Rólunk

Köszönjük, hogy honlapunkra látogattál!

Ha vendéglátóipari csomagolóeszközt keresel, a legjobb helyen jársz! Bármilyen vendéglátóipari céged is van, itt egy helyről szerezheted be a működésedhez szükséges valamennyi csomagolóeszközt, legyen szó akár poharakról, papír termékekről vagy bármilyen öko csomagolásról. De találsz nálunk eldobható műanyag termékeket és kiegészítő termékeket is, mint pénztárgépszalag vagy bármilyen tasak, táska.

Az Indepack Kft. már több mint tíz éve meghatározó szereplője ennek a szektornak. Az elmúlt években a vendéglátóipari vállalkozások igényeit szem előtt tartva olyan termékpalettát állítottunk össze, mellyel valamennyi étel és italcsomagolásra vagy akár rendezvényszervezéshez megoldást kínálunk.

Közel 2000 termékünk van köztük elviteles dobozok, pizzadobozok, evőeszközök, poharak, cukrászati csomagolóeszközök, zacskók és mindez különféle méretben, hagyományos és környezetbarát alapanyagból egyaránt.

Vásárolj online!

Termékeinket megvásárolhatod weboldalunkon. Regisztrálj, indulj a „termékeink” fülről, válaszd ki mire van szükséged. Termékeink csomag vagy kartonos áron érhetőek el. Kedvezményeink csak online vásárlás esetében érvényesek.

Brand termékek

Figyelmedbe ajánljuk saját márkás termékeinket, melyeket ötleteink alapján gyártatunk és forgalmazunk. Leveses és főételes dobozok között keresd Food N Go vagy népszerű FlamoBox termékeinket, melyek extra zsírálló réteggel rendelkező 100%-ban lebomló, környezetbarát tésztás, salátás, szendvicses dobozok.

Környezetbarát vs. hagyományos

Nálunk hagyományos és lebomló csomagolóeszközből is széles kínálatot találhatsz. Honlapunkat úgy állítottuk össze, hogy kezdőoldalunkról valamennyi termékünket láthatod, de amennyiben elsősorban a lebomló, környezetbarát csomagolást keresel, a Greendepack fülre kattintva csak az ökotermékek válnak láthatóvá.

Leveses és főételes doboz kínálatunkban találsz búzaszalmából készült kóstoltató tálkát, cukornád bió-szögletes tálat, de mikrózható Food to Go leveses papírtégelyt is.

Egyedi logózás

Ha a terméket logózva szeretnéd, mi ebben is támogatunk A nálunk kapható szinte valamennyi termék kérhető egyedi megjelenéssel. Mindamellett lehetőséged van önálló árkalkulációra a honlapon elérhető, általunk fejlesztett konfigurátor segítségével. <katt ide>

Hogy miért pont mi?

  • versenyképes árak
  • egyedi megoldások
  • szakértő vevőszolgálat
  • ingyenes házhozszállítás (részletek itt)
  • rugalmas kínálat

Tégy egy próbát velünk és győződj meg arról, hogy termékkínálatunk, szolgáltatásunk és áraink valóban hatékonyan tudják támogatni üzleti céljaidat!

az Indepack csapata