Gyakran ismételt kérdések

Nem találtam meg a számlát a csomagban. Mit tegyek?

A vásárláshoz tartozó számlát elektronikusan küldi ki számodra a szamlazz.hu arra a mail címre, amit vásárlásodkor megadtál. Ha futárszolgálattal rendeltél, előfordulhat néhány óra csúszás. Ha ezután sem találod a levelet, akkor a webshop profilodba belépve, a vásárlásoknál egyszerűen letöltheted. A profilodat ITT éred el.

Időpontra tudtok szállítani?

Nem. Partnereink többsége valamilyen vendéglátóhely, szóval ismerjük az ebéd előtti szállítás igényét. Ugyanakkor sajnos nem tudunk egyszerre minden helyen ebéd előtt ott lenni. Szállító kollégáink szigorú útvonalterv alapján járják a várost, hogy mindenki a lehető leghamarabb megkaphassa rendelését.

Visszaküldeni tudok terméket?

Igen, 30 napon belül, amennyiben a termék egységcsomagolása bontatlan és sérülésmentes. Egyedi rendelésre szállított termék visszavétele kizárólag minőségi kifogás esetén lehetséges. Visszaküldési szándékodat kérlek, jelezd nekünk e-mailben és kollégáink írásban tájékoztatnak majd annak menetéről!

Logózott termékre hogyan kaphatok ajánlatot?

Kérjük, hogy írj nekünk e-mailt! Írd meg nekünk, hogy milyen terméket, mekkora mennyiségben, milyen határidővel, hány szín nyomásával szeretnél gyártatni! Ha az ajánlatkérésedhez nem mellékelsz grafikát, akkor az ajánlatunk csupán irányadó lesz. Telefonon a vevőszolgálatos kollégák nem tudnak ajánlatot adni.

Telefonon tudok rendelést leadni?

Nem. Rendelésedet webshopunkon keresztül tudod leadni. Így könnyen ki tudjuk zárni az emberi tévedés lehetőségét és azonnal megtudhatod rendelésed végösszegét is.

Amennyiben korábban már gyártott, egyedi nyomattal ellátott termékedet szeretnéd utánrendelni, kérjük emailben vedd fel velünk a kapcsolatot!

EPR díjat megfizetitek?

Igen. Cégünk főként olyan termékeket forgalmaz, amit az EPR rendelet eladótéri csomagolásnak hív. Emiatt törvényi kötelezettsége minden importőrnek és gyártónak - így nekünk is -, hogy az EPR díj bevallása és megfizetése megtörténjen. Ha mélyebben érdekel a téma, akkor a 80/2023 (III.14.) Kormányrendelet így hangzik:

11. § (1) A fogyasztó számára történő értékesítés helyén megtöltésre tervezett és szánt csomagolószerből, továbbá a fogyasztó számára történő értékesítés helyén eladott, megtöltött vagy megtöltésre tervezett és szánt egyszer használatos csomagolószerből létrehozott csomagolás tekintetében a kiterjesztett gyártói felelősségi kötelezettség a csomagolószer gyártóját terheli.