegeskávénak, egyéb hideg italoknak például üdítőknek, limonádénak, jégkásának.

 

Azonban nem csupán folyadékokban érdemes gondolkodni, hiszen kockázott gyümölcsök, rétegezett édességek, joghurtok számára is megfelelő választás a shake pohár, hiszen víztiszta, kemény falú és exkluzív kinézetű termék.

 

Mit tehetsz, ha shaker 300 ml poharat szeretnél vásárolni?

 

Az egyik lehetőség tehát a prémium minőségű, 300 ml-es műanyag shaker pohár. Ha az ügyfélkörödnek igenis számít, hogy milyen csomagolásban kapja az italát, akkor mindenképpen ezt a poharat ajánljuk. Kétféle tetőt tudsz hozzá vásárolni, az egyik a gömb alakú verzió, ez kiváló, ha például tejszínhabot teszel a terméked tetejére, a másik pedig a lapos változat.

 

Az alapanyaga PET műanyag, ami egy nagyon erős és teljesen átlátszó anyag és szelektív gyűjtés során újrahasznosítható. Ez a pohár logózható, ezért érdemes rátenni céged logóját. Persze nem csupán a 300 ml-es méretet kínáljuk, vásárolhatsz 400 ml és 500 ml-es méretet is.

 

A környezetbarát PLA shaker pohár

 

Ha az ökomegoldást keresed, mert nem szeretnél műanyag terméket vásárolni, akkor a PLA shaker pohár lesz számodra a megoldás. Erről az anyagról azt kell tudni, hogy szintén víztiszta, erős, azonban lebomló anyag, így nem szennyezi a környezetet. Hazánkban azonban nincs PLA komposztáló üzem, így használat után ezt a poharat a kommunális szemétbe kell tenni.

 

Szintén többféle méretben kapható, két színnel logózható, azonban figyelj arra, hogy ez a termék nem bírja a hőt, így maximum 40 fokos italt tehetsz bele.


Ha shaker 300 ml méretű poharat keresel, akkor nálunk jó helyen jársz! Ha pedig kérdéseid lennének, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken.