Blog
indepack
2024.02.23 14:55

Az adagolós kéztörlő, szalvéta, egy mozdulattal máris használhatóvá válik!

Az adagolós kéztörlő, szalvéta, egy mozdulattal máris használhatóvá válik!

Tudjuk, hogy az adagolós kéztörlő, szalvéta mennyire fontos a vendéglátóiparban, hiszen olyan higiéniai megoldást nyújt, amit más termékek nem képesek.

Felhasználási területe igen széles, tehetjük a mosdóba, a konyhába, de akár a pultnál vagy vendégtérben is ideális megoldás a gyors törlésre.

 

Blogunkban a papír kéztörlő egy olyan változatát mutatjuk be, melynek előnye, hogy nem szükséges hozzá külön adagoló berendezést vásárolni, mégis gazdaságosan és könnyen adagolható.

 

A papír kéztörlő beszerzése elengedhetetlen

 

Az éttermek, kifőzdék, szállodák és egyéb vállalkozások számára a higiénés termékek beszerzése egy nélkülözhetetlen feladat. Mindig gondoskodni kell arról, hogy megfelelő mennyiségű papíráru álljon a rendelkezésedre, ezekből a termékekből soha nem szabad kifogyni.

 

Éppen ezért az ipari és háztartási kéztörlőket nagyon sokféle változatban kínáljuk, így mindenki ki tudja közülük választani azt a terméktípust, ami számára a legideálisabb.

 

Miért éppen a papírtörlő?

 

A Covid óta mindenki jobban odafigyel arra, hogy megóvja magát a baktériumoktól, vírusoktól. A kézmosáshoz mindig biztosíts a mosdóban folyékony szappant és papír kéztörlőt, ez segít abban, hogy a vendég elégedetten és tisztán távozzon ebből a helyiségből. A textil törölköző egyáltalán nem higiénikus, hiszen a vendégek egymás után törlik meg benne a kezüket, így átviszik a lehetséges fertőző forrásokat egymásra.

 

A meleglevegős kézszárító igen elterjedt, azonban alkalmas arra, hogy a levegőben lévő kórokozókat keringesse, ezért az egészségügyileg legmegfelelőbb megoldás a papírtörlő.

 

Az oldalunkon kínált lehetőségek

 

Vásárolhatsz kéztörlő adagolót, melybe tekercses vagy Z hajtogatott papírtörlőt tehetsz bele. Ezek azért is előnyösek, mert ezáltal a vendég csak annyit vesz ki belőlük, amennyire szüksége van. Nem fog leesni a földre a papír, nem fog elpocsékolódni azáltal, hogy figyelmetlen a mosdóhasználó.

 

Ha nem szeretnél műanyag kéztörlő-adagolót vásárolni, akkor elérhető oldalunkon a Z hajtott adagolós kéztörlő, illetve szalvéta, amelyhez nem szükséges plusz beruházás, azonban az adagológép minden előnyét biztosítja a felhasználó számára.

 

Az adagolós kéztörlő, szalvéta előnyei

 

Ez a termék praktikus megoldás a vendéglátósok részére, mivel nem szükséges fix helyre felszerelt adagoló. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan kiteheted a büfékocsi kiszolgálópultjára, az asztalra, a csap szélére, tehát mobil lehetőséget biztosít.

 

Egy csomagban 300 darab Z hajtogatott kéztörlő található, melyet egy műanyag csomagolás fed. Nagyon egyszerű adagolni, mivel egy perforált csík segítségével a zacskót ki lehet nyitni és a szalvéta ezután könnyen adagolható, pontosan úgy, mintha a kéztörlő-adagolóból venné ki a vendég.

 

Hol tudod használni ezt a terméket?

 

Az adagolós kéztörlő, szalvéta nagyon sokféle területen használható, hiszen oda tudod tenni, ahová csak akarod. Nem csupán a vendéglátóiparban használható, hanem gyakorlatilag bárhol, ahol egy gyors kéztörlésre van szükség. Letisztult, fehér színe minden környezetbe beleillik, akár orvosi várókba, mosdókba, asztalokra is tehető.

 

A termék ideális mérete lehetővé teszi azt, hogy kéztörlőnek, szalvétának, de akár zsebkendőnek is lehessen használni, ezért egy valóban univerzális és széles körben felhasználható terméknek tekinthető.


A higiénikus megoldások alapvető fontosságúak, a papírtörlők pedig segítenek ebben. Az önmagában is adagolós Z hajtogatott termékünk mobil, bárhová teheted, használat után pedig egyszerűen a szemetesbe dobható. Ha bármilyen további kérdésed lenne termékeinkkel kapcsolatban, akkor keress bennünket elérhetőségeinken!