Blog
indepack
2022.08.23 10:15

Miért fontos az egyedi doboz gyártás?

Miért fontos az egyedi doboz gyártás?

Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért lehet szükséged egyedi doboz gyártásra, ha vendéglátással foglalkozol vagy kereskedő vagy.

Valószínűleg sok álmatlan éjszakát töltöttél azzal, hogy milyen legyen a vállalkozásod. Mielőtt létrehoztad, alaposan megtervezted, átgondoltad, az apró részleteket is kidolgoztad. Kitaláltad azt, hogy milyen termékeket árusíts, mi legyen a cégneved és megtervezted a logódat, ami alapján különbözni fogsz versenytársaidtól.

 

Milyen a jó logó? 

 

A vállalkozás azonosítására nagyon fontos, hogy egy ütős, könnyen megjegyezhető, tudatba beégő logót hozzunk létre. A logó készítését érdemes szakemberre bízni, aki ebben az esetben egy grafikus lesz. Persze próbálkozhatunk saját ötlet alapján is megcsinálni a logónkat, de egy idő után rá fogunk jönni, hogy ez bizony nem egyszerű feladat, és mivel mi túlságosan bevonódunk a feladatba, nem fogunk tudni külső szemlélőként, objektíven tekinteni a logónkra.

 

A jó logó elkészítése tehát szakember feladata, aki cégünk profilja, neve, tevékenysége alapján többféle variációt fog készíteni. Figyelni kell a képre, a betűtípusra és a színekre is, mert ezek megváltoztatásakor érezhetjük a végeredményt elegánsnak, modernnek vagy éppen konzervatívnak.

 

A logó segíti a márkaépítést, beazonosít bennünket, amelyet meglátva a vásárló azonnal felismer és pozitív gondolatokat társít hozzá. Ha megszületett a logónk, akkor használjuk azt mindenhol, ahol csak lehet.

 

Hogyan használjuk a logónkat, ha az végre megszületett?

 

Logónkkal, arculati elemeinkkel feldíszítettük üzletünket, de hogyan tovább, mi a helyzet a csomagolóanyagokkal? Először is ki kell választani azt, hogy mibe fogjuk csomagolni a termékeket. Ma már bármilyen anyagú, formájú, színű, méretű csomagolás közül választhatsz, oldalunkon találsz papír, többféle műanyag, biomassza, cellulóz, de még gabona alapanyagból készült csomagolóanyagokat is.

 

Ha megtaláltad azokat a csomagolóanyagokat, amikben a termékeidet árusítani fogod, illetve azokat a kiegészítőket, szalvétát, zsírpapírt, keverőt, szívószálat, amikre szükséged van, akkor nincs más választásod, mint megrendelni, azonban itt még ne érjen véget a folyamat!

 

Egyedi vagy, termékednek is egyedi doboz gyártásra van szüksége!

 

Egyedi logódat ugyanis szinte bármelyik csomagolóanyagra rá lehet nyomtatni! Legyen szó újrapohárról, műanyag pohárról, papír pohárról, fagyis pohárról, hamburger tálcáról, street food tálcáról, pizzadobozról papír ételdobozról, szalvétáról, papírtasakról, csomagolópapírról, papírtáskáról vagy papírzacskóról, kérd rá a saját logódat. 

 

Street food csomagolásodat is készíttesd el logózva. Ha hamburger dobozt vásárolsz, vagy krumplis tasakot, pohártalpú, esetleg szögletes talpú tésztásdobozba teszed az ételt, lásd el azt is vele! 

 

A logózott doboztermékeidet azonnal beazonosíthatóvá teszi, terjeszti a brandedet, és nem utolsósorban elegáns megoldás. A brandépítés első lépcsőfoka, hogy a vevő összeköti a terméked által keltett jó érzést a dobozon látható logóval.

 

Nálunk lehetőséged van felár nélkül egy színnel logóztatni, ekkor csak a nyomóformát kell kifizetned, de ha több színnel szeretnéd, mi azt is elkészítjük. Hogy pontos árkalkulációt tudjunk készíteni neked, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Te is egyedi vagy, legyen egyedi a vállalkozásod doboza is! Tűnj ki a tömegből!