Blog
indepack
2022.11.22 11:06

Őszi, hűvös idő: itt a melengető italok ideje a Coffee to Go papírpohárból!

Őszi, hűvös idő: itt a melengető italok ideje a Coffee to Go papírpohárból!

Az őszi, hűvös idő beköszöntével nyári ruhatárunkat elpakoljuk és elővesszük a meleg kardigánokat, az esőkabátot, de lassan már akár a sapka és a sál is előkerülhet.

Mi sem esik jobban ebben a nyálkás, hideg, ködös reggelen, mint egy melengető forró ital, amit a Coffee to Go pohárból remekül el tudunk fogyasztani.

 

Véget értek a hosszú nyári kirándulások, a strandolás, következik a bekuckózás és a hosszas benti tevékenységek. Azonban nehogy befordulj ettől! A természet ugyanúgy hívogat, hiszen az őszi és a téli erdő is ugyanolyan kedvesen vár minden látogatót!

 

Cikkünkben ötleteket adunk, mit csinálj akkor, amikor vége van a nyárnak, hiszen az ősz és a tél is rengeteg élményt tartogat a számodra!

 

Sétálj egyet a városban!

 

Igen, nincs is erre jobb időszak, mint az ősz, hiszen nincs hőség, nem fogsz kitikkadni, és ha kicsit kihűlsz, akkor igyál egy forró csokoládét egy Coffee to Go környezetbarát papírpohárból! A város most is gyönyörű, a nevezetességek ugyanúgy ott vannak, tervezz tehát egy remek sétát ezek megtekintésére. Az sem mellékes, hogy talán kevesebb turista van, így könnyebben be tudsz jutni egy-egy látványosságba. 

 

Menj ki a természetbe!

 

Figyeld az időjárást, hogy ne legyen esős idő, hiszen a csúszós hegyi utak ilyenkor veszélyesek, de egy gyönyörű őszi napsütéses napon nincs szebb látvány, mint az erdők varázslatos atmoszférája, sárguló, hulló levelei. Felemelő érzés belegázolni az őszi falevelekbe, kereshetsz különleges formájú leveleket, terméseket, tobozokat, amikkel otthon dekorálhatod a lakásodat és felidézheted ezt a remek napot.

 

Főzz!

 

Ha kint szakad az eső és az orrodat sem szeretnéd kidugni, akkor készíts el néhány remek őszi receptet az ősz zöldségeiből, például a sütőtökből. A sütőtökkrémleves nagyon jó immunerősítő és nem utolsó sorban finom! Piríts rá tökmagot és élvezd az ízeket!

 

A maradékot másnap az ökocsomagolásoknál található leveses papírpohárban elviheted a munkahelyedre, így már meg is van oldva az uzsonnád!

 

Hívd meg a barátaidat egy délutáni filmnézésre, de előtte igyatok egy forralt bort a Coffee to Go pohárból!

 

Bár az időjárás nem engedi már a kerti grillezést, azért lehet, hogy egy forralt borozás és puncsozás még belefér a délutánba! Ne hanyagold el szociális kapcsolataidat, a hűvös idő ellenére nyugodtan jöjjetek össze egy-egy kötetlen beszélgetésre! Ha a hangulat már megfelelő, keressetek egy szuper filmet és kuckózzatok be megnézni.

 

Vendéglátósként itt az ideje kínálatot váltani!

 

Ha a vendéglátásban dolgozol, akkor a nyári étlapodat váltsd le őszi, téli étlapra! Vége a fagyiszezonnak és limonádét is egyre kevesebben fogják választani. Hozd be a repertoárodba a forró csokikat, kávékat, de a levesekkel sem fogsz mellélőni.

 

Nagyon szeretik az emberek az ízesített finomságokat, állj elő valami különlegessel! Egyre népszerűbbek a levesezők, készíthetsz bármilyen forró krémlevest, amit a vendégeid könnyen el tudnak fogyasztani papírpohárból.

 

Ezekhez kiváló tálalási lehetőséget biztosítunk, Coffee to Go vagy Food to Go papírpoharaink sokáig megtartják a meleget, de mégsem égetik meg a vásárló kezét. Kraft színű leveses papírtégelyünket, fehér vagy kraft papírpoharunkat egyedi logózással is kérheted, így erősítheted brandedet.

 

Bár itt az őszi, hűvös idő, a jókedved azért tartsd meg, hiszen ez azt jelenti, hogy itt a forró csokizós, forralt borozós, sült gesztenyés, sütőtökös időszak is, semmi okod arra, hogy ne légy vidám és boldog. Szervezz programokat, mozogj sokat továbbra is és fogyassz finom forróságokat!

 

Ha kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, akkor keress bennünket, szívesen segítünk!