Blog
2023.11.28 11:00

A karácsonyi hidegtálak kihagyhatatlan fogásai az ünnepnek

A karácsonyi hidegtálak kihagyhatatlan fogásai az ünnepnek

A karácsony nagyon fontos időszak az emberek életében, ilyenkor a családtagok összegyűlnek, hogy együtt legyenek, megajándékozzák egymást, közösen étkeznek, a karácsonyi hidegtálak pedig az egyik legpraktikusabb fogásnak számítanak.

A vendéglátásban is csúcsidőszaknak számít az év vége, céges rendezvények, évbúcsúztatók töltik meg az éttermeket, az ételcsomagolás pedig szintén soha nem látott méreteket ölthet. Emellett előrendelhető ételeket is mindenképpen érdemes kínálni, így megnövelhetjük a decemberi bevételt.

 

A decemberi ünnepek jelentős forgalmat generálhatnak

 

Az év végi hajrá a vendéglátás sajátossága, hiszen míg a munkahelyeken az emberek már a pihenésre és az ajándékozásra készülnek, addig az éttermek és a kifőzdék maximális kapacitással működnek. Ma már egyre elterjedtebb, hogy néhány fogást “elengednek” az emberek, vagyis az elkészítésük helyett inkább megrendelik, ezzel is időt és energiát takaríthatnak meg, melyet szeretteikkel tölthetnek.

 

A vendéglátósok szempontjából ez egy pozitív jelenség, azonban fontos, hogy mindig időben hirdesd meg a lehetőséget, hogy a vendégek tudjanak vele kalkulálni, és te is megfelelő mennyiséget tudj elkészíteni az adott ételféleségből.

 

Milyen ételeket érdemes kínálni?

 

A klasszikus fogásokat célszerű ajánlani, vagyis a halászlét, a töltött káposztát, a malacsültet, bőségtálat és a karácsonyi hidegtálakat. A megrendelést előre össze kell gyűjteni, így annyi alapanyagot vásárolhatsz, amire valóban van kereslet.

 

A csomagolóanyagokra is gondolni kell, elviteles tálakat és hidegtálas tálcákat is szerezz be, ezekbe higiénikusan és étvágygerjesztően tudod becsomagolni az elkészült étkeket.

 

A karácsonyi hidegtálak csomagolása

 

A hidegtálak igazi telitalálatok, hiszen előételnek, vendégváró falatoknak és köretnek is megfelelőek, ezért is nagy rájuk a kereslet. Azonban igencsak lényeges a tálalás, hiszen ezeket úgy kell elkészítened és feltálalnod, ahogy a megrendelő a vendégei elé fogja tenni.

 

Ehhez hidegtálas tálcákat használhatsz, amikre ízlésesen elrendezheted a falatokat, alufóliával letakarva pedig sérülésmentesen szállíthatod. Oldalunkon többféle hidegtálas csomagolást is találhatsz, válaszd azt, ami számodra a legszimpatikusabb.

 

Hidegtálas tálcáink

 

  • Ha a környezettudatos megoldást keresed, akkor a cukornád tálcát ajánljuk, ami 3 és 10 személyes méretben kapható.

 

  • A habtálca expandált polisztirolból készült, 3, 5 és 10 személyes változatban kapható.

 

  • Nagyon népszerű termék az alutálca kicsi, közepes és nagy méretben. A nagy ovál ALU hidegtálas tálca mérete 54,5x36 cm. Ez a termék nagyon könnyű, könnyen mozgatható, hideg és meleg ételek szervírozására, szállítására is tökéletes. Tartós és ellenálló, ezért biztonságosan jut el az étel a megrendelő otthonába.

 

  • A prezentációs hidegkonyhai tálca anyaga PET-ből készült, ezért csak hideg ételekhez használható, elegáns, fekete színű, 3 és 5 személyes méretben kapható. Ennek a tálcának külön előnye az, hogy víztiszta PET tető vásárolható hozzá, ezért igen látványos megjelenést biztosíthatsz az ételek számára. Ha tehát a jó megjelenés sokat számít, például egy olyan hidegtál esetében, amiről folyamatosan csemegézhetnek a vendégek, akkor mindenképpen ezt a tálat ajánljuk. Le sem kell venni a tetejét ahhoz, hogy lássák, mi van benne.


A karácsonyi hidegtálak időszaka mindjárt megérkezik, készülj fel rá időben, keresd meg oldalunkon azokat a termékeket, amelyekre szükséged van. Az ételek alapanyaga mellett soha ne feledkezz meg a csomagolóanyagokról sem, add le a megrendelésedet, és már szállítjuk is hozzád!