Blog
indepack
2022.12.23 11:40

Légy környezettudatos a céges bulikon is, csomagoltass cukornád tálba és tányérba!

Légy környezettudatos a céges bulikon is, csomagoltass cukornád tálba és tányérba!

Itt az ideje a céges partiknak, mindenki elengedi az óévet és megújult erővel kezd bele az újba.

A bulik elengedhetetlen kelléke az étkezés, melyekhez a cukornád tál és tányér kifejezetten jó választás, hiszen környezetbarát, így nem terheli meg a bolygót felesleges műanyag hulladékkal.

 

A céges buliknak rengeteg előnye van a munkatársi közösségre nézve, így cégvezetőként mindig gondoskodj ezekről az alkalmakról, alkalmazottként pedig vegyél részt rajta.

 

Miért fontos a csapatépítés?

 

A céges összejövetelek és aktív programok nem csak a közös szórakozást szolgálják, ennél sokkal nagyobb a jelentőségük. Ezeken az alkalmakon ugyanis növelhető a csapatkohézió, javulhat a beosztottak közötti, illetve a vezető-beosztott közötti kommunikáció, illetve megújult erővel folytatódhat a közös munka.

 

A céges buli helyszíne

 

Nagyon sok ajánlatot kaphatunk mind a program, mind pedig a céges vacsora helyszínére, így igazán a bőség zavarával küzdhetünk. Ha azonban úgy dönt a vezetőség, hogy a vacsorát a munkahelyen oldja meg, akkor catering cég ajánlatát kell kérnie.

 

A környezettudatosság jegyében érdemes jelezni, hogy környezetbarát csomagolást kérünk, a Greendepack oldalunkon csakis ilyen csomagolásokat gyűjtöttünk össze. Ezek a csomagolóanyagok lebomlóak, újrahasznosíthatóak és nem terhelik a környezetet.

 

A céges hétvégi bulik is nagyon népszerűek, egy wellness hétvége, vagy egy falusi turizmus és túrázás is alkalmas a kikapcsolódásra és a tervek átbeszélésére.

 

A munkahelyi összejövetel hasznai

 

A független, munkahelyen kívüli környezetben a munkatársak közötti kommunikáció sokkal lazább és bizalmasabb lesz, így a munkahelyi hangulat és az eredményesség javulhat. Gyakran előfordul, hogy egy visszahúzódó munkatárs egy ilyen alkalommal tud megnyílni, és rájöhetünk, hogy milyen remek ötletekkel rendelkezik.

 

A környezetváltozás növelheti a dolgozók kreativitását és javíthatja problémamegoldó képességüket, ami később a munkájukra is kihathat.

 

Külön előnye ezeknek a programoknak, hogy a főnökök és a beosztottak egyenrangú pozícióba kerülnek, így a közöttük lévő kommunikáció könnyebbé válik.

 

Céges bulik cukornád tállal és tányérral

 

A csapatépítő program végén mindenképpen vendégeld meg munkatársaidat, ezzel méltóképpen le tudjátok zárni mind az évet, mind pedig az adott programot, vagy adott projektet. Ha catering mellett döntötök, akkor melegen ajánljuk a cukornádból készült tálakat, tányérokat. A BIO2 lebomló, komposztálható cukornád menübox megfelelő a megmaradt étel elcsomagolására.

 

Ha catering szolgáltató vagy

 

Neked ez az időszak a munkáról szól, hiszen ilyenkor megtelnek az éttermek és az ételkiszállítási igény is csúcsra van járatva. Figyelj oda a megrendelő igényeire, szerezz be mindenféle csomagolóanyagot, és ne csak a műanyagban gondolkodj. Oldalunkon gyakorlatilag számtalan anyagból készült, különböző mérettel rendelkező csomagolóanyagot találsz.

 

Az ökoszemlélet egyre jobban előretör, így a cukornád tálak és tányérok, valamint a papírból készült dobozok is nagyon népszerűek. Ezek a korszerű csomagolóanyagok teljesen kompatibilisek a műanyagokkal, így bátran rakhatsz beléjük mindenféle ételt. Oldalunkon még papírból készült levesespoharat is találhatsz. Készülj elviteles dobozokkal is, hogy a megmaradt ételt is el tudják vinni a dolgozók.


A céges bulik időszaka a vendéglátóiparnak is egy remek időszak, készülj fel időben és rendelj elegendő csomagolóanyagot. Ha bármilyen kérdésed van, keress bennünket, mindenben segítünk!