Fa evőeszköz

A törvényi változásoknak köszönhetően, széles körben is elterjedtek a fa evőeszközök, amik az egyszer használatos műanyag társaikat hivatottak helyettesíteni. Igazán környezetbarát megoldásnak minősülnek, hiszen a természetben mindössze 90 nap alatt képesek lebomlani. Kínálatunkban kanalat, kést, villát és szalvétával csomagolt fa evőeszköz készleteket is találsz. Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

8termék 18
bambusz
fa-evoeszkoz-kes
Raktáron
7,56 Ft + áfa/db
bambusz
fa-evoeszkoz-villa
Raktáron
10,07 Ft + áfa/db

A fa evőeszközök használata az utóbbi időben egyre jobban elterjedt. Ez annak köszönhető, hogy a műanyagot egyre kevésbé alkalmazzák. A fából készült evőeszközök a műanyaggal ellentétben lebomlók és nem szennyezik a környezetet. Kínálatunkban megtalálhatók fa kanalak, fa villák, fa kések és egyéb fából készült pálcikák is.

A fa evőeszközök legfontosabb tulajdonságai

  • A büfék és street food jellegű vendéglátó egységek elengedhetetlen kellékei.
  • Használatával csökkenthetjük a termelt műanyag hulladék mennyiségét.
  • A fa evőeszközök anyaguknak köszönhetően természetes tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyből megállapítható, hogy nagyon higiénikusak. Az antibakteriális hatás nagyon sok baktérium evőeszközön való megtelepedését teszi lehetetlenné.
  • Súlyuk rendkívül könnyű, így a szállításuk is egyszerű és költséghatékony.
  • Jó ár-érték arányú termékek.
  • Hőtűrő képességük nagyon jó, így hideg és meleg ételek fogyasztására is alkalmasak.
  • Kínálatunkban különböző méretű, típusú és kiszerelésű fa evőeszköz készletek kaphatók.

Azon éttermek, büfék számára, akik kiemelten odafigyelnek a környezetbarát alapanyagok alkalmazására, szinte elengedhetetlen a fa evőeszközök használata.

Kiváló minőségű fa evőeszközök az indepack.hu kínálatában

A fa evőeszköz készleteket különböző méretekben és színekben forgalmazzuk. Nézd át a választékunkat, és válogasd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van! Figyelj arra, hogy időben indítsd el az utánrendelést, hogy soha ne fogyj ki a fa evőeszközökből.