Műanyag pohár tetővel

Amennyiben olyan műanyag poharat keresel, mely exkluzív megjelenésű, víztiszta, átlátszó és fedelezhető, akkor ezt a kategóriát neked hoztuk létre! A koktélok, gyümölcsök, egyéb prémiumtermékek kiadásához kiválóan alkalmasak a műanyag poharak tetővel. Ne keverd össze ezeket a poharakat az olcsó, összehajló, egyszerű műanyag poharakkal, mert itt csak minőségi eldobható poharat találsz!
Ha olyan terméket értékesítesz, amihez átlátszó, minőségi, tetővel rendelkező pohár szükséges, vagy az ügyfélköröd miatt nem engedheted meg magadnak, hogy olcsó, vékony eldobható poharat használj, akkor jó helyen jársz. Nézd át Műanyag poharak tetővel választékunkat! Olcsó csomagolóeszközt keresel vagy eldobható poharakra van szükséged megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


17termék
 

Ha vendéglátóhelyet üzemeltetsz és elvitelre is árusítasz, vagy ha csak egyszer használatos termékeket használsz, akkor mindenképpen be kell szerezned különböző poharakat. Ezek a poharak többféle anyagból készülhetnek, ebben a kategóriában a prémium minőségű, víztiszta, lekerekített peremű, keményfalú, eldobható műanyag poharakat tetővel találod.

Milyen anyagból készülnek ezek a poharak?

Ahhoz, hogy ezt az átlátszó, kiváló minőségű poharat el lehessen készíteni, PET alapanyagra van szükség. A PET az egyik legnagyobb mennyiségben felhasznált műanyag, mivel kis sűrűségű, gázzáró, ütésálló és kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkezik. Mivel nagy mennyiségben használják, ezért nagy mennyiségű hulladék is keletkezik, viszont ennek szelektív gyűjtése során újrahasznosítják, így újabb alapanyaghoz jut a műanyagipar.

Mire használhatóak a műanyag poharak fedővel?

A PET alapanyag hideg italok tárolására alkalmas, ezért ezek a poharak kiválóan használhatók bármilyen hideg, sőt fagyos termék esetén. Ajánljuk koktélokhoz, jégkásához, hideg üdítőkhöz, jeges kávéhoz, smoothie-hoz, shake-hez, gyümölcslevekhez, frissen facsart zöldség- és gyümölcslevekhez, sőt akár kockázott gyümölcspohárhoz is.

A kisebb változatok tökéletesen megfelelnek fagylaltnak, fagylaltkehelynek, egyéb hideg édességeknek, például somlói galuskának, gesztenyepürének, mascarponés édességeknek, pohárkrémeknek, de akár rétegzett joghurtot is tehetsz bele. Mivel ezek a poharak tökéletesen átlátszóak, ezért a színekkel, rétegekkel is játszhatsz, hogy minél mutatósabb terméket hozz létre!

Fedeles műanyag pohár termékválasztékunk

  • A műanyag shaker- és koktélospoharaink prémium minőségben, négy féle méretben kaphatóak: 200 ml, 300 ml, 400 ml és 500 ml térfogatban. Gyümölcslevek, turmixok, hideg italok, koktélok, gyümölcssaláták felszolgálására ajánljuk.
  • A mini shakerpohár kehely alakja miatt desszertek, fagylaltok igényes csomagolására is alkalmas, 180 ml térfogatú. A 200 ml-es változata magasított alakú, ezért elsősorban turmixok, gyümölcssaláták, koktélok felszolgálására tudod használni.
  • “Mega” poharunk anyaga PP, ezért ezt a poharat meleg termék esetén is tudod használni. Ez a pohár hatalmas, 1 literes és prémium, víztiszta termék. Ezt a poharat csak rendelésre gyártjuk, minimum rendelési darabszám 500 db.

Minden poharunkhoz vásárolható tető kúpos, sík vagy gömb változatban. A tetők között is kiválaszthatod, hogy zártat szeretnél, vagy olyat, amibe szívószál helyezhető.

Kiváló minőségű műanyag poharak tetővel az indepack.hu kínálatában

Ebben a kategóriában csak jó minőségű, keményfalú, víztiszta, eldobható termékeket találsz: műanyag shaker poharakat tetővel. Ne engedj lejjebb a minőségből! Ha ügyfélköröd, terméked igényli, vagy az árrésed megengedi, akkor ezeket a poharakat használd! Hidd el, más érzés ebből fogyasztani az italt, ezért a vendégeid is szívesebben fogyasztanak nálad legközelebb is. Ha lebomló poharat keresel, akkor nézd meg a lebomló pohár, komposztálható pohár kategóriánkat!

Plusz infó! Logóztasd a poharakat, így egyedivé teszed őket, és erősíted a brandedet! Válogasd ki azokat a poharakat, amiket használnál, tedd a kosaradba, és már küldjük is!