Blog
indepack
2023.06.21 11:00

Az öntetestálka 50 ml, 80 ml-es változatban segít kiegészíteni főételed ízvilágát!

Az öntetestálka 50 ml, 80 ml-es változatban segít kiegészíteni főételed ízvilágát!

A főételek mellé nagyon sok esetben kell szószokat, önteteket vagy savanyúságot kínálnod, melyhez az öntetestálka 50 ml, 80 ml-es térfogatban tökéletes választás, ezért mindenképpen szerezd be, akár tetővel együtt is!

Ez nem csupán komoly főételek esetén elengedhetetlen csomagolóanyag, hiszen egy egyszerű sült kolbász mellé is sokkal könnyebb ebben adni a mustárt, mint az étel mellé tenni, ahol szétcsöpöghet, lefolyhat, összekenheti az ételt.

 

Blogunkban az öntetestálkát mutatjuk be, így megkönnyítjük a választást számodra!

 

Miért van szükség erre a csomagolóanyagra?

 

Az oldalunkon is többféle öntetestálka kapható és ez nem véletlen! Igen nagy az igény erre a termékre, hiszen megkönnyíti a vendéglátósok dolgát a szószok, mártások, hideg öntetek, savanyúságok szervírozása, csomagolása esetén.

 

Az öntet teljesen megváltoztathatja az étel ízét, mivel fogyasztáskor egy új karaktert biztosít a számára. Érdemes a jól ismert szószokon kívül saját verziókat is kikísérletezni, hiszen egy “ház specialitása” szósz visszatérő vendégeket generálhat. Az emberek szeretik az újdonságokat, a meglepő dolgokat, ezért, ha kitalálsz valami remek ízkombinációt, akkor azt örömmel fogják fogadni.

 

Egy nehéz, testes ételt könnyebbé tehetünk egy könnyű, tejfölös szósszal, míg egy egyszerű ételt feldobhatunk egy fokhagymás vagy egy csípős öntettel. Ezeket a szószokat tedd öntetestálba, melyet elvitel esetén tetővel tudsz lezárni.

 

Az öntetestálkák anyaga

 

Teljesen a választásodtól függ, hogy melyik anyagot preferálod, hiszen számtalan alternatívát biztosítunk a számodra. Ha fontosak a környezetvédelmi szempontok, akkor válaszd a lebomló, komposztálható PLA tálat, amelyet nagy keményítőtartalmú gabonából készítenek, így teljesen környezetbarát. Külsejét tekintve ez a csomagolóanyag a műanyaghoz hasonlít, de tilos a műanyag szelektívbe tenni, ennek ma a háztartási hulladék között van a helye. 

 

Szintén ökocsomagolás a búzaszalma tálka, amely kinézetében a kartonhoz hasonlít és természetesen ehhez is kínálunk tetőt, szintén búzaszalmából. Ezek a termékek kóstoltatáshoz is kiválók.

 

Ha maradnál a hagyományos műanyag mellett, akkor választhatod a PVC (Leo) tálkát, melynek előnye, hogy víztiszta, ezért a benne lévő étel mutatós. Ehhez is találsz speciális tetőt.

 

Szintén műanyag, mégpedig korszerű PP (polipropilén) az 50 ml-es PP öntetestálka, ami egy remek választás, hideg öntetekhez és kóstoltatáshoz ajánljuk. Ez a műanyag szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható, ezért nyugodtan sorolhatjuk a környezetbarát megoldásokhoz.

 

Miért érdemes az öntetestálka 50 ml, 80 ml verzióit választani?

 

Ezek a szószostálak strapabíróak, mutatósak, és nagyon szép, virágmintás tetővel is kaphatóak. Mivel átlátszóak, ezért látható, hogy mi van bennük, ami savanyúság esetében nagyon fontos, de a szószok is könnyen azonosíthatók.

 

További előnyük, hogy két színben is kaphatók, ezért a most nagyon trendi fekete színt is választhatod, két méretben, szintén 50 ml és 80 ml-es változatban. Ezekre a termékekre átlátszó tetőt tudsz vásárolni.

 

A szószok, öntetek nagyon fontos kiegészítői az ételeknek. Sokszor érdemesebb külön kínálni őket, és a vendégre bízni a felhasználását, ezáltal megelőzhetjük az étel elázását. Sokkal gusztusosabb, ha egy friss, ropogós salátát kap valaki, amire ő önti rá az öntetet és nem egy szottyadt, elázott ételt.


Vásárolj ebből a termékből többféle méretet is, az öntetestálkából 50 ml, 80 ml is elérhető, így minden igényt ki tudsz elégíteni. Ha pedig bármilyen kérdésed lenne, akkor keress bennünket elérhetőségeinken és szívesen segítünk.