Blog
2023.11.27 11:40

A vásárlók kedvence lesz a karácsonyi pohár!

A vásárlók kedvence lesz a karácsonyi pohár!

A téli ünnepek közeledtével érdemes beszerezni a tematikus csomagolásokat, a karácsonyi pohár pedig garantáltan fel fogja dobni a vásárlók kedvét!

Bár az ízek is rendkívül fontosak, de nem szabad megfeledkezni a külsőségekről sem, hiszen mennyivel hangulatosabb egy vagány pohárból szürcsölgetni a forró teát? Emellett díszítsd fel a standodat vagy az üzlethelyiségedet is, hidd el, még a vásárlási kedvet is fokozhatod ezzel!

 

A díszítés hangulatba hoz!

 

Nem véletlen, hogy a karácsonyi vásárok híresek a harsány díszítésekről, a rengeteg díszkivilágításról, a fénylő figurákról és az ünnep megjelenített szimbólumairól. Ez ugyanis a vásárlókban olyan érzéseket kelt, amelyek hatására könnyebben nyílik ki a pénztárcájuk és akár magasabb árakat is hajlandóak kifizetni. Sokan panaszkodnak arra, hogy milyen drágák ezek a vásárok, azonban mégis azt tapasztalhatod, hogy hatalmas és nyüzsgő tömeg, vidám és nevető emberek, valamint jelentős fogyasztás jellemzi.

 

A külsőségek szerepe tehát egyáltalán nem elhanyagolható, és ha a szikrázó fények mellé még hangulatos zene is társul, akkor borítékolható a vásárlási kedv megnövekedése. Mindennek pszichológiai alapjai vannak, ezért semmiképpen ne maradj ki ebből, és profitálj megfelelően belőle.

 

Mi a hangulatot karácsonyi pohár segítségével fokozzuk!

 

Ha az italokat eldobható poharakban kínálod vagy a vásárlóid helyben is fogyaszthatnak, de elvitelre is kérhetnek az italaidból, akkor a téli időszakban válts át tematikus csomagolóanyagokra!

 

Nyáron a könnyed, citrusos színű, vidám figurákat tartalmazó poharak a divatosak, ősszel a barnás-narancsos árnyalatot preferáljuk, de télen a legjobb választás a 2 dl-es piros karácsonyi papírpohár!

 

Ez a pohár kiváló minőségű, karácsonyi ihletésű termék, amely piros alapszínű, ezen belül fehér rénszarvasokat és arany ajándékcsomagokat, fenyőágakat ábrázol. 2 dl-es és 3 dl-es változatban is kínáljuk: már 50 db-tól megrendelheted!

 

Mit tehetsz a karácsonyi pohárba?

 

Ez a pohár hideg- és meleg italok szervírozásához is megfelel, hiszen a papír egy hőálló szigetelő anyag. Külön előnye ezért az, hogy nem fogja megégetni a vásárló kezét még akkor sem, ha az ital tűzforró. 

 

Nincs is jobb a hideg időben egy forró finomságnál, ezért remek ötlet például teával kínálni a vásárlókat. Két lehetőséged van: az egyik az, ha üstben készítesz speciális fűszerezésű teát, amibe jöhet fahéj, szegfűszeg, narancs, citrom, méz. A másik variáció, amikor egyedileg adsz filtert a vízhez, és a fogyasztó maga készíti el az italát. Ilyenkor a mézet, a cukrot és a citromot is biztosítsd a számára.

 

A kávé és a forró csoki is nagyszerűen átmelegít, ezt a poharat ezekhez az italokhoz is használhatod. Érdemes hosszabb kávékat készíteni tejjel, mézzel, karamell- vagy csokiöntettel, esetleg speciális ízeket – mint a vanília vagy a pisztácia – is bevethetsz. A forró csoki esetében is korlátlan a variációs lehetőség, szinte mindenki imádja a fehér csokit, a meggyes, a banános csokit és más különlegességeket.

 

Ha karácsonyi vásár, akkor a forralt bor és a puncs sem maradhat ki!

 

Akár karácsonyi vásárban árusítasz, akár külön standod vagy kávézód van, érdemes elkészítened a világ legfinomabb forralt borát és puncsát. Kísérletezd ki saját ízlésed szerint az összetevőket, így egyedi ízvilágot hozhatsz létre, amiért a vásárlóid is napról napra vissza fognak térni.


A karácsonyi pohár ideális termék a hideg téli napokon kínált forró italok számára, ezért ne is késlekedj tovább, hanem szerezd be mihamarabb! Érdemes oldalunkra gyakran visszanézni, hiszen nagyszerű termékekkel várunk, és mindig kínálunk valamilyen újdonságot.