Blog
indepack
2023.02.20 12:00

Fedeles műanyag doboz: válaszd a gyorsaságot és a praktikumot!

Fedeles műanyag doboz: válaszd a gyorsaságot és a praktikumot!

A fedeles műanyag doboz egy olyan praktikus ételcsomagolás, amelynél nem kell tető után keresgélned, nem kell azon aggódnod, hogy elfogyott a fedél, sem pedig a többféle méretű tető közül próbálgatással kitalálni, hogy melyik illik a dobozra.

Ehelyett egyetlen mozdulattal lezárhatod a csomagolást és már töltheted is meg a következő dobozt. Biztos lehetsz benne, hogy mindig ugyanannyi tetőd van, amennyi tálad, és abban is, hogy tökéletesen fog zárni a fedél.

 

A fedeles műanyag doboz jellemzői

 

Választékunkban többféle egybefedeles műanyag dobozt találsz, ez azt jelenti, hogy ezeket a csomagolóanyagokat különböző műanyagfajtákból készítik, ezért eltérő módon lehet őket használni. Van olyan termékünk, amibe forró ételt is tehetsz, és van, amelyiket hidegkonyhai készítményekhez ajánlunk. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyiket mire használhatod.

 

Főételes műanyag termékeink

 

A főételek, levesek, főzelékek húsok, köretek egytálételek, tésztaételek hőmérséklete magas, ezért olyan anyagból készült dobozt válassz, ami bírja a hőt. 

 

A fedeles dobozok közül a polipropilén (PP) az egyik legszéleskörűbben használható csomagolóanyag. Cseppmentesen záródik és mikrózható, ezért folyékony forró ételekhez, levesekhez is tökéletes megoldás.

 

Ilyen termék a Hotty műanyag elviteles doboz, amely egyaránt alkalmas fagyasztott és meleg ételek csomagolására is, és különböző méretekben kapható. Ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkezik az Oktobox egybefedeles műanyag doboz, ami szintén PP-ből készült, különlegessége a nyolcszögletű alakja.

 

Az expandált polipropilén (XPP) egy mikrózható habdoboz, ami különböző méretekben, valamint többfakkos menüboxban is megvásárolható. Közkedvelt a naturális színe miatt. Főként főételekhez, egytálételekhez alkalmas, mivel nem cseppzáró.

 

Ehhez külsőleg és funkcióban teljesen hasonló az expandált polisztirol (XPS). Ha a legolcsóbb megoldást keresed a főételeid csomagolására, akkor most megtaláltad. Ebből is találhatsz menüboxot, valamint hamburgerdobozt is.

 

Desszertes és salátás dobozok

 

A hideg ételek csomagolására számtalan egybefedeles dobozt biztosítunk, többféle alak és méret is található kínálatunkban polietilén-tereftalát (PET) alapanyagból. Ennek az anyagnak az az előnye, hogy víztiszta és erős, így nagyon mutatós lesz a benne tárolt étel. 

 

Mivel többféle alakban is megvásárolhatod, például ovális, szögletes vagy kehely formában, így az elkészített salátáid, desszertjeid prémium kinézetet kapnak. A fedélben kiskanalat tartalmazó változatot is értékesítünk, így a desszertedet a vásárlóid könnyedén el is fogyaszthatják.

 

Az önzáró műanyag süteményesdobozok aprósütemények, sós rágcsák, tortaszeletek és más édességek értékesítésére kiváló. Ezt is sokféle méretben árusítjuk.

 

A háromszög szendvicsesdobozba az elkészített finom szendvicseidet teheted, ebben nem fognak megsérülni, szétesni, így a vásárló könnyedén szállíthatja és megeheti az ételt.

 

A fedeles műanyag doboz előnyei

 

  • Gyors csomagolást tesz lehetővé
  • Nem kell rá tetőt keresgélni
  • Biztosan illik rá a fedele
  • Többféle anyagból kapható
  • Használat után eldobható
  • Alkalmas főétel, saláta, desszert csomagolására is.

 

Ha olyan konyhát viszel, aki főként kiszállít, legfőképpen, ha napi menüt értékesítesz, akkor neked mindenféleképpen ezt a fajta ételcsomagolást ajánljuk. A csomagolás ugyanis időbe telik, és ezzel a dobozzal meggyorsíthatod a folyamatot.

 

Nézd át választékunkat és a fenti útmutató alapján tedd a kosárba azokat a termékeket, amelyekre szükséged van. Amennyiben bármiben segíthetünk, akkor keress bennünket elérhetőségeinken.