Party pohár

A party poharak kötelező kellékei minden céges rendezvénynek vagy házibulinak. Keményfalú, strapabíró, exkluzív poharakról van szó, de azt javasoljuk, hogy csak egyszer használd fel őket. Persze az üveg érzetét nehéz imitálni, ezek a minőségi műanyag party poharak nagyon közel állnak hozzá.
Kínálatunkban megtalálod:
műanyag boros pohár
műanyag pezsgős pohár
műanyag koktélos pohár
műanyag feles pohár (snapszos pohár)
long drink műanyag pohár
Olcsó csomagolóeszközt kerese vagy eldobható poharakra van szükséged megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


9termék 19

Egy rendezvény szervezése nagyon szerteágazó feladat. Akár csak egy családi eseményről van szó, akár több száz fős rendezvényről, minden részletnek stimmelnie kell. A legkisebb probléma bekövetkezését is meg kell előzni, hogy a vendégeknek semmilyen keserű szájíze ne legyen. Webshopunkban rengeteg féle party pohár közül tudsz választani, figyelj arra, hogy mindig a rendezvényhez illőt vásárold meg!

Mikor érdemes a party poharak, exkluzív poharak használatát előnyben részesíteni?

Amennyiben olyan rendezvényt szervezünk, vagy olyan rendezvényen veszünk részt, ahol az üvegpohár használata bármilyen oknál fogva nem praktikus, akkor meg kell oldani az italok felszolgálását más jellegű poharakkal.

Az üvegpohár használata sok esetben veszélyes lehet, például egy medencés partin vagy egy gyermek rendezvényen, esetleg egy koncerten. Sok ilyen eseményre még az italos üvegeket sem engedik be a balesetveszély elkerülése érdekében. Ha a tömegben eltörik egy pohár, akkor az sérülést okozhat, illetve egy medencés buli esetében az üvegszilánk belekerülhet a vízbe, amit aztán csak a medence leengedésével lehet kitakarítani.

Természetesen vannak többször használható, mosogatható és újrapoharak is, de ha nem szeretnénk az időt mosogatással tölteni, illetve a poharakat hozni-vinni, tisztítani, fertőtleníteni, akkor a műanyag party pohár használata az ideális.

Mi jellemzi ezeket a poharakat?

A poharak PS (polisztirol) alapanyagból készültek, kemény falúak, minőségi megjelenésűek. A party poharak üvegtisztaságúak, átlátszóak, ezért teljesen megfeleltethetőek az üvegpohárnak. Formájukat, alakjukat tekintve is az üvegpoharak ihlették, például ugyanolyan talpas pohár formájuk van, mint az üveg pohárnak. Használhatók ezért minden olyan rendezvényen, ahol az olcsó, puha falú, műanyag poharak nem fejeznék ki igazán a rendezvény színvonalát.

A megfelelő mennyiség kitöltéséhez poharaink mércét is tartalmaznak, így megkönnyítik, meggyorsítják az ital kimérését. A talpas borospoharakba akár pohárdesszertet is tálalhatsz, a kisebb poharak pedig áruházi kóstoltatásra is kiválóan megfelelnek.

Termékválasztékunk

  • A pálinka felszolgálásához választhatsz talpas műanyag feles poharat, vagy talp nélkülit. A talp nélkülit megvásárolhatod 2 cl-es vagy 4 cl-es űrtartalomban, illetve a műanyag snapszos pohár változatot, amelyen szerepel a 2 cl, 4 cl, 5 cl jelzés. A talpas pálinkás pohár 2 cl és 4 cl jelzés szerepel.
  • Műanyag talpas borospoháraink 100 ml, 150 ml, 200 ml-es méretben, műanyag koktélos-, long drink műanyag poharaink pedig 200 ml és 300 ml-es méretben vásárolhatóak meg.

Kiváló minőségű műanyag party poharak tetővel az indepack.hu kínálatában

A party pohár, exkluzív poharak használata a legmegfelelőbb választás, ha a parti exkluzív jellegű és szeretnénk a vendégek felé a magas színvonalat képviselni, de nem használhatunk üvegpoharat, azonban mosogatni, fertőtleníteni, koszos poharakat hurcolni sem szeretnénk.

Ezek a termékek biztosítják az exkluzivitás érzését, és használat után egyszerűen eldobhatók. Érdemes többféle termék típust a kosárba tenni, hogy a teljes italválasztékot fel tudjuk szolgálni! Ha még exluzívabb termékeket keresel, akkor nézd meg a tartós műanyag pohár, törhetetlen pohár kategóriánkat!