Blog
indepack
2024.06.25 09:00

A nyár slágere továbbra is a fagyis poharak által kínált fagylalt!

A nyár slágere továbbra is a fagyis poharak által kínált fagylalt!

A fagylaltot soha nem lehet megunni ezért a fagyis poharak az idén is folyamatos beszerzést igényelnek.

Könnyű kiszámolni azt, hogy a fagyival mekkora profitot lehet elérni, hiszen ennek a hideg nyalánkságnak az ára nem éppen alacsony. A fagyispult és a hűtő beszerzésével szinte már indulhat is az üzlet, azonban mindenképpen érdemes minőségi terméket kínálni a fogyasztók számára.

 

A fagylalt már ezer éve is különleges csemegének számított

 

Míg elődeink hóból és jégből készítették a fagylaltot, melyet tejjel és gyümölcsökkel ízesítettek, addig ma már komplett technológia épül erre a csemegére. Ráadásul nem csupán télen elérhető, hanem a rekkenő hőségben is kínálhatjuk a vásárlók részére, amikor mindenki egy kis hűsre vágyik.

 

A jó minőségű fagylat napról napra visszacsalogatja a vevőket, állandó bevételt biztosítva a kereskedő számára. A széles választék és az ízletes, lehetőleg minél több gyümölcsöt és minél kevesebb cukrot tartalmazó fagylalt azonban ma már alapkövetelmény.

 

A fagyi szervírozása

 

A klasszikusnak számító ostyatölcsér mellett papír fagyis poharakat is be kell szerezni, hiszen nem mindenki szereti ezt az édességet tölcsérből fogyasztani. A fagyis poharak sétálókehelyként funkcionálnak, a bennük lévő fagylatot a vásárló menet közben, sétálgatva vagy egy közeli padra leülve nyugodtan elfogyaszthatja és nem kell visszatérnie hozzánk azért, hogy visszaadja a kelyhet.

 

A fagyis poharak előnyei

 

Ezek a poharak papírból készülnek, ami környezetbarát megoldás. A papír a fenntartható csomagolások közé tartozik, alapja a fa vagy más magas cellulóztartalmú növény, esetleg újrahasznosított papír.

 

Használat után a természetben lebomlik, szelektív gyűjtésével pedig újra is lehet hasznosítani, de az égetőben is energiát biztosíthat. Kiváló hőszigetelő anyag, így a hideg fagyihoz remek választás, mivel a kéz melege nem fogja felolvasztani a benne lévő édességet.

 

Termékválasztékunk

 

Aki szereti a natúr, természetes megjelenésű termékeket, annak a KRAFT-Caramel papírpoharat ajánljuk, ezt kisebb és nagyobb méretben kapható. A Velence fagylaltos papírpohár hófehér színű, környezetbarát és fedelezhető is, ráadásul meg is tudjuk nyomni, ezáltal saját megjelenésű pohárban kínálhatod a fagyidat.

 

A logózás erre a termékre két színben történhet legalább 500 darabos megrendelés esetén, de ha a teljes külső felületet szeretnéd saját kedvedre formálni, akkor 10.000 darabtól ezt is megteheted! Többféle méretben is kapható ez a termékünk.

 

Színes fagyis poharak

 

A gyerekek kedvence a színes, vidám papírpohár, de a felnőttek is szívesen fogyasztják ebből a jeges csodákat, jókedvre derítenek, igazi nyári hangulatot árasztanak. Ice cream felirattal és kellemes púderszínű dizájnnal, 8-féle kinézetben árusítjuk 130 ml, 250 ml és 345 ml méretben.

 

A tetőről se feledkezz meg, a fagyis poharakra PET tetőt is vásárolhatsz, így tovább hideg marad a fagyi és nem kell attól tartani, hogy pár perc alatt elolvad.

 

Aréna fagylaltos tégely azoknak, akik elvitelre kérik

 

Az Aréna fagylaltos tégely tetővel zárható XPS-ből készült termék, amelyet érdemes a kezed ügyében tartanod. Ha a vendég haza szeretné vinni a fagyidat, akkor azt ebbe beleteheted, hőálló, ütésálló megoldás az elviteles feladatokhoz, 4-féle méretben. A fagyihoz adj Crann biomassza fagyis kiskanalat, ami környezetbarát megoldást biztosít a hűsítő csemege elfogyasztásához.


Oldalunkon komplett csomagolási megoldást találsz, ráadásul a legtöbb termékünket egyéni logóval is el tudjuk látni. Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor az elérhetőségeinken szívesen segítünk!