Egybefedeles műanyag doboz

Kategóriánk termékei ideálisak bármely büfé, gyorsétterem megrendelt ételeinek kiszállítására, elviteles kiszolgálására. Az egybefedeles műanyag dobozok mindegyike jó záródást biztosít, így a bennük tárolt élelmiszer nem folyik szét. Termékeink tárolása egyszerű, hiszen egymásba helyezhetőek az azonos méretű, formájú edények. A különböző vendéglátóipari egységek számára nélkülözhetetlen eszközök közül könnyen kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő termékeket, csak görgess lefelé Egybefedeles dobozok oldalunkon! Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

33termék
 

Az átlátszó, víztiszta, egybefedeles dobozok hatalmas előnye, hogy tökéletesen láthatóak a bennük tárolt ételek. A saláták, hidegkonyhai készítmények színes kavalkádja csábítóan hívogatja a tekintetet, és kóstolásra ösztönöz. A háromszög szendvicsek esetében szintén fontos a kinézet, hiszen az egymásra épülő rétegekben található zamatos alapanyagok látványa, ugyanúgy fogyasztásra bíztat.

Prémium megjelenést kölcsönöznek majd ételeid számára delikát tálkáink, melyekbe bátran tehetsz zöldség-gyümölcs keverékeket, süteményeket. Jól záródó fedelük biztosítja, hogy a nedvesebb összetevők se kerüljenek a dobozon kívülre.

Az egybefedeles salátás, cukrász és hidegkonyhai dobozok előnye

Ebben a kategóriában valamennyi termékünk rendelkezik zárható fedéllel, így ezek a dobozok a biztonságos kiszállítás ideális eszközei. A pillekönnyű, műanyagból készült, egybefedeles salátás, cukrász és hidegkonyhai dobozok nem jelentenek súlytöbbletet a szállításnál, illetve egységes formájuk miatt egyszerűen elhelyezhetőek a futárok által használt tárolókban, táskákban.

Egyszerhasználatos termékekről lévén szó, nem kell a vásárlónak mosogatnia, az ételek elfogyasztása után a csomagolóanyagok eldobhatóak.

Édesítsd meg a vásárlóid életét

Édesipari termékek, sós és édes sütemények szállításához kínálunk optimális megoldást, önzáródó egybefedeles süteményes dobozaink segítségével. Semmi sem kiábrándítóbb, mint amikor az édességre vágyó vásárlónak a csomagolásból kell kiskanállal kimernie az összetört süteményét. Előzd meg a kiszállítás során előforduló gikszereket, válaszd ki a terméked számára leginkább megfelelő méretű süteményes dobozt, így biztosíthatod, hogy vevőidhez törésmentesen érkezzenek meg süteményeid.

Amennyiben további eldobható műanyag termékre is szüksége van vállalkozásodnak, akkor kérlek, hogy lépj vissza a főkategóriába! Görgess a honlap tetejére és válaszd ki a megfelelő menüpontot!

Kiváló minőségű egybefedeles dobozok az indepack.hu kínálatában

Cégünk működésének több, mint tíz éve alatt arra törekedtünk, hogy vásárlóink tökéletesen elégedettek legyenek a gyors és pontos teljesítések által, így napjainkban a megrendelések kiszállítását Budapest területén saját gépkocsival oldjuk meg, az ország többi részében pedig megbízható futárszolgálat segíti munkákat. Rendelj tőlünk te is egybefedeles műanyag dobozt!