Blog
indepack
2023.07.19 10:30

A házibulik kihagyhatatlan beszereznivalója a talpas pálinkáspohár készlet

A házibulik kihagyhatatlan beszereznivalója a talpas pálinkáspohár készlet

A talpas pálinkáspohár készlet egy kiváló, minőségi, exkluzív termék, amellyel sikert fogsz aratni minden olyan rendezvényen, amelyen valamilyen oknál fogva nem lehet üvegpoharakat használni.

A party poharak ugyanis nagyon hasonlítanak külsőre az üveghez, így, ha a rendezvény színvonala megkívánja, akkor ezeket a termékeket bátran használhatod üvegpohár helyettesítésére. Soha ne használj olcsó, vékonyfalú műanyag poharakat abban az esetben, ha a vendégkör vagy az esemény magas színvonalú!

 

A rendezvényszervezésen múlik a siker!

 

Biztosan tudod, hogy ahhoz, hogy egy parti sikeres legyen, számtalan összetevőnek kell rendben lennie. Ha bármelyik nem sikerül, akkor a vendégek keserű szájízzel fognak távozni és nem jönnek el többet, vagy nem téged fognak megbízni a következő szervezéssel.

 

Figyelni kell a rendezvényhelyszínre, a programra, az ételekre, italokra, a terítésre és a kiszolgáló személyzet munkájára. Vannak olyan programok, amelyek esetében az üvegből készült eszközök veszélyesek lennének, gondoljunk csak egy medencés bulira, egy koncertre, egy gyermekrendezvényre, vagy olyan helyszínre, ahol a mosogatás vagy a koszos poharak elszállítása nem lenne megoldott.

 

Ezekben az esetekben sem lehet azonban olcsó egyszer használatos, kifőzdére hajazó evőeszközöket használni, hanem az eredetire megszólalásig hasonló party poharakat érdemes beszerezni.

 

A party poharak választéka

 

A party poharakat azért hozták létre, hogy elegáns kinézetükkel, vastag falukkal olyan hatást érjenek el, mintha valódi üvegből készültek volna. Ezeknél a termékeknél nem kell attól tartanunk, hogy leesés esetén eltörnek, és a szilánkok majd balesetveszélyt okoznak. Egy medencés buliban a medencébe eső pohár nem fog széttörni, ami miatt le kellene ereszteni a vizet, hanem egyszerűen csak kiemeljük a vízből.

 

Ha gyermekrendezvényről van szó, akkor nyugodtan hátradőlhetsz, egy komoly veszély miatt ugyanis már nem kell aggódnod. A gyerekek ugyanis gyakran ügyetlenek, ezáltal leeshetnek a poharak, viszont ezek a poharak egyben fognak maradni, ráadásul nem fognak behorpadni a kicsi kezek szorítása által.

 

Mindenféle italhoz találhatsz party poharat, van nálunk talpas pálinkáspohár készlet, talp nélküli pálinkáspohár, borospohár, snapszospohár, koktélos-, long drink és pezsgőspohár is.

 

A talpas pálinkáspohár készlet remek választás a röviditalok részére

 

Ezeknek a poharaknak az anyaga PS (polisztirol), ami lehetővé teszi azt, hogy üvegtisztaságúak, tökéletesen átlátszóak, kemény falúak és minőségi megjelenésűek legyenek. Kinézetre tehát meg tudunk felelni egy elegáns környezetnek, és senki sem fogja azt gondolni, hogy mennyire ciki műanyag pohárból fogyasztani az italokat.

 

A keményfalú 4 cl talpas pálinkáspohár külseje teljesen megegyezik egy üvegből készült pálinkáspohár külsejével, így, ha ebből fogyasztjuk a röviditalt, akkor annak feelingje nem fog megváltozni.

 

Arról pedig, hogy pontosan ki tudjuk mérni az italt, a mérce gondoskodik. Ezeket a poharakat nyugodtan használhatod áruházi kóstoltatásra is, nagyobb változataiban pedig akár desszertet, pohárkrémet is kínálhatsz.

 

A mosogatásról sem kell gondoskodnod, hiszen ezeket a party poharakat a használat után egyszerűen kidobhatod, ha pedig környezettudatos vagy, akkor egyenesen a műanyag szelektív gyűjtőbe teheted.


A talpas pálinkáspohár készlet exkluzív megjelenésű, magas színvonalú, üveghez hasonlító termék. Válaszd ezt, ha nem használhatsz üveget, vagy nem szeretnél koszos poharakat hozni-vinni, mosogatni, fertőtleníteni. Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!