Salátás doboz, hidegkonyhai doboz

Kategóriánk termékei ideálisak bármely büfé, gyorsétterem megrendelt ételeinek kiszállítására, elviteles kiszolgálására. A salátás dobozok és hidegkonyhai dobozok mindegyike jó záródást biztosít, így a bennük tárolt élelmiszer nem folyik szét. Termékeink tárolása egyszerű, hiszen egymásba helyezhetőek az azonos méretű, formájú edények. A különböző vendéglátóipari egységek számára nélkülözhetetlen eszközök közül könnyen kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő termékeket, csak görgess lefelé Salátás dobozok és hidegkonyhai dobozok oldalunkon! Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

A salátás dobozok, hidegkonyhai dobozok tulajdonságai

  • Az átlátszó műanyag dobozokban elhelyezett különböző édességek és saláták megfelelő védelemben részesülnek, mivel ezek a tárolóedények strapabíró alapanyagok felhasználásával készültek.
  • Kevésbé deformálódnak, mint a papírból készült hasonló termékek, illetve nem kell attól tartanod, hogy elzsírosodnak, vagy a nedvesség hatására szétolvadnak, így károsítva az általad becsomagolt élelmiszereket.
  • Termékkínálatunkban találhatsz olyan salátás tálkákat is, melyekhez hozzácsomagoltuk a villát, ezáltal higiénikus módon tudod azokat a vásárlóidat is kiszolgálni, akik útközben kívánják elfogyasztani ételeidet. Továbbá ajánljuk ezeket a termékeket szabadtéri rendezvényeken, street food vendéglátóhelyeken történő kiszolgáláshoz.

A salátás dobozok fő alkalmazási területe

  • A műanyag salátás dobozokat és hidegkonyhai dobozokat elsősorban olyan vendéglátóegységek számára ajánljuk, ahol jelentős szerepet tölt be az ételkiszállítás és elvitelre is van lehetőség. Ilyenek például a büfék, gyorséttermek. Ezek a dobozok biztosítják a saláták és egyéb ételek biztonságos szállítását. Nem kell attól félnünk, hogy a doboz tartalma az út során kifolyik vagy kiborul, hiszen a fedeles változatok tökéletesen zárhatók.
  • Ezen műanyag dobozoknak a különböző rendezvények során is hasznát vehetjük. Gyorsan és biztonságosan elcsomagolhatjuk segítségükkel a maradékot.

Salátás doboz és hidegkonyhai doboz kínálatunk

Kínálatunkban megtalálhatók különféle salátás és hidegkonyhai dobozok. Vannak kerek, ovális és szögletes tálkáink is, de mindre jellemző, hogy víztiszta kivitelezésűek. Választékunk nagy része egybefedeles salátás tálka, amelyek alapanyaga polietilén tereftalát, azaz PET. Válasszon különböző kiszerelésű termékeink közül!

Kiváló minőségű hidegkonyhai és salátás dobozok az indepack.hu kínálatában

Cégünk működésének több, mint tíz éve alatt arra törekedtünk, hogy vásárlóink tökéletesen elégedettek legyenek a gyors és pontos teljesítések által, így napjainkban a megrendelések kiszállítását Budapest területén saját gépkocsival oldjuk meg, az ország többi részében pedig megbízható futárszolgálat segíti munkákat. Rendelj tőlünk te is salátás tálat!