Papírpohár

A vendéglátás alapvető eszköze a pohár. Ha a vendégek részére az italokat elviteles formában is biztosítod, esetleg automatákat üzemeltetsz, akkor folyamatosan szükséged van a pohár utánpótlására. Elviteles poharakat többféle anyagban be tudsz szerezni, ebben a kategóriában a környezetbarát, 100%-ban lebomló, egyedi grafikával is megrendelhető papírpohár, papírpoharak, tetők között tudsz válogatni.
A poharakhoz itt megtalálhatod a megfelelő tetőt, valamint a pohártartót és a praktikus papírpohár gyűrűt is. Nézz szét az Eldobható poharak kategória, Papírpohár, papír poharak, tetők kínálatban, és tedd a kosaradba a szükséges termékeket! Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


58termék
 

Miért pont a papír?

Valójában nagyon sokféle pohár létezik. Míg korábban szinte csak műanyag poharakat lehetett vásárolni, hiszen azok biztosan nem áztak át, ma már széleskörűen elterjedt, és egyre inkább kiszorítja a piacról a műanyagot a papírpohár.

A papírt speciális technológiával egy plusz réteggel vonják be, melynek következtében a papír remek szigetelő erejének megtartásával zsír- és folyadékállóvá teszi a poharat. Az így gyártott pohár kiválóan megfelel hideg és meleg folyadékokhoz is, használat után eldobható.

Papír poharak, tetők webáruházunk kínálatában

  • Hot to Go papírpoharunk egy nagyon esztétikus mintával van díszítve. Alkalmas kávézók, büfék, éttermek elviteles poharaként meleg vagy hideg italok tárolására, bár a kávészem minta miatt elsősorban hosszú kávé, kapucsínó, tejeskávé, latte, melange, kakaó, bécsi kávé, jegeskávé számára kitűnő választás.
  • Fehér színű papírpoharaink többféle méretben kaphatók, hideg és meleg italok tárolására szolgálnak. Ezeket a poharakat maximum 2 színes grafikával tudjuk felár ellenében logózni.
  • A kraft papírpoharak környezetbarát megjelenésűek, minimum 1 dl, maximum 4 dl-es változatban kaphatók. Ezeket a poharakat kérésedre egyszínű, fekete grafikával tudjuk logózni.
  • Népszerű termékek a piros, a fekete, valamint a különböző kész nyomattal ellátott poharaink, melyet logózni nem lehet, de önmagukban is nagyon mutatósak. Ezeket a poharakat is többféle űrtartalomban tudod megvásárolni.
  • Duplafalú Enjoy poharunk kiváló szigeteléssel rendelkezik, mert két réteg papírból készült. Mérete 2 dl és 3 dl, mind hideg, mind pedig meleg italokhoz remekül használható.

Környezetbarát papírpoharainkhoz válaszd ki a hozzá illő tetőt!  Oldalunkon találsz papírpoharat tetővel fehér, fekete, piros színben, illetve szívószálas változatban is.

Mibe tegyük a poharakat? A pohártartó nagy segítség a vásárlónak!

Ha a vásárló több italt is kér, akkor a pohártartóval segíthetünk neki a könnyebb elvitelben. Vásárolhatsz nálunk préselt papírból készült 2 vagy 4 rekeszes fészkes italtartót, melybe 2, illetve 4 db poharat lehet tenni. Fagyott italok esetében plusz hőszigetelő funkciót is ad a termékednek.

Népszerű a füles pohártartó is. Ennek előnye az, hogy könnyen logózható, így egyedi arculattal is gyártható. A füles tartóba 2 db 80 mm-es száj átmérőjű vagy ennél nagyobb poharat lehet tenni.

A papírpohár gyűrű szintén hullámkartonból készül. Választhatod sima nyomatlan, saját arculatra logózott vagy egy egyszerű, stílusos mintát tartalmazó változatban is. Ha nyomatlan változatot vásárolsz, akár te magad is rábélyegezheted üzleted logóját. A gyűrű megakadályozza azt, hogy a forró pohár megégesse a vendég kezét plusz réteget képezve a papírpohár falán.

Kiváló minőségű papír poharak, tetők és pohártartók az indepack.hu kínálatában

A papírpoharat, papírpoharakat, elviteles kávés poharat, tetőket többféle méretben és színben forgalmazzuk. Nézd át a választékunkat, és válogasd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van! Ajánljuk azt, hogy kérj egyedi grafikát is rájuk, ezzel is erősítve saját márkádat. Figyelj arra, hogy időben indítsd el az utánrendelést, hogy soha ne fogyj ki a poharakból.