Bambusz pálca

A bambusz pálcákat (vagy bambusz nyársakat) számtalan helyen használhatod, ha vendéglátóhelyet üzemeltetsz. Pl. hamburger, kebab, saslik, kolbász felszolgálásánál vagy akár ételkóstolók / samplingek kínálásához. Mivel 100%-ban lebomló anyagból készülnek, így a környezetet sem károsítod velük. Kínálatunkban több típusú bambusznyársat találsz, különböző méretekben.
Olcsó csomagolóeszközt vagy eldboható csomagolóeszközöket keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


9termék 19

A bambusz pálca környezetbarát megoldás

Fedezze fel az egyszer használatos, bambuszból készült pálcák kivételes kényelmét és fenntartható megoldását, amelyeket főként büfék és éttermek számára terveztek! Ezek a minőségi és környezetbarát pálcák tökéletes választást jelentenek azoknak a helyeknek, ahol a funkcionalitás és a fenntarthatóság összekapcsolása a legfontosabb.

Az egyszer használatos bambusz pálcák a természetes anyagukkal és stílusos megjelenésükkel emelkednek ki a többi evőeszköz közül. A bambusz anyag természetes szépsége és melegsége hozzájárul a vendégek étkezési élményéhez, és egyedi atmoszférát teremt az éttermekben és büfékben. Az elegáns és természetközeli megjelenésük azonnal felkelti a figyelmet, és kellemes hangulatot teremt az étkezőhelyiségben.

Az egyszer használatos bambusz pálcák környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos műanyag evőeszközök helyett. A bambusz egy gyorsan megújuló növény, ami azt jelenti, hogy az erdők és az ökoszisztémák megőrzése szempontjából fenntartható forrásból származnak. Emellett, a bambusz pálcák biológiailag lebomlanak, minimalizálva a környezetre gyakorolt ​​hatásukat és csökkentve a hulladék mennyiségét.

Az egyszer használatos bambusz pálcák sokoldalúak és univerzálisak, tökéletesen alkalmazkodnak a büfék és éttermek igényeihez. Használhatók evőeszközként, keverőként vagy akár díszítőelemként is. Könnyen kezelhetőek és tárolhatóak, így megkönnyítik a büfé személyzetének munkáját.

Ha szeretné kiemelni büféjének és éttermének fenntarthatósági elkötelezettségét, válassza az egyszer használatos bambusz pálcákat. Elegancia, minőség és környezettudatosság egyetlen termékben, hogy vendégei élvezhessék a kiváló étkezési élményt, miközben hozzájárulnak a bolygónk védelméhez.

Nézd meg az eldobható tányérok, tálcák kategóriánkat is!