Zsírpapír, csomagolópapír

A zsírpapírok, illetve különböző ételcsomagoló papírok a mai napig igen népszerű csomagolóanyagnak számítanak. Habár a modern csomagolástechnikában már más eszközök is elérhetők, a vendéglátósok sokszor ragaszkodnak a hagyományos anyagokhoz. Kínálatunkban találsz húscsomagoló papírt (belső oldalán laminált), klasszikus zsírpapírt, süteményes csomagolópapírt és különböző street food tasakokat is.
Kínálatunk egy része saját emblémával, logózva is elérhető. Érdeklődj elérhetőségeinken!
Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


16termék
 

"

Minden, ami papír: csomagolópapír, zsírpapír

A papír csomagolóeszközök használata klasszikus, ámde időtálló megoldás a különböző ételtípusok csomagolására. Környezetbarát, eldobás után nem terheli a környezetet. Kihagyhatatlan csomagolóeszköz, a vendéglátás minden szegmensében hasznát lehet venni.

  • Sütemények csomagolása

A cukrászdák számára fontos az, hogy a vevő által elvitelre kért süteményt oly módon tudják becsomagolni, hogy az a szállítás során ne sérüljön. A cukrászsütemények könnyen megnyomódnak, ezért különösen óvatosan kell bánni velük.

Az évek alatt kialakult sütemény-csomagolási mód mit sem változott, mivel a szilárd kartonra tett sütemények csomagolópapírral való befedése ma is a legjobb megoldásnak bizonyul. A vásárló által kért, különböző darabszámú és méretű süteményeket nem tudjuk egységes csomagolásba tenni. A csomagolópapír viszont lehetővé teszi azt, hogy bármilyen alakú és méretű csomagolást készítsünk, ezenkívül a csomagolópapír megvédi a süteményt az ütődéstől. A süteményes csomagolópapír 60x80 cm-es méretű, íves kiszerelésű, tortamintás.

  • Hamburger, szendvics csomagolópapír újságmintával

Nosztalgikus hangulatot áraszt ez a termék, mivel a régi idők újságpapírját idézi. Belső fele zsírálló, ezért közvetlenül érintkezhet az élelmiszerrel. Nagyon mutatós csomagolás. Tudsz bele csomagolni hamburgert, szendvicset, gyrost, de bélelhetsz vele rozsdamentes felszolgáló kosárkát sült krumplival, vagy tálalhatsz rajta salátát. Ezzel a papírral egy igazán vagány hangulatot tudsz varázsolni az asztalra.

Ezt a papírt háromféle méretben tudod megvenni, és kétféle kiszerelésben.

Kalappapír, zsírpapír, hamburgertálca papír

  • A kalappapír 60x80 cm-es, és 20 kg-os csomagban tudod megvásárolni. Ez a papír a klasszikus kenyércsomagoló, de kiválóan alkalmas a pékáru rekesz bélelésére. Selyempapír megnevezéssel is ismerheted.
  • A zsírpapír egy magas minőségű, zsírálló termék. Zsír- és vízállósága megközelíti a valódi pergamenét, ezért pergamenpótló papírként is ismerheted. Külsőleg a növényi pergamenre emlékeztet, erősen kiőrölt cellulózból készült. Alkalmazási területe nagyon sokrétű.
  • A hamburgertálca papírt azért ajánljuk, mert a hamburger alá téve felfogja az esetlegesen kifolyó szószokat, zsírokat, így a hamburgerdoboz, -tálca nem fog átázni.

Fóliázott húscsomagoló papír, hentespapír

Na, ezt a terméket mindenki ismeri. A hentesáru legpraktikusabb csomagolóanyaga. Kívül papír, belül PE borítást kapott, így kizárt az átázása, átnedvesedése. Kiváló csomagolóanyaga a húsárunak, felvágottnak, sajtoknak. 30x40 és 60x40 cm-es méretben kapható, íves kiszerelésben.

Ételcsomagoló papírok, papírtasakok

A papírtasak nagyon praktikus az azonnal elfogyasztható street food ételek tálalására. A 15x15 cm-es hamburgertasak alkalmas hamburger, pita, gyros, kebab tárolására. Fehér vagy kraft (barna) színben tudod megvásárolni. A pitatasak piros kockás, de találsz még nálunk hot-dogos tasakot is fehér vagy kraft színben. A háromszög tasak kiváló sült krumpli, fánk vagy cukorkák tárolására.

Rendeld meg nálunk ezeket a termékeket is! Vásárolj akár logózott csomagolópapírt!

"