Blog
indepack
2015.06.01 14:20

Egyedi pizza doboz

Egyedi pizza doboz

A pizza dobozok ma már túlmutatnak korábbi funkciójukon. A csomagolás nem csak az ételt védi és segíti a szállítást, de márkaépítő hatása is van. Talán ezért látjuk mi is azt, hogy a pizzériák nagyobb része keres bennünket olcsó és egyedi pizza doboz megvalósítására vonatkozó tervekkel.

A pizza dobozok alapanyagukat tekintve hullámkartonból készülnek, cégünknél ezen belül is az "E" hullám az egyeduralkodó. Nagyrészt ebből a típusú alapanyagból készülnek egyébként a pizzadobozok az egész piacot vizsgálva. Az alapanyaggal tehát nem kell foglalkoznia és általában nem is javasoljuk, hogy ennél erősebb anyagból a pizza doboz gyártást. Egy szinttel feljebb ugyan erősebb a doboz, de ez számottevően megmutatkozik az árban is.

Mi az amivel inkább döntéshelyzetbe kerül egy pizza doboz gyártónál?

A forma: két irányt határozhat meg. Kérheti a pizzás dobozát csapott sarokkal, ami hatszög pizza dobozt jelent, vagy kérheti a hagyományosabbnak mondott négyszög dobozt. A hatszög doboz stabilabb a plusz élek miatt, ám tapasztalataink szerint 3 másodperccel tovább tart a hajtogatás. Amiért még érdemes ezt választania, attól függetlenül, hogy emiatt a 3 másodperc miatt a szakácsa a négyszög dobozt fogja javasolni Önnek? Az ára. Ugyan a csapott sarkú pizzásdoboz több alapanyagból készül, cégünknél a gyártás technológiájából adódóan mégis olcsóbb. Nem, nem rosszabb a minőség, egyszerűen úgy hozta az élet, hogy a csapott sarkú dobozokat olyan stanc szerszámmal készítjük, ahol egy vágás 3 doboz elkészültét jelenti.

És ha már a pizza doboz árnál tartottunk. Ha az ár a fontos, akkor válasszon kívül belül barna dobozt! Ha a költségvetés többet enged, akkor kívül fehéret! A logó a fehér dobozon kontrasztosabb, de drágább is.

Egyedi logózás szempontjából egyik alapszín sem jelent nehézséget.

Nem beszéltünk még a méretektől. Cégünknél a következő méretek elérhetőek: 22-24-26-28-30-32-36-42-45-52-60-70 cm

És ha a fentiek közül már mindent kiválasztott, akkor nincs más dolga, mint elküldeni nekünk grafikáját, illetve azon információkat, melyeket a pizza dobozok on látni szeretne. Telefonszám, e-mail, web, face.. Nem szoktuk javasolni a teljes étlap elhelyezését a pizzadoboz on, mivel ez nem jelent újabb információt vendégeinek.

Amire szükségünk van: vektoros grafika, pdf-be mentve, illetve a nyomás pantone színkódja. Mindezekből díjmentesen készítünk látványtervet Önnek.

És ha elkészült a pizza doboz? Országosan megszervezzük kiszállítást. Az egyedi pizza doboz Budapest en ingyen jut el üzletébe, az ország további településére futárszolgálatot tudunk igénybe venni.