Blog
indepack
2024.06.27 10:00

FlamoBox doboz a környezetvédelem jegyében

FlamoBox doboz a környezetvédelem jegyében

A FlamoBox doboz egy olyan papírból készült tésztásdoboz család, amely a főételek szállítására készült.

Mutatós kinézete trendi megjelenést biztosít, ezért a fiatalok körében is kedvelt. Ha ebbe csomagolod az ételeidet, akkor minden korosztály szívesen fog vele megjelenni a munkahelyén, ráadásul ökotermékként még a környezet szennyezése ellen is tehetsz vele.

 

Ha tehát egy olyan főételes csomagolási lehetőséget keresel, ami lebomló, divatos, tökéletesen működik, többféle méretben is kialakításban kapható, akkor bátran kattints a FlamoBox tésztásdoboz kínálatunkra!

 

A papírcsomagolás innovatív megoldásai

 

Ma már egyáltalán nem kell attól tartani, hogy a papírból készült főételes dobozok alkalmazásával nem lesz tökéletes a csomagolás. A papír ezekben az eseteben ugyanis olyan PE zsírzáró réteget kap, ami megakadályozza azt, hogy átázzon. Így ezek a dobozok akkor is használhatók, ha zsíros, szószos ételek kerülnek bele.

 

A használata egyszerű, hiszen a tetejét csak rá kell hajtani és már be is zártuk az ételt. A vásárló is könnyen el tudja belőle fogyasztani a megrendelt főételt, egyszerűen kihajtja a tetőt és máris fogyasztásra kész az ebédje.

 

Milyen ételeket tudsz beletenni a FlamoBox dobozba?

 

Bármilyen készétel csomagolására alkalmas, ideális a tésztákhoz, köretekhez, húsokhoz, frissensültekhez, tehetsz bele ázsiai ételeket, street food ételeket. Megfelelő a sült krumplinak, a desszerteknek, a két részre osztott változatban pedig a köretet és a húst vagy a salátát el is különítheted egymástól. Ezáltal jobban meg lehet őrizni az ételek ízét és textúráját.

 

Ha ebbe a termékbe csomagolod a megrendelt ebédet, akkor biztos lehetsz benne, hogy a vásárlónak az íz mellett esztétikai élménnyel is szolgálsz.

 

A környezetvédelem napjainkba egyre inkább előtérbe kerül

 

Az élet minden területén igyekeznek a törvényhozók visszaszorítani a műanyag használatát. Először a szívószálak és az evőeszközök területén találkozhattunk azzal, hogy alternatív megoldások után kellett nézni a megrendelőknek, ma pedig már a műanyag poharak kapták meg a kivezetés időpontját.

 

Szerencsére a gyártók is alkalmazkodnak a jogszabályi környezethez, ezért újabb alapanyagokat vetnek be, amelyekkel felválthatják a korábban megszokott termékeket. Érdemes elébe menni a változásoknak és már most áttérni környezetbarát csomagolási megoldások alkalmazására, a FlamoBox doboz pedig a levesek és főzelékek kivételével mindenféle ételnél használható.

 

A FlamoBox doboz választékunk

 

A FlamoBox dobozok már régóta megtalálhatók kínálatunkban, azonban most megújult minőségben és új kialakításban is elérhetők. A méret szempontjából megtalálhatod a 750 ml-es 1000 ml-es, 1300 ml-es,1500 ml-es és az 1950 ml-es változatot. Ezek mind prémiumminőségű termékek, amik ráadásul ár-érték arányban is nagyon jó beszerzésnek minősülnek.

 

Legújabb változat a FlamoBox 1600 prémium barna/fehér papír tésztásdoboz, ami kívül barna, belül azonban fehér színű, ezért nagyon esztétikus megjelenést ad az ételek számára. Ez a változat tartósabb és erősebb, mint a teljesen barna változat.

 

A másik újdonságunk az 1300 ml-es, prémiumminőségű 2 részes FlamoBox doboz, melynek újítása az, hogy a belső része két különálló részre van osztva, ezáltal az ételek összetevői külön is tálalhatók. Ennek következtében nem kell attól tartani, hogy elázik a hús vagy a köret, hanem a szállítás során külön részen tudjuk őket tárolni, így a vásárló tökéletes állapotban kapja meg a megrendelt ételt.


Ha szeretnél környezettudatos megoldást az ételszállítás lebonyolításához, akkor oldalunkon minden terméket megtalálhatsz ehhez!