Pizzás doboz

Az elviteles pizza ma már elképzelhetetlen a lapos, kartonból készült pizzás doboz nélkül. Pizzarendeléskor a pizzásdoboz az, amit az éhes ügyfél elsőként a kezébe fog, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ez az első benyomás. Amikor a vevő megpillantja az étterem logóját és nevét, annak erős márkaépítő hatása van: ha a benne lévő étel ízletes, legközelebb is ez a név fog beugrani neki, ha pizzára vágyik. Az esztétika mellett pedig a tartósság és a stabilitás is fontos, hiszen a pizzának épségben ki kell bírnia a hosszabb-rövidebb utazást. Termékeink e szempontnak is megfelelnek. Nézz szét a pizza doboz, kínálatban és bizonyosodj meg róla magad! Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

16termék
 

Szempontok a pizzadoboz, pizzás doboz rendeléséhez

Nézzük, mire kell figyelned a pizza doboz rendelésekor!

  • Anyag

Pizzás doboz esetében az anyag kérdésével nem kell különösen foglalkoznunk. Nagyjából a teljes piacon ugyanaz a hullámkarton van jelen, mint amit mi is kínálunk. Létezik eggyel vastagabb változat is, de az nem nyújt annyival nagyobb stabilitást, mint amennyivel magasabb áron szerezhető be.

  • Méret

A mérettel kapcsolatban is döntést kell hozni, méghozzá az étterem által kínált pizzák nagysága alapján. Ha több méretben is sütitek a pizzát, akkor természetesen ennek a felhasznált kartondoboz, papírcsomagolás méretében is tükröződnie kell. Vagyis legalább kettő-, de inkább háromféle méretű dobozt is érdemes lehet rendelni.

  • Forma

A formáról is érdemes ejteni néhány szót. A klasszikus forma a négyszögletes, de nálunk lecsapott sarkú, vagyis hatszögletű pizzadobozt, pizzásdobozt is rendelhetsz! Hogy mi a különbség? A hatszögletű doboz stabilabb az alakjából adódóan, viszont pár másodperccel tovább tart meghajtogatni. De, ami a legnagyobb előnye, hogy nálunk a nagyobb stabilitáshoz kedvezőbb ár tartozik. Így bátran rendelheted ezt a formát is!

  • Szín

Ami a színt illeti, a legolcsóbb változat a kívül-belül barna pizzásdoboz. Ha viszont hajlandó vagy kicsit többet áldozni a csomagolásra, akkor válaszd a kívül fehér, belül barna változatot! A fehér színen sokkal jobban kiugranak a logók és a feliratok, vagyis feltűnőbben meg tudod jelenteni a cégedet népszerűsítő grafikai elemeket. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a barna szín nem tehető tetszetőssé egy igényes logóval, sőt, ha a természetességet szeretnéd képviselni, akkor még jobb választás is lehet. Rajtad múlik, melyik koncepció áll hozzád közelebb!

Kérj egyedi logózást!

Sehol nincs akkora szerepe az egyedi logózásnak, mint a pizzásdobozok esetében. A hatalmas sima felület szinte kínálja magát, hogy valamilyen egyedi grafika és logó kerüljön rá!

Mi erre is lehetőséget nyújtunk. Nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk, hogy mit szeretnél látni a pizzás dobozon.

Általában azt ajánljuk, hogy legyen egy hangsúlyos, egyedi logód, ez legyen a középpont. Emellett különféle információkat feltüntethetsz, például a honlapod címét, az étterem telefonszámát, címét, esetleg nyitvatartását. Hosszabb szövegeket, például étlapot nem érdemes a dobozra nyomtatni, inkább külön szórólapon jobb megjeleníteni, amelyet a pizzához mellékelhetsz.

Ha elkészültél a grafikai elemekkel, akkor csak el kell küldened számunkra, és mi pontos árajánlatot adunk a megrendelni kívánt darabszám közlése után.

Amennyiben nem szeretnél áldozni az egyedi megjelenésre, még akkor is többféle grafika közül választhatsz nálunk. Egy biztos, mi teret adunk elképzeléseidnek, legyen szó akár a méretről, akár az egyedi megjelenésről. Rendelj tőlünk logózott pizzadobozt, hogy minél többen rendeljenek tőled pizzát!