Ipari tisztítószer, takarítóeszköz

Ipari tisztítószert, takarítóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A mindennapi takarítás nélkülözhetetlen eszközeit találod meg ebben a kategóriában. Nagy kiszerelésű tisztítószerek és takarítóeszközök nélkül elképzelhetetlen lenne a tartós tisztaság elérése. A leggyakrabban használt eszközök széles választékát kínáljuk.
Webáruházunkban megtalálsz mindent, ami a makacs szennyeződések eltávolításához és az általános, napi higiéniai feladatok ellátásához szükséges. Zsíroldó, hypo, dörzsi szivacs és még számtalan termék közül választhatod ki a vállalkozásod számára fontos anyagokat. Nagy darabszám rendelésére is van lehetőséged, válaszd a mennyiségeknél a kartont!
Olcsó eldobható gumikesztyűt, védőeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


24termék
Vevői rendelésre érkező termék
955,50 Ft + áfa/db
 

A mindennapos higiéniai kihívásokra válaszul szükséges az általunk forgalmazott eszközök használata. A konyhák, vendégterek, mellékhelyiségek és egyéb helyiségek tisztán tartásához nélkülözhetetlen az ipari tisztítószerek beszerzése. A gyorsan elhasználódó termékeket egyszerre nagy mennyiségben is be tudod szerezni webáruházunkban.

Törekszünk arra, hogy széles árukínálatunkban minden olyan eszközt megtalálj, amely a tökéletes tisztaság eléréséhez szükséges. Ha további higiéniai termék beszerzését is tervezed, kérjük, görgess fel a lap tetejére, és válaszd ki a Higiéniai termékek menüpontot! Válasszon nagy kiszerelésű tisztítószereink közül!

Tisztítószerek és takarítóeszközök a makacs szennyeződések ellen

Az éttermek állandó küzdelmet folytatnak a zsíros szennyeződések ellen. Az edények, konyhai eszközök és a padló tisztán tartása nem egyszerű feladat, éppen ezért szükségesek a különböző zsíroldók, fertőtlenítő szerek.

  • A leégett, zsíros eszközök legjobban a kiváló minőségű, szórófejes Well Done hideg zsíroldó segítségével tisztíthatóak, mely a hagyományos és rozsdamentes edények, grillsütők, sütőrácsok sérülésmentes takarításához alkalmas.
  • Kínálatunkban megtalálhatók a zsíroldó használatához szükséges élelmiszeripari takarítóeszközök, mint a mosogató szivacsok. A szivacsok hátoldalán található dörzsi karcmentes tisztítást eredményez.
  • Külön fémből készült dörzsik is segíthetik a takarítási munkát, azonban ezek használatakor figyelnünk kell arra, hogy a szennyezett felület milyen anyagból készült, mivel az érzékenyebb felületeken nyomot hagyhat a fém súroló.

Általános fertőtlenítés, tisztítás

  • Szinte valamennyi háztartásban és vendéglátóipari egységben használatos a hypo, mely magas fertőtlenítő hatásával tökéletesen el tudja távolítani a baktériumokat, vírusokat, penészt. Amennyiben nincs elegendő helyed a nagyobb kiszerelésű vegyszer tárolására, akkor érdemes kipróbálnod a hypo port, melynek egy tasakja kis helyet foglal, mégis hígítás után 10 liternyi fertőtlenítőszer készülhet belőle.
  • Az általános napi takarítás eszközei közül kiemelnénk a törlőkendőket, melyek szárazon és nedvesen is használhatóak. A Vileda világmárka termékében nem csalódsz majd, a puha törlőkendő leghatékonyabban nedvesen tudja eltávolítani a szennyeződéseket. Másik típusú törlőkendőink előnye, hogy három darab került egy csomagba, könnyű súlyuk és a nem szőtt gyártási eljárásnak köszönhetően tartós anyaguk miatt igen kedveltek vásárlóink körében.

Mosogatás felsőfokon

Az éttermekben, büfékben a gördülékeny kiszolgálás alapfeltétele a gyors és pontos, összeszokott csapatmunka, ami elképzelhetetlen tisztítószer és takarítóeszköz nélkül. A mosogatás csak egy része ennek a folyamatnak, mégis a tiszta edények hiánya hamar megmutatkozik. A kiszolgálás tányérok, evőeszközök nélkül elképzelhetetlen. A munkafolyamat meggyorsítására mosogatógép használata ajánlott. A gép működéséhez szükséges mosogatógép tablettákat, öblítőt nálunk is beszerezheted. Ahhoz, hogy tartós és biztonságos legyen az eszköz működése, szükséges a regeneráló só időközönkénti használata is. Szerezd be ezt is nálunk!