Papírpohár gyártás és logózás

Egyedi papírpohárra biztosan szükséged van, ha: éttermet, kávézót, bárt, street food helyet vagy italautomatát üzemeltetsz. Akár forró, akár hideg italról legyen szó, a papírpohár általános standard-é vált a vendéglátóhelyek elviteles csomagolóeszköz palettáján. Egyben egy szuper reklámeszköz!

Papírpohár gyártás rövid határidővel, már 500 db-tól is elérhető! Igény esetén egyedi méretű vagy nyomatú papírpohár is rendelhető!

AJÁNLATOT KÉREK!

Egyedi papírpohár nyomtatás előnyei

    • Megkülönböztet a versenytársaktól. Ha például a kávézód mellett két másik vendéglátóegység is ugyanolyan, jelöletlen papírpohárban adja elvitelre az italt, akkor az ajtóból való kilépés után senki nem fogja tudni megmondani, hol is vásárolt az adott személy. Viszont egy saját logóval ellátott, egyedi papírpohárral ez nem kérdés többé.
    • "Ingyenes" reklámeszköz. Papírpohárra akkor is szükséged van, ha nem szeretnél egyedi dizájnt kérni. Akkor miért is ne használnád ki a lehetőséget és alkotnál meg egy gyakorlatilag ingyenes reklámeszközt? A vendégeid saját maguk fogják hirdetni a céged, csupán azzal, hogy sétálnak az utcán.

  • Zöld megoldás. Amennyiben vállalkozásoddal a papírpoharak mellett döntesz, azt üzened magatokról, hogy számotokra fontos a környezetvédelem. 

 

AJÁNLATOT KÉREK!

Miért dönts a papírpohár mellett?

Az általunk forgalmazott papírpoharak kiváló minőségűek. Akár hideg vagy forró itallal is használhatod őket, jól bírják a terhelést. 

Ráadásul a papírpoharak egyre költséghatékonyabb megoldásnak bizonyulnak. Szinte bármilyen méretben elérhetőek (standard méretek mellett egyedi papírpohár gyártást is vállalunk).

Legtöbb esetben a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. A nyomat mérete a pohár méreteitől függően 20-50 mm közötti szélességben szokott megvalósulni. Amit a tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy a poharak többségénél a nyomat maximális magassága nagyobb lehet, mint a szélessége.

A nagyobb példányszámú munkák esetében (már 10.000 db/űrméret rendelési mennyiségtől) flexo/ofszet nyomást is tudunk alkalmazni. Itt mind a papírpohár, mind a papír fagyispohár teljes palástján megjelenő grafikát akár 4 színnel is meg tudjuk jeleníteni.

Papírpohár típusok

Kínálatunkban az alábbi papírpohár típusok érhetők el egyedi nyomtatásra:

  • Papír feles pohár, espresso pohár (1-1,7 dl)
  • Papír kávés pohár (2-3 dl)
  • Papír üdítős pohár (4-5 dl)
  • Papír fagyispohár
  • Egyedi méretű papírpohár

AJÁNLATOT KÉREK!

Indepack papírpohár gyártó

Kérj árajánlatot papírpohár gyártásra, egyedi logózásra / nyomtatásra! Az Indepack.hu-nál több, mint 10 éves iparági tapasztalattal segítünk átjutni az egyedi csomagolóeszköz gyártás útvesztőjén. Ha most rendelnél először egyedi csomagolóanyagot, keress bátran elérhetőségeinken! Segítünk már a legelső lépésben is.

Kész ötlettel rendelkezel? Oszd meg velünk és megvalósítjuk számodra!

AJÁNLATOT KÉREK!