Blog
indepack
2023.09.25 10:00

Megújult az Enjoy pizzadoboz, érdemes kipróbálni!

Megújult az Enjoy pizzadoboz, érdemes kipróbálni!

A pizzadoboz az egyik legfontosabb dolog, amit be kell szerezned, ha pizzériát üzemeltetsz.

Persze az sem árt, ha kiváló szakáccsal és speciális kemencével rendelkezel, valamint az alapanyagok tekintetében is a maximumot nyújtod. Ezek így együtt azonban garantálják a vállalkozásod sikerét, amit pedig a te saját sikeredként is elkönyvelhetsz. Mi ezekből az összetevőkből a dobozt vállaljuk, a többi pedig már a te dolgod!

 

Sokan azt gondolják: ó, milyen egyszerű! Pedig ez nem így van!

 

A pizza egy olyan étel, amiből nem lehet két egyformát találni, hiszen minden egyes konyhának megvannak a saját specialitásai. Gondolhatják egyesek, hogy nem nagy kunszt elkészíteni ezt az ételt, hiszen maga a tészta csupán néhány alapanyagból áll, rá kell kenni egy paradicsomszószt, jöhet némi feltét, majd a sajt és mehet a sütőbe.

 

Ez nagyon egyszerűen hangzik, azonban a valóság egyáltalán nem ilyen egyszerű. A pizzát nagyon könnyű elrontani. Már maga a tészta is minden egyes konyha szigorúan féltett receptje, ki vékonyan, ki vastagon készíti.

 

Egy vékony tésztát nagyon könnyű megégetni, ezáltal olyan keménnyé válhat, mint egy cipőtalp, a vastag tészta pedig omlós helyett lehet nyers és ragadós, nem beszélve a feltétekről, na, meg természetesen, ami a koronát teszi fel az egészre: a sajtról.

 

Mennyi mindenen el lehet csúszni!

 

A tésztáról már beszéltünk, most jöjjön a többi hozzávaló. Van, aki saját maga termeszti a paradicsomot, hogy a szósz pontosan olyan legyen, mint amilyennek megálmodta. Egy rossz minőségű szósszal teljesen élvezhetetlenné lehet tenni az ételt pontosan úgy, mint egy nem megfelelő sonkával, kolbásszal, ványadt zöldséggel, salátával.

 

A sajtról ne is beszéljünk! Ha egy olcsó “sajtszerű képződményt” használnak, akkor megsütve az nem is lesz más, mint egy “gumi”.

 

És akkor jöjjön a pizzadoboz!

 

Tételezzük fel, hogy elkészítetted a világ legjobb pizzáját, amit házhoz kellene szállítani. Hogyan tovább? A különböző méretű pizzásdoboz nem mai találmány, azonban mégsem mindegy, hogy mibe teszed az elkészült finomságot.

 

Az első legfontosabb lépés a helyes méret kiválasztása. Valljuk be, hogy nem szép látvány egy túl nagy dobozba tett pizza, mivel az a szállítás során ide-oda fog csúszkálni, így a megrendelőhöz igencsak megviselt állapotban fog megérkezni, mondhatjuk akár azt is, hogy csak árnyéka lesz egykori önmagának.

 

Szóval, ha a méret már stimmel, akkor jöhet a forma. Választhatsz szögletes vagy csapott sarkú változatot, őszinték leszünk, mi a fehér csapott sarkú Enjoy pizzadobozt ajánljuk, és főleg azért, mert ez a termékünk megújult minőségben és új dizájnban kapható.

 

Az Enjoy egy vidám doboz, modern és letisztult. A rajta lévő dekoráció nagyon ötletes és vonzó, ezért a megrendelőnek is tetszeni fog. A színes ételminták élettel telítik meg a dobozt, ezáltal ki tud emelkedni a többi közül.

 

Az Enjoy dobozt 30, 32, 40, 45 és 50 cm-es változatban is megtalálhatod kínálatunkban és fehér mellett barna alapszínnel is kapható. Felhívjuk azonban a figyelmedet arra, hogy a saját logós pizzadoboz is nagyon népszerű, mivel ezzel reklámozni tudod a vállalkozásodat. Nálunk simán meg tudod rendelni barna vagy fehér alapdobozra a saját dizájnodat, így egyedivé és felismerhetővé teheted a termékedet!

 

A pizzadoboz hullámkartonból készült, ezért egy környezetbarát termék. Újrahasznosítható, ezért a tisztán maradt része a szelektív gyűjtőbe tehető, a zsíros darabjait pedig a kommunális hulladékba kell rakni, ahol a feldolgozás során hőenergiaként hasznosulhat.


Ha kérdéseid lennének a termékeinkről vagy a rendelési folyamatról, akkor keress bennünket elérhetőségeinken!