Blog
indepack
2023.12.25 09:20

A hajtogatott kéztörlő segíti a higiénikus mosdóhasználatot

A hajtogatott kéztörlő segíti a higiénikus mosdóhasználatot

A vendéglátó egységek higiéniája egy kiemelt terület, nem csupán azért, mert szigorú törvényi előírások szabályozzák, hanem azért is, mert a vendégek benyomásait is meghatározza, azonban a hajtogatott kéztörlő használatával pozitív élményt okozhatsz a vásárlóid számára.

A papíráruk beszerzését soha nem szabad elhanyagolni, ezek a termékek ugyanis elengedhetetlenül szükségesek a zökkenőmentes napi folyamatokhoz, a vállalkozás problémamentes működéséhez.

 

A higiénés előírások betartása

 

Tudjuk, hogy mennyiféle jogszabályt kell betartani ahhoz, hogy ne találjanak az ellenőrök semmiféle hibát a hely működésében. A higiénia az egyik ilyen érzékeny terület, amin könnyen el lehet csúszni, ha elnagyolunk vagy elhanyagolunk bizonyos dolgokat.

 

Ezt még meg sem szabad kockáztatni, mindig nagy odafigyeléssel, meghatározott rutin és protokollok szerint kell végezni ezeket a feladatokat. A fertőtlenítés, a takarítás, a hűtő hőmérsékletének ellenőrzése, a rágcsálóirtás mindig pontosan szabályozott és dokumentált legyen, ezáltal garantálható, hogy tiszta és fertőzésmentes környezetet teremtünk a vásárlók, vendégek számára.

 

A tiszta és fertőzésmentes környezet kialakítása

 

Oldalunkon számtalan higiéniai terméket és eszközt megtalálhatsz, igyekeztünk minden olyan fontos dolgot a kínálatunkba tenni, amire vendéglátósként szükséged lehet. Védőkesztyűk, ipari tisztító- és takarítószerek, WC-papírok és hajtogatott kéztörlők, valamint szemeteszsákok segítik azt, hogy mindig tiszta környezet várja a betérőket.

 

Érdemes szétnézned ezekben a kategóriákban, hiszen itt mindent egy helyen beszerezhetsz és ezeket ki is szállítjuk számodra, így ki sem kell tenned a lábad ahhoz, hogy minden előírást betarts, amit kell.

 

A papíráruk beszerzése

 

A higiénia alapvető termékei a különféle papíráruk, ezek ugyanis mind a környezeti, mind pedig a személyes higiénia biztosításához nélkülözhetetlenek. A WC-papír, a konyhai törlőkendő, valamint a papír kéztörlő mindig megfelelő mennyiségben kell, hogy rendelkezésre álljon, hiszen ezek soha nem fogyhatnak el.

 

Nem fordulhat elő olyan eset, hogy nem tudod pótolni a mosdóban a WC-papírt vagy a kéztörlőt, hiszen ez súlyos következményekkel járhat.

 

A mosdóban található higiénés felszerelések

 

A mosdóban szappant és kéztörlőt kell elhelyezned annak érdekében, hogy a vendégek, valamint az alkalmazottak az illemhely használata után meg tudják mosni a kezüket.

 

A szappant érdemes folyékonyszappan-adagolóba helyezned, így takarékosan lehet adagolni azt a vendég kezére. A nedves kéz megtörlésére több lehetőség is van. Az egyik a textiltörölköző, a másik a meleglevegős kézszárító, a harmadik pedig a papírtörlő.

 

A hajtogatott kéztörlő előnyei

 

Elmondható, hogy a fenti lehetőségek közül a legpraktikusabb a papír kéztörlő és a felmérések szerint az emberek is ezt kedvelik a leginkább. A textiltörölköző esetében igen nagy az ellenszenv, hiszen rajta található az előző vendég letörölt kéznyoma, a kézszárító pedig forgatja a helyiségben lebegő kórokozókat.

 

Ezzel szemben a kétrétegű fehér Z hajtogatott kéztörlő kiválóan szívja a vizet, egyszer használatos, használat után eldobható, tisztaságot biztosító termék, melyet minden vendég előszeretettel használ. Mivel pedig adagolva van, így nem fogják elpocsékolni sem, főleg ha kéztörlő-adagolóba helyezed.


A mosdó tisztaságát minden vendég megjegyzi, ezért fordítsd erre a helyiségre kiemelt figyelmet. A Z hajtogatott kéztörlő segít megfelelő komfortélményt nyújtani a vendégek számára, ezért beszerzése elengedhetetlen. További kérdéseid esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!