Blog
indepack
2024.01.19 09:30

Átlátszó dobozt keresel? Az egybefedeles savanyúságnak is tökéletes!

Átlátszó dobozt keresel? Az egybefedeles savanyúságnak is tökéletes!

Az elviteles dobozok egyik praktikus fajtája, az egybefedeles savanyúságnak is megfelel, hiszen mind a mérete, mind az alakja lehetővé teszi azt, hogy ezt az ételtípust rakjuk bele.

Az egybefedeles dobozok rendkívül előnyösek, ezért érdemes őket beszerezni, hiszen számtalan hidegkonyhai ételnek, salátának, savanyúságnak, desszertnek nyújthat megfelelő csomagolási megoldást. Ezek az edények tökéletesen zárnak, így a folyékony alkotórészeket tartalmazó ételek számára is tökéletesek.

 

Az egybefedeles dobozok előnyei

 

Ugye milyen bosszantó, ha éppen arra az edényre nem találsz tetőt, amit éppen le szeretnél zárni? Az egybefedeles műanyag doboz használatával elfelejtheted ezt a problémát, ugyanis a tető mindig kéznél lesz.

 

Amint beletetted az edénybe az ételt, egyetlen mozdulattal zárhatod is le, és mehet a vásárlóhoz vagy a látványhűtőbe. Ugye, milyen egyszerű? Mivel átlátszó, így látható a beletett étel, ezért, ha valami látványos desszertkülönlegességgel készültél, akkor biztos lehetsz benne, hogy pillanatok alatt el fogják azt kapkodni!

 

Milyen dobozokat kínálunk?

 

Az egybefedeles választékunk rendkívül széles, hiszen ezek a dobozok nagyon univerzálisak. Így aztán mind méretükben, mind pedig alakjukat tekintve igyekeztünk minél változatosabb kínálatot biztosítani, ezáltal megtalálhatod azokat a dobozokat, melyek a termékeidhez optimálisak lesznek.

 

Ha egy látványos megoldást keresel a desszertek számára, vagy a savanyúságokat, salátákat szeretnéd szervírozni, akkor ezek a termékek pont neked készültek.

 

Az egybefedeles savanyúságnak is használható!

 

A 375 ml-es egybefedeles ovális doboz anyaga PET. Ez az alapanyag víztiszta, tökéletesen átlátszó, ezáltal a beletett uborkasaláta, káposztasaláta, vegyes vágott vagy egyéb savanyúság szépen látszani fog benne.

 

Ha megszórod az uborkasalátát egy kis pirospaprikával, még izgalmasabb színvilágot hozhatsz létre és fokozhatod a vásárlási kedvet!

 

A savanyúság elengedhetetlen különböző fogások mellé, így soha ne feledd elkészíteni, majd pedig újratölteni vele a hűtőt! Akár az ovális, akár a szögletes változatot vásárolod, könnyen tárolhatod, hiszen a tálak egymásba csúsznak, így kis helyet foglalnak.

 

A cukrászati termékek csomagolása során is gondolj ránk!

 

A legmutatósabb termékeink közé tartozik a delikát műanyag salátástál és az egybefedeles ovális tálkánk, amibe nem csak színes, egészséges, ízletes salátákat készíthetsz, de a desszertek tárolására is remekül megfelel. Az izgalmas tálforma még ínycsiklandozóbbá, étvágygerjesztőbbé teszi a terméket a vevő számára, egyes változatai pedig fa evőkanalat is tartalmaznak.

 

Szeletes süteményekhez, sós és édes cukrászati termékekhez az önzáró süteményes műanyag dobozt ajánljuk, amibe kényelmesen és mutatósan tudod beletenni az elkészített cukrászati finomságokat.

 

Szendvicsek csomagolására is van megoldásunk!

 

Az egybefedeles kategóriában a szendvicsgyártókra is gondoltunk, hiszen a háromszög szendvicsek számára is kínálunk önzáró műanyag szendvics dobozt tetővel.

 

A széles termékválaszték elengedhetetlen!

 

A vásárlók szeretnek válogatni, ezért a kiegészítő termékeket is érdemes széles választékban kínálni. A savanyúság, a desszert a hidegkonyhai ételek nem igényelnek melegítést, azonban lényeges a látványuk, ezért a víztiszta PET teljesen megállja a helyét erre a feladatra.


Az egybefedeles savanyúságnak, desszertnek, szendvicsnek is alkalmas, ezért érdemes átnézni kínálatunkat és válogatni közöttük. Bármilyen kérdés esetén pedig nyugodtan fordulj hozzánk elérhetőségeinken, segíteni fogunk!