Ajánlataink

Megtalálod a különbségeket a képen látható két oszlop között?

Persze vannak szembetűnő dolgok, mint a színűk. Azt viszont gondoltad volna, hogy a jobb oldali oszlop olcsóbb is azon kívül, hogy környezetbarát?

A régi bevált műanyag dobozaidat most környezetbarát és olcsóbb dobozokra cserélheted. Ahelyett, hogy az 500ml-es, 750ml-es vagy 1000ml-es mikrózható szögletes tálat tennéd a kosaradba, válaszd inkább a nagyon hasonló űrméretű 1000-1200-1300-as kóddal jelölt papírból készült dobozainkat! A termék készételek, tészták, frissensültek csomagolására tökéletes, ugyanakkor a nem cseppmentes záródás miatt nem ajánljuk főzelékkekhez és levesekhez!

Cseréld le műanyag dobozaidat legalább részben Flamoboxra! Ezzel nem csak a környezetért teszel, de egyúttal a költségeidet is csökkented.

komposztalhato-kornyezetbarat-Food-n-go-es-cukornad-dobozok-BIO3-meretben

Még zöldebb Food n go!

Tudtad, hogy Foog n go dobozainkat úgy méreteztük, hogy azokkal ki tud váltani a hasonló elnevezésű cukornád dobozokat? A BIO3 és BIO4 cukornád doboz helyett keresd az olcsóbb BIO3 és BIO4 Food n go dobozainkat! És hogy mitől zöldebb: itthon gyártjuk, így a távolkeletről történő szállítással nem terheljük a környezetet. (a képen balra a bio 3 méretű cukornád, jobbra a Food n go dobozt láthatod, de méretük közel megegyezik a HP3 méretű habdobozéval is)