Mikrózható műanyag doboz

A vendéglátás részét képező ételkiszállítás egyik fontos problémájára adnak megoldást a mikrózható műanyag dobozok. A házhoz szállítás napjainkban nemcsak az azonnali fogyasztást jelenti, hanem a napi menük reggeli kiszállítását is: így gyakran csak jóval később kerül elfogyasztásra az étel, tehát szükséges annak melegítése.
Az ételek melegítésének praktikus módja a mikrohullámú sütőben történő hevítés, ehhez ajánljuk a cégünk által forgalmazott különböző formájú és nagyságú dobozok használatát. Biztonságos, higiénikus eszközei az ételek későbbi fogyasztásának. Nézz szét a Mikrózható műanyag edény kínálatban!
Olcsó csomagolóeszközt keresel vagy elviteles dobozok érdekelnek, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000 partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


43termék
 

A mikrózható műanyag dobozok előnyei

  • A PP alapanyagú dobozok alkotóelemeinek tulajdonságai miatt kiválóan alkalmasak az ételek tárolására.
  • A tálak, habdobozok magas olvadáspontú XPP-t tartalmaznak, ezáltal tökéletesen megfelelnek forró ételek csomagolására, illetve a mikrohullámú sütőben való újramelegítésre.
  • Sokkal tovább képesek megtartani a bennük tárolt ételek hőmérsékletét, mint a régi típusú műanyag dobozok.
  • A mikrózható műanyag edények esetében nem fordulhat elő, hogy melegítés során eldeformálódjanak, szétolvadjanak, ezáltal az ételt megrendelő vendég csalódott legyen, és többé ne rendeljen tőletek.
  • A mikrózható termékek mindegyike jó ütésállósággal rendelkezik, így elkerülhető a dobozok nagyobb mértékű sérülése. Emellett további előnye ezeknek a tárolódobozoknak, hogy könnyűek.

Különböző színek és formák a megfelelő szállításhoz

Népszerűek a nem hagyományos fehér vagy áttetsző eldobható műanyag ételtároló dobozaink, melyek naturális, pezsgő színárnyalatukkal kitűnnek a többi szállítódoboz közül. Ezek a habosított polipropilén (PP) tárolók újrahasznosítható, környezetbarátabb csomagolóanyagok, teljes mértékig kiváltják a már nem használható alapanyagokból készült társaikat. Amennyiben még nem készültél fel a környezetbarát öko csomagolás bevezetésére, akkor fedezd fel kínálatunkat, hiszen a régi bevált formákat itt is megtalálod, de jóval környezetbarátabb módon, mint korábban.

A komfortos tárolás és szállítás alapfeltétele, hogy az ételek megfelelő méretű edényekbe kerüljenek. Éppen ezért érdemes figyelmet fordítani arra, hogy az egyes élelmiszereket milyen formájú dobozba rakjuk. A jól kiválasztott méret és forma által a kiszállítás után a vendég asztalára olyan ételek kerülnek, melyek nemcsak ízükben, hanem megjelenésükben is kívánatosak. Széles kínálatunkban a levesek, mártások, saláták szállítására alkalmas dobozokon kívül, osztott tálak, habdobozok szintén megtalálhatóak, melyek jól tartják az ételek hőmérsékletét.

További eldobható műanyag termékeket egy kategóriával feljebb lépve találsz, görgess a lap tetejére és kattints a palackot eldobó kézre!

Hűtés, melegítés, fagyasztás

Ebben a kategóriában olyan mikrózható elviteles dobozokat találsz, melyek nem csak meleg étel kiszállítására, tárolására alkalmasak, hanem akár fagyasztott élelmiszerek számára is. Az itt található edények többségének hőtűrése -20 foktól +110 fokig terjed. Az egyes termékek hőállóságát azok részletes leírásában olvashatod.

Mikrózható műanyag dobozok gyors és pontos szállítása az indepack.hu-nál

Miután cégünk már több, mint 10 éve foglalkozik vendéglátóipari egységek csomagolóeszközeinek forgalmazásával, így tisztában vagyunk az éttermek, büfék, street food egységek igényeivel. Tudjuk, hogy megrendelőink számára fontos a gyors teljesítés, ezért Budapesten saját autóval végezzük a kiszállítást, míg az ország többi részébe megbízható futárszolgálattal biztosítjuk a rendelések teljesítését.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha alapanyag tekintetében inkább a környezetbarátot részesíted előnyben, nézd meg a papír főételes doboz vagy a papír leveses doboz kategóriát!