Tartós műanyag pohár, törhetetlen pohár

A tartós műanyag poharakat gyakran fesztiválokon vagy más kültéri rendezvényeken használják. Keményfalú, törhetetlen polikarbonát poharakról beszélünk, amik tökéletesen helyettesítik az üvegpoharakat. Többszöri felhasználásra is alkalmasak, jól viselik a mosogatást. Vannak olyan rendezvények, ahol magas esztétikai követelményeknek kell megfelelni – ezekre találták ki a tartós műanyag poharakat.
A legtöbb kemény műanyag poharat saját emblémával, logózva is kérheted. Érdeklődj elérhetőségeinken!
Olcsó csomagolóeszközt keresel vagy eldobható poharakra van szükséged, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


6termék 16

Mi jellemzi a polikarbonátból készült poharakat?

A polikarbonát poharak teljes mértékben felveszik a versenyt az üvegpoharakkal. Víztiszta a faluk, többféle pohárformában megvásárolhatóak. Strapabíróak, mosogathatóak, éppen ezért többször használhatóak.

Ezeken a pozitív tulajdonságokon kívül az üvegpohárral szemben számos előnnyel is rendelkeznek a tartós műanyag poharak. Nagyon biztonságosak, mert az üveggel ellentétben leeséskor nem törnek el. Ezen előnyös tulajdonságaik miatt lettek kiváló alternatívái az üvegpohárnak olyan helyeken, ahol fontos, hogy ne történhessen baleset a szilánkok miatt. Több más poharunkhoz hasonlóan ezek is környezetbarát termékek.

Hol használatosak a mosogatható és törhetetlen poharak?

  • A koktélos, boros, long drink víztiszta polikarbonátból készült poharakat elsősorban olyan rendezvényekre ajánljuk, ahol az üvegpohár használata nem tanácsos. Medencés bulik, nagyobb hétvégi partik esetében jobb választás a törhetetlen pohár, hiszen ez garantálja azt, hogy nem fog üvegszilánk jutni a vízbe. A fergeteges hangulat következtében nem fog balesetet okozni egy-egy eltört pohár.
  • Az üvegpohár könnyen eltörik, ezután alaposan takarítani kell, hiszen egy apró szilánk is kellemetlen sérülést tud okozni. A kemény műanyag pohár használatával ez a folyamat megelőzhető. Nem kell takarítani, hiszen nem fog eltörni, de mégis ugyanazt az érzést nyújtja, és többször is elmosogatható.
  • Az újrapohár a fesztiválok legjobb választása. Nem képez hulladékot, hiszen használat után visszaváltható, egyedileg logózható, és amennyiben nem váltják vissza a vendégek, akkor sem fogják kidobni, hiszen otthon is remekül használható. Az repohár használatával csökkenthető a fesztivál ökológiai lábnyoma, mert a műanyag szemét mennyisége alacsony lesz.

Milyen választékot találsz nálunk?

  • Las Vegas long drink poharunk víztiszta polikarbonátból készült, 250 ml-es. Bármilyen italnál használható, legyen szó koktélról vagy üdítőről. Dionysos boros poharunk kiválóan használható borkóstolókon, borfesztiválokon, víztiszta, törhetetlen üveg hatású, és több százszor felszolgálható. A prémium polikarbonát pohár 5 dl-es űrtartalmú, teljesen átlátszó, igényes, bármilyen ital tölthető bele, például limonádé, gyümölcslé, koktél, vagy egyéb alkoholos italok.
  • Az újrapoharainkat (re-poharainkat), melyeket mosogatható fesztiválpohárként is ismerhetsz, 3 dl, 4 dl és 5 dl-es méretben tudod megvásárolni. Ezeket a poharakat kérésedre maximum négyszínes grafikával logózni is tudjuk. A poharakba bármilyen italt tudsz tölteni, alkalmas sör, fröccs, koktél, limonádé, üdítő, gyümölcslé felszolgálására. Használat után akár több százszor is elmosogatható, ezért az egyszer megvásárolt pohár szinte korlátlan alkalommal visszakerülhet a vendégekhez.

Kiváló minőségű többször használható műanyag poharak az indepack.hu kínálatában

Érdemes többféle pohárformában is beszerezned ezt a terméket. Tedd a kosárba azokat a mosogatható és törhetetlen poharakat, amelyet használni szeretnél, és válassz mellé egyedi logózást is, hogy kitűnj a tömegből! Ha mégis maradnál az egyszer használatos poharaknál, akkor nézd meg a műanyag pohár tetővel kategóriát! Itt prémium minőségű eldobható műanyag poharakat találhatsz.