Blog
indepack
2024.04.02 11:10

Lássuk, hogy mit tud a shaker 300 és 500 ml-es poharunk!

 Lássuk, hogy mit tud a shaker 300 és 500 ml-es poharunk!

Újra itt a jó idő, ezért a shaker 300 és 500 ml-es pohár újra csúcsra járathatja a koktélok eladási számait!

Ezek a poharak ugyanis nagyon mutatósak, tökéletesen átlátszók, ráadásul még tetőt is tehetsz rájuk, így extra megjelenésű italok készíthetők el bennük. Gyorsan nézd át a választékunkat, és szerezz be időben mindent, hiszen mindjárt tolonganak a szomjas emberek a pultnál!

 

Miért annyira kapós a menő, hideg ital?

 

A hideg italok célja nyilvánvalóan az, hogy lehűtsék a felhevült testet, hidratálják a kiszáradt vásárlót, azonban ezen túl, van még további két fontos kritériumuk is!

 

Az egyik, hogy finom legyen ez az ital, a másik pedig az, hogy jól nézzen ki! A látvány, az esztétika ugyanis nagyon sokat hozzátesz az élményhez, ezért törekedj arra, hogy a hideg italok különlegesek legyenek!

 

Hogyan lesz trendi egy ital?

 

Ahhoz, hogy az ital megdobogtassa a vásárlók szívét, használj színeket és textúrákat! Ezek lehetnek különféle gyümölcsök, akár frissen, akár fagyottan, jégdara, jégkocka, zöld fűszernövények, vagány szívószálak. Használj víztiszta eldobható műanyag poharakat tetővel, melyek vastagabbak, mint az egyszerű műanyag poharak, és exkluzív megjelenésűek.

 

Milyen italoknak ideális a shaker 300 és 500 ml-es változata?

 

Kezdjük a nagy klasszikussal, vagyis a limonádéval! Ma már nagyon egyszerű finom limonádét készíteni, hiszen hihetetlen számú ízben kapható szirup.

 

Azonban semmiképpen ne ess abba a hibába, hogy ennyiből álljon, vagy esetleg beledobsz még egy szelet citromot vagy narancsot, és kész. Ha élményt szeretnél nyújtani, akkor tegyél bele jégkockába fagyasztott gyümölcsöket, ezek közül a bogyósok a legnépszerűbbek. Ne sajnáld a citrusokat sem, végül egy kis mentával bolondítsd meg ezt a színkavalkádot. 

 

A koktélozás is belefér a napba!

 

Kínálj alkoholos és alkoholmentes koktélokat, ezek megjelenését a különböző színű összetevők és a koktélcseresznye dobja fel. A finom és mutatós italokkal sétálgatni is egy külön program lesz, ezért is ideális hozzá a shaker 300 és 500 ml-es pohár is.

 

A tető megakadályozza azt, hogy kiboruljon a nedű, és így az ital a hűvösségét is hosszabb ideig megtartja. A szívószál segítségével könnyen elfogyasztható és kavargatható a koktél.

 

Jeges kávé? Hát persze!

 

Amint előbújik a napsugár, egyre többen igénylik azt, hogy kedvenc feketéjüket hosszú, krémes, jéghideg változatban kapják meg. Ehhez csupán jégkocka, tej, tejszínhab és shaker 300 és 500 ml-es pohár szükséges, ebben az esetben azonban mindenképpen gömb alakú tetőt válassz, hiszen a tejszínhab így fog jól kinézni.

 

Karamell- vagy csokiöntet is jár ehhez a jeges finomsághoz, semmiképpen ne hagyd ki a kínálatodból!

 

Jégkása, turmix, gyümölcslé és minden, ami hideg!

 

Az 500 ml-es műanyag shaker és koktélos pohárban minden olyan ital kiadható, amely hideg. Ez azért lényeges, mert a pohár PET-ből készült, ami nem bírja a hőt. Prémiumminőségű termék, ezért prémiumtermékekhez is remek választás.

 

Szeretnél rá saját dizájnt? 500 darabos megrendeléstől már erre is lehetőséged van! Logóztasd a poharaidat, ezzel mindenki láthatja, hogy az elkészült pazar ital hol kapható.

 

Nézd meg, hogy milyen méreteket kínálunk!

 

A shaker pohár többféle méretben is kapható, ezért, ha neked egy kisebb változatra van szükséged, mert egy pohárkrémet vagy fagyit szeretnél bele tenni, akkor találsz 180 ml-es változatot is.

 

Ajánljuk még a dresszing betétet, melyet rá tudsz helyezni a shaker pohárra, így lehetőséged van arra, hogy szétválassz két komponenst, amit később a vendég keverhet össze, például müzlit és joghurtot.


Ne feledd, oldalunk segítségével minden csomagolási kérdést megoldhatsz, böngészd át a kínálatunkat!