Fa keverőpálca

Ha büfét vagy kávézót üzemeltetsz, a fa keverőpálca az egyik legalapvetőbb kiegészítő, amire szükséged lesz. Kiválóan alkalmas kávék, teák vagy más forró italok keveréséhez, ráadásul még környezetbarátak is! A műanyag keverőpálca már a múlté, de a bambuszból/fából készül társa ugyanolyan jó szolgálatot tesz és még az ára is kedvező.
Olcsó csomagolóeszközt vagy eldobható evőeszközöket keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


3termék 13
Mennyiségi kedvezmény akár 10%
Menny. kedv. akár 10%
17,8 cm
Fa keverőpálca - 178 mm
Raktáron: 35000 db
2,27 Ft + áfa/db

Praktikus és körnezetbarát tes és kávékeverő pálca

Fedezze fel az egyszer használatos, fából készült kávé és teakeverő pálcák praktikus és környezetbarát megoldását!Kifejezetten büféknek és éttermeknek tervezve a kávé és tea felszolgáláshoz! Ezek a minőségi pálcák tökéletes választást jelentenek azoknak a helyeknek, ahol fontos a kényelem, az egyediség és a fenntarthatóság.

Az egyszer használatos, fából készült kávé és teakeverő pálcák természetes anyagukkal és meleg megjelenésükkel vonzzák a figyelmet. A fából készült pálcák adnak egy kis természetességet és rusztikus hangulatot a büfék kávé és tea felszolgálásához. A sima felületük és a könnyű kezelhetőségük lehetővé teszi a könnyed és gyors keverést. Közben hozzájárulnak a vendégek pozitív élményéhez.

Az egyszer használatos fából készült kávé és teakeverő pálcák kiváló minőségű anyagból készülnek. Ez biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A fából készült pálcák nem csak könnyűek és kényelmesek a használatban, hanem szilárdak és ellenállóak is. Ez azt jelenti, hogy problémamentesen tudják keverni a kávét és a teát anélkül, hogy meghajolnának vagy eltörnének.

Az egyszer használatos fából készült kávé és teakeverő pálcák a fenntarthatóság elkötelezettjeinek tökéletes választása. A faanyag biológiailag lebomlik, ami minimalizálja a környezeti terhelést és hozzájárul a hulladékcsökkentéshez. Ez a környezetbarát megoldás azt jelenti, hogy a büfék tudatosan járulhatnak hozzá a fenntartható jövőhöz, miközben kiváló minőségű termékeket kínálnak vendégeiknek.

Az egyszer használatos fából készült kávé és teakeverő pálcák praktikusak és könnyen tárolhatóak a büfében. Az egyedi kialakításuk lehetővé teszi a gyors és hatékony felszolgálást, miközben minimalizálják a takarítás és a tisztítás időigényét. Ez megkönnyíti a büfé személyzetének munkáját és biztosítja a sima és zavartalan kávé és tea felszolgálást.

Válassza az egyszer használatos, fából készült kávé és teakeverő pálcákat, hogy vendégei élvezhessék a kiváló minőségű kávé és tea élvezetét. Közben hozzájárulnak a fenntartható és környezettudatos megoldásokhoz.

Nézd meg a termékhez kapcsolódó papírpohár kategóriánkat, hogy a megfelelő minőségű egyszer használatos poharat is egy helyről tudd beszerezni!