Blog
indepack
2024.02.23 10:35

A presszókávés pohár tartalma segít ébren tartani a vásárlókat!

A presszókávés pohár tartalma segít ébren tartani a vásárlókat!

A reggeli kávé a legtöbb ember számára alap, a presszókávés pohár segítségével pedig könnyen magukkal is vihetik a vásárlók az általad készített jó erős feketét.

Éppen ezért, ha kávéspoharat keresel, akkor azt ajánljuk, hogy olvasd el blogunkat, amelyben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeid vannak, és mit ajánlunk annak érdekében, hogy az elviteles kávéd tökéletes élményt nyújtson a vásárlók számára.

 

Az elviteles poharak fajtái

 

Ezt a forró fekete italt a vevők szeretik magukkal vinni, ezért mindenképpen be kell szerezni eldobható elviteles poharakat. Alapvetően kétféle alapanyag közül választhatsz, ami nem más, mint a klasszikus műanyag, illetve a környezetbarát papír.

 

Az, hogy melyik mellé teszed le a voksodat csak rajtad áll, de olvasd el az összehasonlítást, így könnyebben el tudod dönteni, hogy melyik a szimpatikusabb.

 

A műanyag elviteles pohár előnyei

 

A műanyag poharak előnye elsősorban az ár. Ezek a legolcsóbb termékek, ezért ha ez nálad elsőrendű szempont, akkor ők lesznek a befutók. Fehér és átlátszó változatban is megvásárolhatod, a 0,8 dl-es PS-ből készült termékek ideálisak a presszókávéhoz, bordázott felületük miatt pedig egyáltalán nem csúsznak ki a kézből és stabilak.

 

A papírpohár remek választás

 

A papír előnye a környezetvédelem, hiszen ez az alapanyag fából készül, alacsony az ökológiai lábnyoma és újrahasznosítható. Ha tehát környezettudatos vagy, akkor célszerű a papír változatot választani, ha presszókávés poharat keresel.

 

A papír további előnye, hogy hőszigetelő tulajdonságú, ezért a benne lévő forró ital tovább megtartja a hőmérsékletet, a vásárló pedig nem fogja megégetni a kezét.

 

Miért nem szivárog a papírból készült termék?

 

Annak érdekében, hogy a papír ne ázzon át, muszáj egy védőréteget tenni a bögrék belsejébe. Ennek következtében némi műanyagot tartalmaznak, azonban nálunk teljesen műanyagmentes elviteles terméket is találhatsz, melyek a hagyományos PE vagy PLA bevonat helyett egy vízbázisú bevonattal vannak ellátva, ezért természetesen ezek is szivárgásmentesek. Ezeket a poharakat logózva is kérheted, így erősítheted a saját brandedet.

 

A presszókávés pohár mérete

 

Különböző kávéfajtáknak különböző méretű termékek kellenek. Ezért nagyon lényeges, hogy ne csak presszó méretű, hanem nagyobb poharat is rendelj. A presszós változat 0,8-1 dl-es, a kapucsínós, hosszú kávés 2 dl, az ennél hosszabb italok pedig 3 dl-es terméket igényelnek.

 

A Hot To Go papírpohár 1 dl-es, érdekessége, hogy kávészem mintával díszített. Ez tökéletes a presszókávéhoz, azonban megtalálod a nagyobb méretű változatait is. Nagyon esztétikus készlet: ha emellett döntesz, akkor mutatós finomságokat tudsz készíteni.

 

Választhatod a Coffee To Go termékünket is, ami egy elegánsabb megjelenésű környezetbarát kinézetű termék.

 

Papír kávéspoharaink között meg fogod találni a kedvenceidet!

 

Ha a műanyagmentességet szeretnéd hirdetni, akkor a zöld levél mintás, 100% papír csészét ajánljuk, ha pedig imádod a natúr megjelenést, akkor a kraft színű 1 dl-es papírpoharat válaszd.

 

Szereted a vidám színeket és a feltűnő megjelenést? Akkor neked a piros vagy a fekete papírpoharunkra van szükséged! Ezeket is többféle méretben megkaphatod, így a teljes kávéválasztékodat ki tudod benne szolgálni.

 

Gondolj a kiegészítőkre is!

 

Hogy ne hűljön el a forró ital, tegyél rá tetőt, de figyelj arra, hogy az adott termékre illőt tedd a kosárba! Emellett fa keverőpálcát, papírpohárgyűrűt, füllel rendelkező tartót és 2 vagy 4 fészkes pohártartót is kínálunk a számodra!


Ha presszókávés pohárra van szükséged, akkor széles választékunkból megtalálod a neked valót, de a döntésben is szívesen segítünk, ha felveszed velünk a kapcsolatot!