Blog
indepack
2024.01.15 10:10

Multifunkcionális termék a fehér papírpohár papír tetővel

Multifunkcionális termék a fehér papírpohár papír tetővel

Ha egy olyan terméket keresel, ami környezetbarát, többféle méretben kapható, hideg, valamint meleg italok szervírozására is tökéletes, akkor a fehér papírpohár papír tetővel ideális választás lesz számodra.

A poharak a vendéglátás elengedhetetlen kellékei, elviteles poharakra pedig mindig szükséged lesz.

 

Ha alapvetően is elviteles poharat használsz, akkor érdemes átgondolni a logózás lehetőségét is, hiszen ez a termék erre is tökéletesen megfelel.

 

A pohár megkerülhetetlen

 

Bármilyen is a termékpalettád, akár meleg ételeket készítesz, akár kávézót üzemeltetsz vagy egy street food üzleted van, az oldalunkon kapható papírpoharakra mindenképpen szükséged lesz!

 

Az ételekhez ugyanis italokat is vásárolnak a vendégek, nem beszélve az étkezés után elfogyasztandó finom, forró, gőzölgő kávéról! Azonban a te döntésed az, hogy milyen elviteles poharakat használsz, hiszen nálunk hatalmas választékot találsz belőlük és mindegyik tökéletesen megállja a helyét minden helyzetben!

 

A pohárhoz tetőt is érdemes beszerezni!

 

Főleg a meleg és a jeges italok esetében fontos, hogy tetővel zárd le a poharat. A papír alapból is hőszigetelő tulajdonságú, azonban a pohár tetején elszállhat a meleg vagy megolvadhat a jeges ital. Ennek elkerülése érdekében használd a papírtetőt, így tovább élvezheti a vendég a kitűnő nedűt, amit készítettél a számára.

 

A vendégnek az iváshoz le sem kell vennie ezt a fedelet, hiszen a tetőn lévő ivólyuk alkalmas arra, hogy ezen keresztül elfogyassza a vásárló a benne lévő italt.

 

A tető tekintetében is van választási lehetőség!

 

Az ivólyukkal ellátott tetőket többféle színben is megvásárolhatod, ezáltal ez is remekül beilleszthető céged dizájnjába. Mindenképpen logóztasd meg a poharat, majd válassz hozzá illő fedelet, ami lehet fehér, fekete, natúr vagy piros.

 

Az ivólyukas változat mellett szívószálas verziót is ajánlunk, ennek a közepébe X jelzi a szívószál helyét, ez könnyen átlyukasztható.

 

Bár vannak műanyag fedelek is, a papírpoharakhoz válassz mindig papírtetőt!

 

A fehér papírpohár papír tetővel ideális megoldás

 

A fehér papírpoharainkat többféle méretben ajánljuk. A legkisebb verzió akár alkohol kínálására is alkalmas, egyébként pedig 1 dl, 1,7 dl, 2 dl, 3 dl, 4 dl és 5 dl-es űrtartalmú terméket vásárolhatsz.

 

A 2 dl-es fehér papírpohár 80 mm-es átmérőjű, figyelj arra, hogy hozzáillő tetőt tegyél mellé a kosárba. Már 500 darabtól logózzuk, maximum két színű dizájnt küldhetsz hozzá. Azonban ha szeretnél színes, teljes felületű nyomást, akkor nálunk erre is lehetőséged van, hiszen 10.000 darabos megrendelés esetén teljes külső felületen el tudjuk helyezni a megtervezett arculatot.

 

A papírpoharak előnyei

 

A papírpohár gyártása alacsony CO2-kibocsátás mellett, tervezhetően és fenntarthatóan történik. Az alapanyag folyamatosan újraültethető, az elkészült termék pedig maradéktalanul lebomlik, így nem okoz környezeti terhelést. Akár szelektív gyűjtőbe kerül az elhasznált pohár, akár a kommunális hulladék közé, nem fogja szennyezni a környezetet.

 

A papír kiváló hőszigetelő, a benne tárolt folyadék sokáig megőrzi eredeti hőmérsékletét. Hőszigetelő tulajdonsága révén bármilyen forró is a beletöltött ital, nem fogja megégetni a kezét a vásárló, hanem kényelmesen sétálgatva tudja elkortyolgatni belőle a finomságot. A tetőre se legyen gondod, kínálj szelektív gyűjtési lehetőséget.


A fehér papírpohár papír tetővel lehetőséget nyújt számodra céged reklámozására, használd ki ezt a potenciált marketingeszközként és rendeld meg oldalunkon minél hamarabb!