Blog
indepack
2022.09.26 08:39

A szalagfüles papírtáska előnyei

A szalagfüles papírtáska előnyei

Az ökoszemlélet előretörésével a hagyományos műanyag szatyrok visszaszorultak, és helyettük a papírból vagy újrahasznosított, illetve lebomló anyagból készült csomagolások terjedtek el.

Különösen népszerűek a szalagfüles papírtáskák, amik rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. 

 

Cikkünkben összeszedjük azokat az előnyöket, amik a szalagfüles papírtáska használatával járnak, így láthatod, milyen nagyszerű termékről van szó!

 

Milyen előnyökkel rendelkezik a szalagfüles papírtáska?

 

  1. Környezetbarát: a papírtáska az öko-csomagolóeszközök közé tartozik, Greendepack termékeink között is megtalálod. A táska papírból készült, aminek az alapanyaga a természetből származik, és lebomlása során is a természetbe jut vissza. Ezáltal a papír egy fenntartható, ökoszisztémába szervesen illeszkedő csomagolóanyag. Előállítása során kevesebb víz, vegyszer és energia szükséges. A műanyag viszont csak több száz év alatt bomlik el, illetve a lebomló műanyagok a lebomlásuk során mikroműanyagot juttatnak a környezetbe. 
  2. A szalagfüles papírtáskának strapabíró füle van: nincs annál rosszabb, amikor a bevásárlást visszük be a házba, és félúton leszakad a szatyor füle! A szalagfüles táskával ez nem fog előfordulni, mivel a füle többrétegű, és stabilan rögzítve van a táskához. Biztos lehetsz benne, hogy ebben a táskában épségben bejutnak a dolgaid!
  3. A papírtáska alja erős, ragasztott: jártál már úgy, hogy a telerakott szatyrot felemelted, és hupsz, a tartalma leesett a földre? A szalagfüles papírtáska alját ezért úgy készítettük el, hogy az erős és stabil legyen, és ne kelljen azon aggódnod, hogy kiszakad.
  4. Szabadon nyomtathatsz rá mintát, elhelyezheted rajta céged logóját: a papírtáska kiváló reklámfelület. Ha saját termékedet helyezed el benne, akkor azonosítja a vásárlóban a márkát, és összeköti a terméket a logóval. Ha szatyorként adod, akkor is helyezd el a logódat rajta, hiszen a táska olyan helyekre is eljut, ahová a direkt reklámod nem, ezáltal remek marketing eszköz.
  5. Többször is felhasználható: az erős szatyrot az emberek nem dobják ki, hanem újra használják. Ekkor egy logózott szatyor esetében újra és újra reklámozzák cégedet. Ezért érdemes strapabíró táskát használni, mert az nem a kukában végzi, hanem folyamatosan közkézen forog.

 

Mire használható még a szalagfüles papírtáska?

 

Remek ötleteket találhatsz a papírtáska újrahasznosítására. Csomagolhatsz bele könyvet, így megóvhatod a borítóját olvasás közben, de akár remek ajándékcsomagoló is lehet egy kis száraz virággal, terméssel, rattanszalaggal feldobva. Ha vendégeket hívtál, akkor a buli végén csomagolj nekik a megmaradt vendégváró sütikből, sós falatkákból! Kiválóan alkalmas erre a papírzacskó.

 

Eljött a nyár, a téli ruhák foglalják a helyet a szekrényben? Hajtogasd őket össze, tedd a papírtáskába, és rejtsd el a beépített szekrénybe, kamrába, vagy olyan helyre, ahol nincs útban!

 

Kinőtte a gyerek a cipőket? Gyűjtsd papírtáskába, és ajándékozd el, vagy vidd be az adományboltba! 

 

De az is lehetséges, hogy szelektív hulladékgyűjtésed könnyíted meg azzal, ha a papírzacskóba a papírhulladékot teszed, majd amikor megtelt, egyszerűen zacskóstól rakod a papírgyűjtőbe!


Webshopunkban 19-féle szalagfüles papírtáskát találsz különféle méretekben, széles vagy keskeny kivitelben. Választhatsz a hófehér vagy barna/kraft szín közül. Ne hagyd ki a papírtáska előnyeit, rendelj belőle többféle méretben is! Bármilyen kérdésed van, keress bennünket elérhetőségeinken, szívesen segítünk!