Eldobható evőeszközök

A vendéglátás során gondoskodni kell arról, hogy a vendég megfelelő módon el tudja fogyasztani a megvásárolt ételt. Ennek érdekében egyszer használható, eldobható evőeszköz és pálca alternatív alapanyagból vagy többször használható műanyag evőeszköz vásárolható webshopunkban. Bizonyára tudod, hogy a törvényi változások miatt az egyszer használható, eldobható műanyag evőeszközök eltűntek a kínálatból, helyettük sokkal szélesebb anyagválaszték és egyszer vagy többször használható evőeszközök jelentek meg. Nézd át az Elviteles evőeszközök kínálatunkat és válaszd ki azokat az evőeszközöket, amelyek az általad készített ételek elfogyasztásához szükségesek! Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

Szem előtt tartjuk azt, hogy csomagolóanyagainkat széles választékban kínáljuk ökoalapanyagból is, ezért az evőeszközök terén is hatalmas kínálatot találhatsz. Bármilyen anyagból készült evőeszközöket választottál, biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű terméket fogsz kapni, és ezeknek az eldobható evőeszközöknek és pálcáknak a használatával egy lépést tettél a környezet védelme érdekében.

Milyen anyagból készült eldobható evőeszközt válasszak?

Az evőeszközeinket biomasszából, többször használható műanyagból, valamint fából (bambuszból) készítik. Az alábbiakban megmutatjuk, hogy melyik alapanyag milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

  • A biomassza ipari faforgácsból készül, növényi kötőanyagok segítségével, ezért ez az anyag 100%-ban lebomlik, komposztálódik, akár egy falevél.
  • Műanyagból készült evőeszközeink PP (polipropilén) anyagból készültek. Nagyon fontos, hogy ezek az evőeszközök újrahasználhatóak, ezt jelezve is van rajtuk a “reuseable” felirattal. Nagyon jó minőségűek, hőállóak, tartósak.
  • A fa egy klasszikus alapanyag. Míg korábban csak az étel készítéséhez használt fakanalakat gyártottak belőle, addig ma már rendkívül elterjedt mindenféle evőeszköz: kanál, villa, kés tekintetében. Természetes anyag, így az egyik legkörnyezetbarátabb megoldás. Evőeszközöket főként bambuszfából készítenek, mert a bambusz könnyen megmunkálható fafajta, kiválóan alkalmas erre a célra.

Biomasszából készült evőeszközök

A Crann prémium evőeszközök kanál, villa, kés és fagyiskanál változatban kaphatóak, barna színűek. 100%-ban műanyagmentesek, anélkül biodegradálódnak, hogy maradandó mikroműanyagokat hagynának maguk után. Használatuk 65 Celsius fokig ideális. Megvásárolhatod egyesével és csomagolva is, valamint szalvétával összecsomagolt változatot is kínálunk. Ha komplett szettet szeretnél, akkor ajánljuk a kés+villa+szalvéta, vagy a kés+villa+kanál+szalvéta kombinációt.

Műanyag, többször használható evőeszközök

A polipropilénből készült villák, kanalak kések prémium minőségűek, masszívak, hőállóak, mosogathatóak ezáltal többször használhatóak. Ebben a kategóriában is találsz kombinációkat, kanál + szalvéta, kés + villa + szalvéta, illetve kés + villa + kanál + szalvéta összeállításban.

Fából készített evőeszközök és pálcák

Elsősorban bambuszból készítik a fa evőeszközeinket, a bambusz ugyanis tökéletesen megfelel minden kritériumnak. Találhatsz nálunk belőle villát, kést, kanalat, mokkás kanalat. Speciális termék a bambuszpálca, amelyből többféle mérettel rendelkezünk. Vásárolhatsz belőle 9 cm, 12 cm, 15 cm és 18 cm hosszúságút, de 10 cm-es hurkolt változatot is.

A vendég részére érdemes fogvájót biztosítani, nálunk 1000 db-os, 65 mm hosszú, egyenként csomagolt, bambuszfából készített fogvájót tudsz vásárolni.

Saslikpálcánk szintén bambuszból készült, 25 cm hosszú, ezért ideális tányérra kitálalt étel készítéséhez, szervírozásához. Egy csomagban 100 db pálcika található.

Rendeld meg mindegyik eldobható evőeszközből a megfelelő mennyiséget ételeidhez!