Blog
indepack
2023.11.20 11:10

Az italtáska stílusos csomagolás az ajándékok számára

Az italtáska stílusos csomagolás az ajándékok számára

A férfiak részére a leggyakoribb ajándék egy minőségi alkoholos ital, mely a megajándékozottól függően lehet valamilyen elsőrendű bor vagy értékes töményital, ezt pedig italtáska segítségével tudjuk legelegánsabban átadni.

Ha tehát olyan üzletet üzemeltetsz, ahol italok is értékesítésre kerülnek, akkor mindenképpen készülj ezzel a termékkel, hogy a vásárló azonnal bele tudja tenni az üveget, és már indulhasson is az ünnepi eseményre.

 

Az alapanyag is számít!

 

Az oldalunkon számos környezetbarát papírtáskát találhatsz, hiszen ez az anyag egyre népszerűbb a vásárlók körében. A műanyag reklámszatyrokat is folyamatosan váltja fel a papírtáska, mely egyáltalán nem gyengébb, mint műanyag társai.

 

Ma már alapelvárás minden papírtermékkel szemben, hogy tartós legyen és a funkciójának megfelelően működjön. Így, ha egy papírpoharat vásárolsz, akkor sem kell attól tartanod, hogy az esetleg átázik, hiszen olyan technológiával készült, mely alkalmassá tette a forró italok hosszú ideig tartó tárolására.

 

A papír ma egy rendkívül fontos csomagolóanyag

 

Nem véletlen, hogy szinte minden kategóriában találhatsz papír alapanyagból készült termékeket. Eldobható poharak, tányérok, elviteles ételszállító dobozok, egyéb csomagolóanyagok és kiegészítő termékek kaphatók ebből az anyagból.

 

A papír fából készül, tehát természetes, a környezetből származik.  Az erdők telepítése tervezhető, a papír pedig használat után újrahasznosítható. A kommunális hulladékba került papír az égetőben hőenergiává alakul, ha pedig valamilyen oknál fogva kikerül a természetbe, akkor nem károsítja azt, hanem maradék nélkül lebomlik, komposztálódik. Újrahasznosítás során újabb termékek készülhetnek belőle.

 

Az italtáska funkciója

 

Az üvegek csomagolására olyan csomagolóanyagot lehet használni, ami elég erős ahhoz, hogy a benne lévő ajándék ne essen ki belőle. Ellenkező esetben ugyanis az üveg összetörhet, így nem okoz majd örömet az ünnepeltnek.

 

Az is fontos, hogy erős fülekkel rendelkezzen, hiszen az italok jelentős súlyúak, ezáltal pedig, ha leszakad a fül, akkor szintén a földön köt ki az ajándék.

 

A sodrottfüles italtáska 14X39+8 cm termékünk erős papíralapanyagból készült, a sodrott fülének köszönhetően pedig garantálja a biztos szállítást. Méretaránya ideális az üvegekhez, ezért kiválóan illik bele szinte bármilyen alkoholos ital. 

 

A kínálatunkban lévő italtáskák

 

Azt ajánljuk, hogy nézd át a teljes kínálatunkat, és tarts az alkoholok mellett többféle italtasakot is, így a vásárlóidnak választási lehetőséget biztosítasz. Számtalan színből rendelhetsz: barna, fehér, sötétkék, sötétzöld, arany, fekete, ezüst és piros színben kínáljuk ezt a terméket. Ha borászatot üzemeltetsz, vagy egyedi pálinkád van, akkor a tasakot logóztasd is!

 

Céges ajándékként is érdemes ezt a megoldást választani!

 

Az ajándékitalok nem csak egyszerűen italok, hanem egyben kifejezik az odafigyelést, az ünnepi hangulatot és a megbecsülést. Éppen ezért az évzáró rendezvényeken vagy évbúcsúztatókon célszerű a dolgozókat apró ajándékokkal meglepni, melyre az ital tökéletesen alkalmas.

 

Az első benyomás sokat számít, ezért a csomagolásra is hangsúlyt kell fektetni. Céges ajándék esetén is mindenképpen azt ajánljuk, hogy logózva rendeld meg az italtáskát. Ekkor ugyanis egyedivé tehető a csomagolás, így a dolgozók a tasakon munkahelyük jókívánságait vagy egyéb üzenetét is olvashatják.


Az italtáska beszerzése elengedhetetlen akkor, ha üzleted, éttermed kínálatában alkoholos termékek vannak, de céges ajándék csomagolására is ideálisak, főleg akkor, ha logózva vásárolod meg őket. További kérdések esetén keress bennünket elérhetőségeinken!