Fa evőeszköz

A törvényi változásoknak köszönhetően, széles körben is elterjedtek a fa evőeszközök, amik az egyszer használatos műanyag társaikat hivatottak helyettesíteni. Igazán környezetbarát megoldásnak minősülnek, hiszen a természetben mindössze 90 nap alatt képesek lebomlani. Kínálatunkban kanalat, kést, villát és szalvétával csomagolt fa evőeszköz készleteket is találsz.
Olcsó csomagolóeszközt vagy eldobható evőeszközöket keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


8termék 18
Raktáron: 50500 db
8,72 Ft + áfa/db
Raktáron: 70700 db
7,16 Ft + áfa/db
Raktáron: 159500 db
8,51 Ft + áfa/db

A fa evőeszközök használata az utóbbi időben egyre jobban elterjedt. Ez annak köszönhető, hogy a műanyagot egyre kevésbé alkalmazzák. A fából készült evőeszközök a műanyaggal ellentétben lebomlók és nem szennyezik a környezetet. Kínálatunkban megtalálhatók fa kanalak, fa villák, fa kések és egyéb fából készült pálcikák is.

A fa evőeszközök legfontosabb tulajdonságai

  • A büfék és street food jellegű vendéglátó egységek elengedhetetlen kellékei.
  • Használatával csökkenthetjük a termelt műanyag hulladék mennyiségét.
  • A fa evőeszközök anyaguknak köszönhetően természetes tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyből megállapítható, hogy nagyon higiénikusak. Az antibakteriális hatás nagyon sok baktérium evőeszközön való megtelepedését teszi lehetetlenné.
  • Súlyuk rendkívül könnyű, így a szállításuk is egyszerű és költséghatékony.
  • Jó ár-érték arányú termékek.
  • Hőtűrő képességük nagyon jó, így hideg és meleg ételek fogyasztására is alkalmasak.
  • Kínálatunkban különböző méretű, típusú és kiszerelésű fa evőeszköz készletek kaphatók.

Azon éttermek, büfék számára, akik kiemelten odafigyelnek a környezetbarát alapanyagok alkalmazására, szinte elengedhetetlen a fa evőeszközök használata.

Fedezze fel a természetes eleganciát és a környezetbarát megoldást az egyszer használatos fa evőeszközökkel, melyeket kifejezetten büfék és éttermek számára terveztek! Ezek a magas minőségű és stílusos evőeszközök tökéletes választást jelentenek azoknak a helyeknek, ahol fontos az egyedi megjelenés és a fenntarthatóság.

Az egyszer használatos fa evőeszközök a természetes anyaguk miatt vonzóak és kellemes tapintásúak. A faanyag természetes szépsége és melegsége hozzájárul a vendégek étkezési élményéhez, és különleges atmoszférát teremt az éttermekben és büfékben. Ezek az evőeszközök tökéletes kombinációja az eleganciának és a környezetbarát megoldásnak, hiszen a faanyag biológiailag lebomló, így minimalizálják a műanyag hulladékot és hozzájárulnak a fenntarthatósághoz.

Az egyszer használatos fa evőeszközök ideálisak a büfék számára, mivel egyszerűen cserélhetőek és könnyen tárolhatóak. Az egyszer használatos jellegük megkönnyíti a takarítást és a tisztítást, minimalizálva a konyhai munka terheit. Emellett, a fa evőeszközök gyorsan és könnyen elrendezhetőek a büfé pultján vagy a kiadó területen, hogy zavartalanul szolgálják ki vendégeit.

Ne habozzon, hogy a büféjének egyedi stílust és környezettudatosságot kölcsönözzön az egyszer használatos fa evőeszközökkel. Az elegancia, a kényelem és a fenntarthatóság együttesen garantálják, hogy vendégei emlékezetes és kellemes étkezési élményben részesüljenek.

Kiváló minőségű fa evőeszközök az indepack.hu kínálatában

A fa evőeszköz készleteket különböző méretekben és színekben forgalmazzuk. Nézd át a választékunkat, és válogasd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van! Figyelj arra, hogy időben indítsd el az utánrendelést, hogy soha ne fogyj ki a fa evőeszközökből. Ha a műanyag evőeszközre hasonlító, de komposztálható anaygból készülő villára, kanálra vagy késre van szükséges, akkor nézd meg a lebomló evőeszköz kategóriát!