Éttermi szalvéta

Nem létezik olyan vendéglátóhely, ahol ne lenne szükség szalvétára. Ha viszont Te nem elégszel meg az egyszerű anyagokkal, választhatsz éttermi szalvétát is, amivel igazán prémium hatást kelthetsz az üzletedről. Kínálatunkban megtalálod a klasszikus fehér és színes éttermi szalvétákat, kávéházi szalvétákat, koktélszalvétákat, illetve az egyszerűbb adagolós szalvétákat is.
Kínálatunk egy része saját emblémával, logózva is elérhető. Érdeklődj elérhetőségeinken!
Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


22termék
 

Rengeteg kreatív ötletet lehet találni ahhoz, hogy egy asztalt ízlésesen, szemet gyönyörködtetően díszítsünk fel. Az ehhez szükséges kellékeket, például virágkosarakat, vázákat, szalvétákat, egyéb díszítőelemeket érdemes több színben és stílusban is beszerezni ahhoz, bármilyen eseményre méltó módon lehessen megteríteni. Épp ezért találsz nálunk ízléses éttermi szalvétákat is a papírtermékek között.

Éttermi szalvéták

  • Az Indepack szalvétáinak bemutatását érdemes az éttermi szalvétákkal kezdeni. Legfőképpen azért, mert hihetetlen színválasztékkal állunk a rendelkezésedre. Egészen elképesztő, hogy hányféle színben tudod beszerezni a szalvétákat a webshopunkban.
  • Legyen szó esküvőről, születésnapról, házassági évfordulóról, munkahelyi összejövetelről, céges buliról, érettségi találkozóról, névnapi ünnepségről vagy egyéb rendezvényről, nálunk biztosan találsz olyan szalvétát, amely illik az adott eseményhez.
  • Kétrétegű, 33x33 cm-es, ¼-es hajtogatású szalvétáinkat az alábbi színekben vásárolhatod meg: fekete, sárga, sötétkék, pisztácia, bordó, sötétzöld, piros, bézs, világoslila, narancssárga és barna.
  • Amennyiben kisebb szalvétára van szükséged, akkor megtalálod választékunkban a kétrétegű, 24x24 cm-es ¼ hajtogatású szalvétákat fehér, fekete, piros, kék, sötétzöld, bordó, sárga, narancssárga és pisztácia színekben.

Fagyis szalvéták

  • Az utóbbi években rendkívül gyorsan elterjedtek a fagyis szalvéták, melyek nagyon praktikusak, hiszen használatuk során elkerülhető a fagylalt csöpögése, valamint a fagylalt elfogyasztása után a vásárló megtörölheti vele az arcát, kezét.
  • Emellett van még egy nagyon fontos szerepe. Mégpedig az, hogy használatával elkerülhető a kontakt érintkezés az eladó és a vásárló között, hiszen a szalvéta használatával a fagylaltot értékesítő a szalvétával nyúl a tölcsérhez nem pedig a kezével, így minimálisra csökkenthető bármilyen kórokozó átvitele a későbbiekben elfogyasztandó termékre.
  • Fagyis szalvétáink V alakban hajtogatottak, jó minőségűek, környezetbarátok. Tartót is vásárolhatsz hozzá, így használata valóban könnyű és higiénikus lesz.

Adagolós szalvéták

Amennyiben fontos a szalvétahasználat mérséklése, akkor az adagolós szalvéta használata ajánlott. Ezzel a rendszerrel 25%-kal csökkenthető a szalvétahasználat, mely komoly anyagi megtakarítást jelenthet cégednek. Az adagolós szalvétákat két formában találod meg nálunk. Választhatod a kétrétegű, vagy az egyrétegű kávéházi szalvétát. Forgalmas intézményekbe kitűnő választás!

Egyéb szalvétáink

  • Az egyrétegű, 33x33 cm-es “szőnyeg” mintával nyomott hófehér, 1 rétegű cellulóz szalvéta ideális megoldás minden vendéglátóhely számára, legyen szó étteremről, büféről, food truck-ról vagy rendezvényhelyszínről.
  • A kétrétegű 33x33 cm-es Harmony szalvéta minőségi termék, alkalmazható bármilyen vendéglátóhely számára. Megtalálod még nálunk a 20x20 cm-es koktél szalvétát, az egyrétegű, külön lapokból álló snack szalvétát és a 40x40 cm-es evőeszköztartó szalvétát.

 

 Szinte minden szalvétánk esetében lehetőség van logós díszítésre, kérj tőlünk egyedi ajánlatot!