Eldobható gumikesztyű, védőeszköz

A vendéglátóipari egységek szigorú szabályozások mentén működhetnek, ide tartoznak többek között a higiéniára vonatkozó előírások. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnie minden vállalkozásnak a tisztaságra, ehhez szükségesek a védőeszközök, olajálló gumikesztyűk is.
Webáruházunkban beszerezhetőek a takarításnál, munkavégzésnél használatos védőeszközök. A különböző, akár nitril gumikesztyűk, lábzsákok, mind azt a célt szolgálják, hogy környezetünk egészségesebb, baktériummentes legyen. Ebben a menüpontban megtalálod a higiénia megtartásához fontos eszközöket. Nézz szét az eldobható gumikesztyű, védőeszköz kínálatban!
Olcsó eldobható gumikesztyűt, védőeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


9termék 19

A vendéglátós rémálma ellen gumikesztyű és védőeszközök

A vendéglátóipari egységekben mindig is fontos volt a tisztaság megőrzése. Az ételek biztonságos elkészítésére, tárolására és szállítására vonatkozó szabályozás az utóbbi években még inkább előtérbe került. Az éttermek, büfék, catering cégek az élelmiszerek előállításánál is használnak olyan védőeszközöket, amelyeknek a kollégák egészségmegőrzésén túl feladatuk, hogy ne kerülhessen szennyeződés az ételekbe.

Minden vendéglátós rémálma, hogy a vendég a felszolgált ételben talált hajszál miatt reklamál. Kerüld el a konfliktusokat és alkalmazottjaid számára biztosíts hajhálót, mely körgumis kivitelének köszönhetően kiválóan lezárja a hajat! Garantáltan hajszálmentes környezetben szolgálhatod ki a hozzád betérő vendégeket.

Egyszer használatos védőeszközök

A takarítási feladatok ellátásához szerezz be munkavállalóid számára egyszer használatos eszközöket! Webáruházunk kínálatában további higiéniai termékeket is találsz.

  • A műanyag, átlátszó kesztyű például nemcsak a higiéniás munkálatok során tesz jó szolgálatot, hanem abban az esetben is, amikor steril környezetben kell hozzányúlni az eszközökhöz, esetleg egy kisebb sérülés kapcsán sebfertőtlenítésre van szükség.
  • Az eldobható nejlonkesztyűben a fogás biztonságos, egy méretben kapható, így mindenki számára megfelelően használható.

A munkatársak ruházatának védelme érdekében, és a már megtisztított területek higiénikus használatához kínálunk védőeszközöket. Az átlátszó, PE fóliából készült kötény vízálló, így tökéletesen megvédi dolgozóid ruházatát a fröccsenő folyadékoktól. A műanyag lábzsákok hasonló funkcióval rendelkeznek, ezt az eszközt használva a szennyeződések sem kerülnek a tisztán tartott helyiségek padlójára.

Gumikesztyű a kézvédelem jegyében

A takarítás, élelmiszer-előkészítés során használatos védőeszközök közül kiemelnénk a gumikesztyűket, hiszen ezen tárgyak segítségével tudjuk megvédeni kezünket a tisztítószerek kedvezőtlen hatásaitól, valamint a kesztyűk a környezetünk tisztaságának megőrzésében szintén szerepet játszanak.

  • A háztartási gumikesztyűk használatát ajánljuk minden olyan művelet során, amikor egyszerű tisztítási feladatokat látnak el a kollégák. A vegyszerek és oldószerek kezelését kesztyű nélkül nem ajánlatos megengedni, hiszen hamar előfordulhatnak balesetek, illetve az eltérő bőrérzékenység okán bárkinél kialakulhat bőrirritáció a megfelelő védőeszközök használatának hiányában.
  • A komplexebb munkafolyamatok, élelmiszer-előkészítés, feldolgozás során egyéb behatások is érhetik kezünket. Ezek kivédésére javasoljuk a nitril gumikesztyűk használatát. A nitril olyan szintetikus anyag, mely alkalmas a tartós, nem szakadó eszközök előállítására. A nitril alapú kesztyűk magas fokú védelmet nyújtanak a szúrás és vegyszerek okozta sérülések ellen. Nem nyúlnak, púder használata nélkül is egyszerű fel- és levételük. Mivel a latex gumikesztyűkkel szemben nem tartalmaznak latexet, így elkerülhetőek az allergén reakciók.

 

Rendeld meg ezeket az olajálló gumikesztyűket a biztonságos munkavégzéshez!