Pénztárgépszalag

Egy vállalkozás működtetése szerteágazó figyelmet kíván. Számtalan előírás betartása szükséges ahhoz, hogy megfeleljünk az összes törvényi követelménynek. A pénztárgépszalag, hőpapír folyamatos beszerzése alapvető fontosságú feladat minden vállalkozás számára, mert enélkül nem fog tudni nyugtát, bizonylatot adni a vásárló részére.
Többféle eszközbe kell a hőpapír, ezért mi is többféle méretben forgalmazzuk. Nézz szét a Terminál szalag kínálatban! Válaszd ki azokat a termékeket, amelyek kompatibilisek az eszközeiddel, és rendelj belőlük elegendő mennyiséget!
Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


4termék 14

A terminál- és pénztárgépszalag, hőpapír egy nagyon fontos kiegészítő termék, amelynek mindig rendelkezésre kell állnia. Soha ne járj úgy, hogy kifogyás esetén nem tudod pótolni, mert minden vásárló esetében eleget kell tenned a nyugtaadási kötelezettségednek.

Nyugtaadási kötelezettség

A nyugtaadási kötelezettségről az Áfa törvény rendelkezik. A kereskedő, szolgáltató a teljesített szolgáltatásról számlát vagy nyugtát köteles kibocsátani. Amennyiben köteles vagy online pénztárgépet üzemeltetni, akkor a nyugtát is a pénztárgéppel vagy köteles kiállítani. A pénztárgépeknek többféle típusa létezik.

Amikor a vállalkozásodat megalapítottad, és kiderült, hogy a tevékenységed pénztárgépköteles, akkor minden bizonnyal megnézted, hogy milyen típusú pénztárgépek közül választhatsz, és megvásároltad a neked megfelelő készüléket. A beleillő hőpapírt pedig vásárold meg nálunk!

Kötelező bankkártya-terminál telepítése

A 2020 évi LXXVI. törvény 38. §-a alapján 2021. január 1-től minden, online pénztárgépet használó kereskedőnek, szolgáltatónak kötelező elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani a vásárlók részére. Aki ennek nem tesz eleget, komoly bírságra számíthat. Ha ebbe a körbe tartozol, akkor te már beszerezted a POS-terminálodat. Szerezd be hozzá a megfelelő terminál szalagot, POS terminál szalagot nálunk!

A hőpapír jellemzői

  • A hőpapírokat a pénztárgépek, POS-terminálok használatához alakították ki. A pénztárgép, valamint a POS-terminál tartalmaz egy fejegységet, ami felmelegíti a hőérzékeny hőpapírt, amelynek hatására a papír elszíneződik. Így láthatóvá válik rajta a nyomtatandó szöveg. Ezt az elszíneződést a papíron található vegyszerréteg biztosítja, amelynek elszíneződése 70-120 Celsius-fok között történik.
  • A hőpapír használatával a nyomtatás sokkal gyorsabb, mint a hagyományos nyomtatás, valamint nincs szükség tintára, festékre, és emiatt a tinta megszáradásának időtartamára sem kell várni.

Terminál- és pénztárgép szalag a kínálatunkban

Kassza szalagjaink rendkívül tartósak, finom felületűek és porlódásmentesek. Négyféle méretben tudod megvásárolni, kérünk, hogy a neked megfelelő méretet válaszd ki!

A szalagokat 37,5/50/12-es méretben, 57,5/40/12-es méretben, 57,5/50/12-es méretben és 80/80/12-es méretben árusítjuk. Az első három változat tízes, a legnagyobb méret pedig ötös csomagolásban van. Hőpapírjaink kiváló minőségűek, láthatási garanciával rendelkeznek.

Kiváló minőségű pénztárgépszalagok az indepack.hu kínálatában

Amennyiben elmulasztod a nyugtaadási kötelezettséget, komoly bírságra számíthatsz. Ne járj úgy, hogy hiába szeretnéd használni a pénztárgépedet, elfogyott belőle a pénztárgépszalag! Tárolj belőle többet, hogy amikor elfogy, azonnal ki tudd cserélni! Válaszd ki azokat a szalagokat, melyek megfelelőek az eszközeidbe, és rendeld meg őket!