Blog
indepack
2023.07.24 10:15

A fekete gulyástál egy univerzális termék, érdemes kipróbálni!

A fekete gulyástál egy univerzális termék, érdemes kipróbálni!

Ha egy olyan ételcsomagolást keresel, amelyet szinte minden ételféleséghez fel tudsz használni, akkor a fekete gulyástál tökéletes választás lesz.

Ez a termék ugyanis annyi pozitív tulajdonsággal rendelkezik, hogy mindenképpen érdemes megismerni. 

 

Bár az elnevezésében a “gulyás” szó található, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kizárólag ennek az ételnek lett tervezve. Sokkal inkább azt, hogy mindenféle magyaros étel, legyen az leves vagy főétel remekül passzol hozzá.

 

Az ételszállítás univerzális megoldásokat követel

 

Az ételszállítás egyre elterjedtebb, ezáltal előtérbe kerülnek az elviteles csomagolóeszközök. Nagy a jelentősége annak, hogy az elkészített étel úgy érjen célba a fogyasztóhoz, hogy sem a minősége, sem a mennyisége ne változzon, hiszen a megrendelő elégedettsége garantálja a következő megrendelést.

 

Ha pedig levesről vagy egyéb folyékony ételről van szó, még nehezebb a dolgunk, hiszen ezek az ételek könnyen kifolynak. Ezenkívül arra is érdemes odafigyelni, hogy az étel a dobozban később felmelegíthető legyen, mivel ez a fogyasztó kényelmét biztosítja.

 

Az étel házhoz szállítása ezért gondos tervezést igényel, és az is fontos szempont, hogy lehetőleg minél kevesebb dobozra legyen szükségünk, mert az ételek csomagolása ezáltal sokkal gyorsabb és könnyebb lehet. A műanyag levesesdobozaink segítenek abban, hogy a szállításhoz mindig rendelkezésedre álljon a megfelelő doboz.

 

A fekete gulyástál stabil és megbízható

 

Az 500 ml fekete műanyag leveses gulyástál arra lett tervezve, hogy leveseket, szószos ételeket, klasszikus magyar egytálételeket csomagoljunk bele. Ezek az ételek ugyanis általában zsírban, pirospaprikában gazdagok, ezért kapta ez a tányér a “gulyásos” nevet.

 

A stabilitás és a megbízhatóság különösen fontos, hiszen ezek az ételféleségek kifolyhatnak a dobozból, és a pirospaprika nehezen kimosható foltot hagyhat a ruhán, terítőn vagy az autó kárpitján. A fekete gulyástál azonban megakadályozza az étel kifolyását, mivel méretpontos tetővel rendelkezik, és cseppmentesen záródik.

 

A tál és a tető hőtűrésének fontossága

 

A levesek és a főételek forrón fognak a szállítódobozba kerülni, ezért tál hőtűrése rendkívül lényeges tényező. Nem lágyulhat meg a hőre, és magas hőmérséklet esetén is meg kell tartania a formáját.

 

A műanyag gulyástál tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek, pontosan úgy, ahogy a hozzátartozó tető. Ennek is nagy szerepe van, mivel ha eldeformálódna a hő hatására, akkor az étel kicsöpögne a tálból.

 

A vásárló melegen szereti elfogyasztani a megrendelt ebédet!

 

Előfordul, hogy a munkahelyre rendelt ételt csak munka közbeni szünetben tudja elfogyasztani a megrendelő, ezért azt meg kell melegíteni. A fekete gulyástál anyaga PP (polipropilén), ez kiválóan tűri a hőt, és mikrohullámú sütőbe is tehető.

 

Egy munkahelyen a legtöbb esetben mikróban kell ételt melegíteni, ezért egyszerűen bele lehet tenni a készülékbe, és már fogyasztható is. Praktikus, mert nincs szükség egyéb edények, tányérok bevonására, és nem kell mosogatni.

 

A fekete gulyástál további felhasználási lehetőségei

 

Bár ez a termék eldobható tálként van jelen a piacon, azonban mosogatás után másra is használható. Felhasználhatjuk megmaradt étel lefagyasztására, különböző konyhai alapanyagok tárolására, de tehetünk bele barkácsdolgokat, szeget vagy varrási és egyéb kellékeket, gombot, csavart, apróbb szerszámokat.

 

Látható, hogy milyen sokféle felhasználási területe van ennek a terméknek, ezért a beszerzését mindenképpen érdemes megfontolni. További információkért keress bennünket elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk!