Blog
indepack
2023.05.30 09:25

Esztétikusan fogyasztható el az étel a hamburger tálca papír segítségével

Esztétikusan fogyasztható el az étel a hamburger tálca papír segítségével

A hamburger tálca papír egy nagyon fontos és hasznos kiegészítő csomagolóanyag, a tálcák aljába való.

Használatát mindenképpen ajánljuk, hiszen még magasabb ügyfél-elégedettséget érhetsz el vele. Bár a hamburgernek nincs igazi szezonja, mivel egész évben nagyon szívesen fogyasztjuk, azonban a nyári napok hozzák el végre az igazi kiülős, streetfood-feelinget, amikor akár egy ebédre, akár egy vacsorára, esetleg csak úgy, spontán ötlettől vezérelve nagyon szívesen megvásárolunk egy igazi kézműves hamburgert.

 

A street food ételek világa

 

A street food, vagy gyorsételek már az iparosodás kezdete óta kísérik végig az emberek életét, nem új keletű dologról van szó, azonban az igazi modernkori változata csak az utóbbi években, évtizedekben terjedt el. 

 

Egyes típusai hazánkban is korán megjelentek, gondoljunk csak a méltán népszerű lángosozókra, sült kolbászosra, pecsenyézőkre, a rendszerváltás környékén pedig a hamburger, a hot-dog is megjelent. Végül pedig a nemzetközi paletta más tagjai is megvetették lábukat kicsiny országunkban, így a gyros, a quesadilla, a tex-mex, valamint az ázsiai ételek is széles választékban a rendelkezésünkre állnak.

 

A street food csomagolás

 

Az ételek kínálatához elengedhetetlen a megfelelő csomagolás, oldalunkon pedig számos csomagolóanyagot találhatsz, ráadásul többféle alapanyagból. A street food imádja a papírt, ezen belül pedig a természetbe illő kraft, vagyis barna színt. Ha igazán menővé szeretnéd tenni a termékeidet, akkor azt ajánljuk, hogy ezek közül válassz.

 

A hamburger nagy klasszikus, ha pedig azonnal elfogyasztják, akkor street food papírtálcán illő kiadni. Ez a papírtálca többféle méretben és alakban kapható oldalunkon, hiszen az ételek is különbözőek, amikhez használhatod.

 

Sült krumplihoz a tasakot vagy a csónakot ajánljuk, ez remekül egyben tartja az ételt, amely így nem borul ki. A mélyebb tasak a wrap számára kiváló választás, ezáltal az könnyen és gusztusosan elfogyasztható kedvenc eledelünk.

 

A tálca aljára tégy hamburger tálca papírt!

 

Mivel a legtöbb étel tartalmaz szószokat, vagy zsírban sült húsokat, ezért nagy valószínűség szerint hajlamos arra, hogy csöpögjön, összekoszolja a csomagolást. Annak érdekében, hogy minél kevesebb szennyeződés jusson a tálcára, mindenképpen érdemes hamburger tálca papírt használni.

 

A hamburger tálca papír felfogja a lecsöpögő szószt, zsiradékot, így nem fog átázni a papírtálca. Barna/kraft színű, ezáltal remekül illeszkedik a dobozhoz. Tedd alá minden olyan ételnek, ahol megvan a csöpögés veszélye, például a hamburger, a különböző szendvicsek, mexikói ételek esetében szinte elengedhetetlen.

 

Hamburger, ahogy mi szeretjük

 

A hamburgerek területén igazi forradalom ment végbe az elmúlt években. Ez több mindennek is köszönhető, legfőképpen annak, hogy egyre többen ismerték fel az ebben az ételben rejlő lehetőségeket.

 

Hol van már a régi csibefasírtos, csalamádés verzió! De a nagy gyorsétterem láncok is hatalmas változásokat vezettek be és szinte hónapról hónapra újabb ízeket, változatokat dobnak be, és próbálják magukhoz csábítani az éhes vásárlókat.

 

A hamburger tehát egy olyan étel, ami végtelen számú kombinációs lehetőségeket rejt, készítsd el hát te is a helyedhez illő saját variációdat! Egy speciális fasírt, különleges hozzávaló, extra minőségű sajtok, szószok mind-mind egyedivé teszik, ezáltal biztos, hogy visszatérő vásárlókat generál.


Street food ételek esetében a papír a legtökéletesebb csomagolóanyag választás, az ételek alá pedig használj hamburger tálca papírt. Ha pedig szeretnél tőlünk kérdezni, akkor megteheted azt elérhetőségeinken.